papianaw Parašė Birželio 21, 2022 Share Parašė Birželio 21, 2022 (redaguota) Gavau bana netycia nes zaidziau ******* serveri kad gaut coins uzsidejau ******* prie savo nicko ir gavau bana? tai galima gaut unbana nusiimsiu? Negalvojau kad galima gaut bana labai atsiprasau :)) Redaguota Birželio 21, 2022 lauris' reklama Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 21, 2022 Author Share Parašė Birželio 21, 2022 (redaguota) prieš 1 valandą , papianaw parasė: Gavau bana netycia nes zaidziau **** serveri kad gaut coins uzsidejau **** prie savo nicko ir gavau bana? tai galima gaut unbana nusiimsiu? Negalvojau kad galima gaut bana labai atsiprasau :)) Tikrai nesistengiau nieko reklamuot Redaguota Birželio 21, 2022 lauris' Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Birželio 21, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 21, 2022 Negana to kad atejai i serveru su reklama , tai dar atejai ir i foruma reklamuoti . Unban nebus . 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 21, 2022 Author Share Parašė Birželio 21, 2022 Nu tikrai aciprasau nepagalvojau durnelis esu... Galiu gaut unban taip nebedarysiu . Prasau:( 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Birželio 21, 2022 CS2 Admin Share Parašė Birželio 21, 2022 Gražiai atsiprašė, nežinojo, kad tokia taisyklė galioja. Pagailėkit žmogaus. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 22, 2022 Author Share Parašė Birželio 22, 2022 10 hours ago, -r3*forgotten said: Gražiai atsiprašė, nežinojo, kad tokia taisyklė galioja. Pagailėkit žmogaus. Nu matomai negausiu unban :(( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Birželio 22, 2022 CS2 Admin Share Parašė Birželio 22, 2022 Temos dar nieks neuždarė. Tiesiog teks palaukti šiek tiek. Čia labai užsiėmę adminai 🙂 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Birželio 22, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 22, 2022 Paliksiu nuspresti sita @MaSk ir @geronimo. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 22, 2022 Author Share Parašė Birželio 22, 2022 3 hours ago, PysT said: Paliksiu nuspresti sita @MaSk ir @geronimo. Tai kad adminai kitiem atraso o man ne... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Birželio 22, 2022 Forumo Modas Share Parašė Birželio 22, 2022 prieš 2 valandas (-ų) , papianaw parasė: Tai kad adminai kitiem atraso o man ne... Adminai kartais turi ir kitų reikalų be baxuru servo ir tokių menkniekių kaip šis. Šiaip tai, mano nuomone, truputį nervinantis veikėjas esi. Vis su tais "adminai banina dėl nieko" ir pan. ateini į forumą. Kitas dalykas, dėl šio nusižengimo, kad ir nežinojai - nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Dar gerb. DaTroller akcentuodavo šią frazę. Visgi šiandien man šventiška diena ir būčiau linkęs atleisti. @MaSk ar sutinki? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 22, 2022 Author Share Parašė Birželio 22, 2022 2 hours ago, geronimo said: Adminai kartais turi ir kitų reikalų be baxuru servo ir tokių menkniekių kaip šis. Šiaip tai, mano nuomone, truputį nervinantis veikėjas esi. Vis su tais "adminai banina dėl nieko" ir pan. ateini į forumą. Kitas dalykas, dėl šio nusižengimo, kad ir nežinojai - nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Dar gerb. DaTroller akcentuodavo šią frazę. Visgi šiandien man šventiška diena ir būčiau linkęs atleisti. @MaSk ar sutinki? Na taip buna, kad susinervinu ir atejau pasakyti i foruma del admino :Dd , Ir tikrai tikrai nezinojau kad negalima tureti jokiu priedu kaip (reklamu) prie savo nick... Ir kita karta busiu atsakingesnis ir taip nebedarysiu 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Birželio 23, 2022 Administratorius Share Parašė Birželio 23, 2022 Manau, galim padaryt issimti, passistenk nebedaryti tokiu kvailu klaidu. Aisku poto kai sugebesi normaliai uzpildyti anketa, su savo steam id arba bent jau susieti steam su forumo paskyra. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Birželio 28, 2022 Author Share Parašė Birželio 28, 2022 On 6/23/2022 at 9:36 AM, MaSk said: Manau, galim padaryt issimti, passistenk nebedaryti tokiu kvailu klaidu. Aisku poto kai sugebesi normaliai uzpildyti anketa, su savo steam id arba bent jau susieti steam su forumo paskyra. Tai jau gavau unban? ar man dar reikia kazka padaryti nelabai supratau :DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Birželio 28, 2022 Veteranas Share Parašė Birželio 28, 2022 parašė jugi. On 2022-06-23 at 09:36, MaSk parasė: Aisku poto kai sugebesi normaliai uzpildyti anketa, su savo steam id arba bent jau susieti steam su forumo paskyra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Birželio 29, 2022 Forumo Modas Share Parašė Birželio 29, 2022 jus jau unbaninot sita veikeja? nes norisi uzrakint pagaliau tema Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Birželio 29, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 29, 2022 as tai ne nes nzn koks acc 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
papianaw Parašė Liepos 4, 2022 Author Share Parašė Liepos 4, 2022 mano nick- psychiatre ir steamo linkas https://steamcommunity.com/profiles/76561199335952457 Kokiam serverije buvote kai nubaude - Mirage only retakes serveri Ka darete pries gaunant bausme - zaidziau ramiai serveri Kuris admin nubaude? - Lauris Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Liepos 4, 2022 Veteranas Share Parašė Liepos 4, 2022 Atbanintas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai