Nipirizhivaj Zdes VanDam Parašė Rugsėjo 15, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Dabar, Nipirizhivaj Zdes VanDam said: Ir vel Tavo manieros... Prie Taves niekas "neprisipiso", mes diskutuojam sioje situacijoje, kad ir kiti zinotu, kaip elgtis panasiose situacijose... O jeigu Tau atrodo, kad nuobauda gavai uz tai, kad prie Taves "prisipiso", vadinasi, ne be reikalo. + Man neatrodo, kad reikia zinoti kas tiksliai ten ivyko.. Nesuprantu, kaip Tu gali kalbet apie ta 'saudyma i galva', kai Tu issiliejai ant jo nesuvaldes savo nervu. Tu tai isvis supranti? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 (redaguota) Tai tu suvoki, kad aš prisipažinau, kad aš kaltas toje situacijoje, bet dabar dar prisipiso dėl kitų dalykų... Jei tau žodis "prisipiso" yra nelegalus vartoti, tai nebeturiu tau ką bepasakyti. Čia mano išsireiškimas, o ne dalykas prie kurio tu turi kibti. Jei aš admin'as, nereiškia, kad mano žargonas turi būti tau priimtinas... Į antrą žinutę atsakymas: APIE KOKĮ IŠSILIEJIMĄ KALBAM? Aš vieną kartą jį balvonu pavadinau? Čia the worst word in the world ar kas?? Tipo pavadinęs jį balvonu, jis suprato pagal mane, kad jis yra lohas, duhas, degradavęs žmogus? Kalbama apie vieną žodį, kuris mano manymu, nėra jau toks bad, bet kaip ir sakiau, aš kaltas šitoje situacijoje. Pats parašiau Troliui, prieš tai, kai dar nebuvo šitos temos... Ką tu vis bandai įrodyti? Redaguota Rugsėjo 15, 2018 fylzas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nipirizhivaj Zdes VanDam Parašė Rugsėjo 15, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Nueik į pirmą puslapį ir perskaityk visas žinutes ką rašei Tu, nepaisant to, ką rašė žaidėjas. This is the way how it should work. Tai yra vadinama toxic. Aš nieko nebandau įrodyt, mano tikslas buvo tai paviešint. Galim rakint temą, gero vakaro! :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Rugsėjo 15, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 15 minutes prieš, Nipirizhivaj Zdes VanDam said: Nueik į pirmą puslapį ir perskaityk visas žinutes ką rašei Tu, nepaisant to, ką rašė žaidėjas. This is the way how it should work. Tai yra vadinama toxic. Aš nieko nebandau įrodyt, mano tikslas buvo tai paviešint. Galim rakint temą, gero vakaro! 🙂 O tai kam tema rakint ? cia visai idomu, kai fylz sako jog "as kaltas" , bet nieko blogo savo poelgyje nemato ir teisinasi visais imanomais budais, net logikos nera Ateina sunkus laikai bachuru servui su tokiais adminais... net as nieko jam pasakyt negaliu, nes as nebunu serve ir nieko neismanau...fylzo logika.... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Nes aš esu supratingas ir manau esu kaltas jūsų atžvilgiu, o ne savo, todėl ir prisipažįstu ir nutilsiu, kol nustos ant manęs kitais šūdais varyt. Neironizuok, nes tavo kalbos visiškai nepadeda. Siūlyčiau užeit į serverį ir paadminaut, jei toks kietas, kadangi mano logika prasilenkia su realybe, kaip ir mano visi kiti veiksmai :) Buvo sunkesni laikai, kai čyteriai lošdavo, juos užbanindavo, o tu su savo specialiais gebėjimais gaudyti čytus, juos atbanindavai :) Va tada tai būdavo sad. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 (redaguota) toks jausmas, kad bachurelis vapsie nesupranta apie ka tema eina 😂😂😂😂😂 Redaguota Rugsėjo 15, 2018 Zuba Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Ką tu turi omeny? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Ble hebra stumiat baisiai jus cia:DDDD Fylzas jau kelis kartus paaiskino viska ir sakyciau gana aiskiai ir vis tiek rasot kazkokius sudus:D Vienas psichologas, kuris huj pisi ka sneka nesugebedamas minties isdestyti aiskiai, kitas vps vaikas, kurio zodis 0 vertas. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 12 minutes prieš, Roach Nigga said: Ble hebra stumiat baisiai jus cia:DDDD Fylzas jau kelis kartus paaiskino viska ir sakyciau gana aiskiai ir vis tiek rasot kazkokius sudus:D Vienas psichologas, kuris huj pisi ka sneka nesugebedamas minties isdestyti aiskiai, kitas vps vaikas, kurio zodis 0 vertas. mldc kad gini draugeli 😂😂😂😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 19 minutes prieš, fylzas said: Ką tu turi omeny? Tai kad kita karta tokioje situacijoje ispek zmogu, o jeigu jis tes toliau provokacijas - ban. Tai padaryk parases keles aiskias ir grazias zinutes. Negi tai nera paprasciau? Negalvok, kad as taves nesuprantu, as tave puikiai suprantu, sitie provokatoriai baisiai uzknisa, bet tiesiog reikia nezaistu ju zaidimo. Kaip ir sakiau viskas kaip 2+2 🤓. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Nu blemba, tai jau visi tą pakartojo, nesuprantu, koks tikslas kitiems tuščiažodžiauti tuo toliau? Aš savo nuomonę išsakiau, man tikrai patiko atsakyt į jūsų klausimus, bet manau jau užteks, nes tas pats per tą patį. Tuoj dar vienas random'as pakartos tą ir viskas iš naujo prasidės... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 tiesiog tavo tokios zinutes, kaip “kaltas jusu atzvilgiu, o ne savo” vercia dar karta viska permastyt, bet krc nesvarbu. Teisingai zmogus sako, rankinam tema kol viskas is naujo neprasidejo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
BOT Autist Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Eilinė BS drama story 😄 pagerbkime visus seniukus, kurie savo noru tapo adminais .Jiems neužtenka ateiti į servą kaip įprastam žaidėjui pašaudyti, jiems dar reikia šūdino admino darbo už gerus pinigus xDDDDDD 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Tai blet nesuprantu, ką turėjo Fylzas daryt jei šaudo į galvą, trugdo ir dar apsimeta daunu kažkokiu? Nemanau kad įspėjimo nusipelnė Fylzas. Perlenkiat lazdą Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 jo jo tvarkykit fylza ir jo draugeli vertica tu mano draugu oziais nevadinsi speny 🙂 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 (redaguota) atrasyk su savo draugu i pm Redaguota Rugsėjo 15, 2018 # Edga ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas kreitas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 pisam i teamspeaka visi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 vaikų žaidimai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 nh tu issipisineji verticas is fami? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 čia tema buvo sukurta, kad fylzas jį išvadino kažkaip ir panašiai kalbėjo, ar kad bano negavo ir jo nori? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 eikit pm :DDDDDDDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 (redaguota) provakuoji poto mute dedi auksto lygio administravimas - rep kiekviena savaite gausi Redaguota Rugsėjo 15, 2018 # Edga ... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Dabar, # Edga said: nh tu issipisineji verticas is fami? supranti, kad jam px yra xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Rugsėjo 15, 2018 Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 o as bbdejas ant tokiu zmoniu 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Laikas rakint tema, nes vel ta pati per ta pati raso 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai