Jump to content
Create New...

BOT Autist

Narys
  • Pranešimų skaičius

    31
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

BOT Autist paskutinį kartą laimėjo Sausio 21 2020

BOT Autist turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    lietuva
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

BOT Autist's Achievements

Master Sergeant

Master Sergeant (7/27)

20

Reputacija

  1. BOT Autist

    Kelios idėjos #2 srw.

    Paprasyk kad mama savaitei interneta atjungtu ir baigsis tavo problemos.
  2. BOT Autist

    DM servas

    Dar problema yra spawnuose net esant žaidėjų skaičiui iki 18. Geriausiai trūkumai matosi mirage mape. Žaidėjai atspawinami viduryje ploto, o ne tik kampe, kai už bet kurio kampo jau būna žaidėjas. Atsirandi nusisukęs į sieną, kai už tavęs būna žaidėjas. Bendrai žaidėjai atspawinami netinkamai priklausomai nuo aplink esančių žaidėjų. Geras tinkamai sureguliuotų spawnu pavyzdys yra UGC serveriai, kurie dažniausiai būna perpildyti.
  3. BOT Autist

    Nedekit BAN uz nieka

    Tu cia visiskai netinkamai darai. Naudoti ta public ezfrag bruda, uzpis acc keisti kiekviena diena. Susimetat su savo draugeliu ant life-time icheat, munity, aimware ar ezfrags ir cheatinat su legit on. Dabar su savo free shit kad ir negausi bano community serve nuo admino, tai uz keliu dienu auto bana prasileisi uz vac acc.
  4. COMMUNITY SERVERS Added a setting “sv_prime_accounts_only”. When enabled, only prime accounts can connect to the game server.
  5. BOT Autist

    free ban

    Ta main acc taisykle pati savaime yra bloga , nes del jos baninami visu tipu zaidejai: 1. esami kodai, 2. kodai kurie cheatino praeityje bet dabar saziningi 3. saziningi. Turetu buti tvarka, kuri identifikuotu ir baustu tik esamus cheatus. Jei zmogus tikrai cheatina, tai koks skirtumas kokie jo seni acc - banini. Jei pasitaiko retu atveju, kai adminui neaisku ar skilled ar kodas ir pasirodo jog seni acc buvo baninti, tai dar nera isvada kad ir siuo atveju cheatina, beto esamas acc nei vac nei game banintas, galima viesiems demo perziureti ir bendrai nuspresti. Daug yra dabartiniu zaideju, kurie praeityje cheatino, o serverio kryptis kaip suprantu nera leisti zaisti tik visiskai svariems, neturintiems jokiu sasaju su sukciavimu, nes jei taip butu, tada unban nepardavinetu. Sitas teiginys next level, jog esi atsakingas uz zmogaus veiksmus su acc, kuri jam pardavei ir veliau galimai buvo vel perparduotas. Panasu, jog is geru ketinimu buvo sugalvota kvaila tvarka, o dabar po kiekvieno gincytino atvejo metami tokie pat kvaili argumentai, o kai nebelieka ka atsakyti tada meti genialumo kozeri "pas mus tokie taisykle, nieko negaliu padaryti, ai beja gali nusipirkti unban".
  6. BOT Autist

    free ban

    Įdomu, gal bus kas atsakys. Žaidėjai, kaip šis, gauna bana dėl to kad cheatina ar dėl to kad gerai žaidžia su apynauju acc? Let be honest, biciukas yra senas žaidėjas, todėl nieko stebėtino jei gerai žaidžia ir pateikė įrodymu. Tarkime jam paliekamas bankas masofkeje nes galimai cheatino ant seno acc, nors tam net nepakanka įrodymų, bet su nauju žaidžia sąžiningai, gerai, kas nėra stebėtina. Tuo tarpu neginčijamai prigauti cheateriai nusiperka unban už €50 iš ne pelno siekiančios organizacijos. Toks gilus argumentas, jog gauni bana seniuk ant visų esamų ir būsimų acc , jei tavo parduotas acc kažkada gaus bana, nes suprask steam neleidžia prekiauti acc. Žinoma pats steam tokiu Banu nedalina bet what ever. Jei taip tai pagal steam policy negalima neleistinai naudoti valve intelektinės nuosavybės(skinu), todėl siūlau baninti visus kurie kada nors dėjosi skinus antrame serve.
  7. BOT Autist

    Lagina

    Rado laisvo laiko ir atėjo vienas žmogus parašo problemą nuo visų. Situacija nepasikeis, jei dešimtys žmonių floodins, kaip lagova antrame serve.
  8. Pagaliau valve padarė komandą, kuri leidžia išlaikyti teammate boostinimo galimybę, ne panaikinant kiaurai perėjimo. Žaidimas masofkeje įgaus daugiau matchmaking situacijų. Added a new setting “mp_solid_teammates 2” which enables standing on top of teammates while still allowing to walk through them
  9. BOT Autist

    uz nieka ban

    Buvau tuo metu serve. Nice story kiddo. Jei per stebuklą gausi unban, tai pasiieškok kas pamokintu, kaip neišsiduodant wh naudoti.
  10. BOT Autist

    unban

    žinoma parašysiu, taip pat skatinu kitus tai padaryti
  11. BOT Autist

    unban

    Turbūt kažkam kitam sakei, troli. Pirmą kartą kuriu temą. Jei tokios serverio normos dėl nickų, tai no problemo, dabar žinosiu ir kiti bus apšviesti, tiek ir tereikėjo išsiaiškinti situaciją. Žinoma atsiprašau visų serverio žaidėjų, kuriuos įžeidžiau bet kada bet kokiais veiksmais. No hard feelings.
  12. BOT Autist

    unban

    Parašiau viršuje kodėl nickus su kitu zaideju keitem, kai adminu nebuvo ir tai su adminais nesusiję, ypač kai adminas net ne liepė keisti Nick xD jei ir būtų prašęs, tai nebuvo dėl ko xD jei rimtai, tai reikia būti paranojiku , kai ateini vidury veiksmo i serverį, ieskai žaidėjo su įžeidžiu nicku ir manai kad tai apie tave. Čia eilinis mano lempinis nick prieš nieką ne nukreiptas. Būtų suprantama jei vietoje "duxas" būtų konkretaus žaidėjo nick. Dabar susidaro vaizdas, jog pats adminas save laiko duchu. Jei is tikrųjų kerkai taip galvoji apie save tai drįsciau nesutikti, net žadėjau +rep tau rašyti, bet tu kaip niekas kitas gerai save pažysti. Tikiuosi.
  13. BOT Autist

    unban

    tai, kad nesueina loginiais ryšiais bano priežastis su nicku, ypač antra bano dalis iš viso taisyklėse neegzistuoja
  14. BOT Autist

    unban

    Jusu Nick bei steam id - / Alonzo 76561198448925967Kada ir kuriame serve nubaude? - Šiandien. servas nr.2Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - kerkKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - nesusipratimas greičiausiai, priežastis "admin izeidimas, nick keitimas". 1. adminų neįžeidinėjau, su niekuo ar apie ką nors iš administracijos šiandien nekalbėjau, tik su vienu žaidėju eilinį kartą linksmai pasiprikolinom ir keitėm nick kas nuo karto kai vienas kitą nušaudinėjom, buvo fun. Jei klystu esu tikras adminas pateiks įrodymus, kaip tiesiogiai jį įžeidžiau, gal adminas klaidingas suprato ir pamanė, jog kažkokie žodžiai buvo skirti jam. 2. Kiek žinau už nick keitimą nebaninama, tada tektų pusę servo išsiūsti pailsėi xD
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search