Jump to content
Create New...

Nipirizhivaj Zdes VanDam

Narys
  • Pranešimų skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

11945 profilio peržiūros

Nipirizhivaj Zdes VanDam's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

1

Reputacija

  1. O tai ko Tu tikejaisi, kad zmones nereaguos?
  2. Siaip nebesuprantu, pats sakei daryti ss ir kelti i foruma, o dabar sakai, kad ne... Hmm 😕
  3. Tema kurta tam, kad pagr. Atkreiptu demesi kaip adminai elgiasi ir parodyti, kad toks ju elgesys nebus toleruojamas. Bent As to tikejausi.
  4. Nueik į pirmą puslapį ir perskaityk visas žinutes ką rašei Tu, nepaisant to, ką rašė žaidėjas. This is the way how it should work. Tai yra vadinama toxic. Aš nieko nebandau įrodyt, mano tikslas buvo tai paviešint. Galim rakint temą, gero vakaro! :)
  5. + Man neatrodo, kad reikia zinoti kas tiksliai ten ivyko.. Nesuprantu, kaip Tu gali kalbet apie ta 'saudyma i galva', kai Tu issiliejai ant jo nesuvaldes savo nervu. Tu tai isvis supranti?
  6. Ir vel Tavo manieros... Prie Taves niekas "neprisipiso", mes diskutuojam sioje situacijoje, kad ir kiti zinotu, kaip elgtis panasiose situacijose... O jeigu Tau atrodo, kad nuobauda gavai uz tai, kad prie Taves "prisipiso", vadinasi, ne be reikalo.
  7. Galima aiskumo, kas nutinka adminui uz netoleruotina elgesi?
  8. Manau viskas turetu buti pagal taisykles, nes tam jos ir yra sukurtos. O jeigu nera pamineta, kas gresia uz zaidimo trugdyma ar uz adminu nesivaldima - turetu buti sukurti papildymai. Bet admino elgesio toleravimas - tikrai ne iseitis.
  9. Esme ne kas buvo, o kaip adminas issilieja -.-
  10. Sveiki, Nežinau pilnai situacijos, kas nutiko, bet adminas susinervino ir pradėjo rage'int ant žaidėjo. Neesu nei draugas nei pažįstamas su "Wrohi", bet mane patį paveikė šitas adminas. *DEAD* bailys : tu nh *DEAD* bailys : dar pašaudyk į galvą *DEAD* bailys : balvone *DEAD* bailys : ban'ą prasileisi *DEAD* bailys : zajibali, išsipisinėji, mic spammini ir dar trukdai žaist *DEAD* bailys : triohala bailys : bachuruservas.lt bailys : eik skųstis *DEAD* bailys : bachuruservas.lt *DEAD* bailys : aš tau galėjau drąsiai ban'ą pist, kad trukdei žaist *DEAD* bailys : šaudydamas į galvą *DEAD* bailys : nezysk *DEAD* Wrohi : saudydamas i galva ? *DEAD* bailys : o eik skųstis forume, jei neįtiko bausmė *DEAD* bailys : nepameni? *DEAD* bailys : connector *DEAD* bailys : nieko nesako žodis? *DEAD* Wrohi : negalima i galva cia saudyti ? *DEAD* bailys : trukdo žaist *DEAD* bailys : nesupranti? *DEAD* despayeeto : negalima, jeigu dar ginčysies parūpinsim rimtą bausmę. *DEAD* Wrohi : nesuprantu :D nuo kada i galva saudyti negalima *DEAD* Wrohi : hs *DEAD* bailys : krč *DEAD* bailys : bachuruservas.lt *DEAD* Wrohi : bus *DEAD* Wrohi : kdl i galva saudyt negalima ? :D bailys : dalbajobas, tu? bailys : ar kas tau? bailys : ss pasidarei? *DEAD* Wrohi : tai krc savams negalima taip ir sakyk
  11. Correct: Jusu Nick bei steam id - http://steamcommunity.com/id/VoopS478/Kada nubaude? -2017.12.21Kuris admin nubaude (jeigu zinote) -domantakaKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Žaidžiau kaip įprasta. De_train map'e po poros round'ų gavau kick, prisijungęs ir miręs nuo enemy, gavau ban.
  12. Sveiki, Gavau nuo Domantaka permanent ban už wh. Įdomiai skamba, nes niekad neesu cheat'ų naudojes. Galiu pateikti visą info kurią reikia :)
  13. Labas Nipirizhivaj Zdes VanDam

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  14. Labas Nipirizhivaj Zdes VanDam

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search