★Vip★ Roach Nigga Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Jojo kreitas gerai sako.. Einam visi i ts pabazarinsim, as va kaip tycia mic pasitaisiau truputi, tai irgi kalbeti galesiu 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugsėjo 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 primesit ir mane paklausyt, einu popcornu pasiimti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nipirizhivaj Zdes VanDam Parašė Rugsėjo 15, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 13 minutes prieš, beautiful_lie said: čia tema buvo sukurta, kad fylzas jį išvadino kažkaip ir panašiai kalbėjo, ar kad bano negavo ir jo nori? Tema kurta tam, kad pagr. Atkreiptu demesi kaip adminai elgiasi ir parodyti, kad toks ju elgesys nebus toleruojamas. Bent As to tikejausi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 (redaguota) Viskas būtų okay, jei nebūtų įsikišę žmonės, kurie toje situacijoje nedalyvavo :) Argi ne tiesa? Dabar be tikslo galit peštis, galim ir į tą patį teamspeak nueiti ir pašnekėti, ne problema tikrai. P.s. Zuba, aš pabandžiau iš jūsų perspektyvos pažiūrėt ir atsižvelgus kokie jūs esat, sutinku, kad suklydau, tačiau nepripažįstu kaltės savo atžvilgiu. Aš tai vadinu supratingumu. Gal neaiškiai ten paaiškinau, tai atsiprašau už tai. Nemoku rišliai dėstyti. Redaguota Rugsėjo 15, 2018 fylzas 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nipirizhivaj Zdes VanDam Parašė Rugsėjo 15, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Dabar, fylzas said: Viskas būtų okay, jei nebūtų įsikišę žmonės, kurie toje situacijoje nedalyvavo 🙂 Argi ne tiesa? Dabar be tikslo galit peštis, galim ir į tą patį teamspeak nueiti ir pašnekėti, ne problema tikrai. Siaip nebesuprantu, pats sakei daryti ss ir kelti i foruma, o dabar sakai, kad ne... Hmm 😕 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Aš ne apie tave šneku, o apie tuos, kurie tikrai tame nedalyvavo :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nipirizhivaj Zdes VanDam Parašė Rugsėjo 15, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 1 minute prieš, fylzas said: Aš ne apie tave šneku, o apie tuos, kurie tikrai tame nedalyvavo 😄 O tai ko Tu tikejaisi, kad zmones nereaguos? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 15, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 15, 2018 Ne dėlto, kad nereaguos, o dėl to, kad tuščiažodžiauja apie tą patį ir galiausiai negalime išsiaiškinti iki galo... Tu bandai dabar prikišti, tartum man dabar yra baisu, nes dahuja žmonių sureagavo... Bet taip nėra =D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai