l0udly Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Kodel ant zmogaus galima uzdeti votesilence ar jisai uzpisa, o pats adminas ant saves neuzdeda kad jis uzpisa? Kodel visiem zaidejam kai ateina i serva nera uzdedama ar jis uzpisa? Labai idomu pasidare tai net nepatingejau pasijungti i foruma. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 jei zmogus priuostes kliju ar ko uzsimetes ir kelis map is eiles vapaliuoja nesamones kdl zmones turi ji mutint jei visam servui jis atsibodes? tiesiog ta 1 zmogu mute ir serve ramu 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 As klausiu advekaciu zmoniu, o ne zmogaus kuris mane uzsilincino. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 (redaguota) tave pora adminu ramino ir sake patilet nekalbet nesamoniu jei nesupranti kas tau kartojama kelis map pats kaltas Redaguota Rugpjūčio 23, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 jei falcon pazystamas nereiskia kad esi nelieciamas ir seip uz atsisakyma duot main buvo galima savaite ban duot bet pasiseke kad falcon laiduoja uz tave 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 mane niekas netylde, tu irgi netyldei tu tik pasakei ateina pasneket kad tik pasneket? as klausiau ka daugiau veikt ir tu nieko nesakai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ir kada as atsisakiau main duot? :DDD pasake woody duot maina sako falcon nereikia, as dar 3 kartus klausiau ar reikia niekas nieko nesako 😄 tu vapse nesiorentuoji tam serve. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 eik gal geriau vel uzsimest ka ten turi nes ziuriu pradeda atleist tau 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 nu tu i klausimus net neatsakai, tai nezinau ko tu cia spamini, jei neatsakai tai net nerasyk nes kitu adminu prasau nuomones Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 23, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 23, 2018 Tik pasakiau, kad jis svarus, nes ji zinau ir viskas. JIs gavo mute, ne ban tai nekiskit cia ko nereikia Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Nu tai as tau sakiau, kad mic spam'ini kaip reikiant. Vota uzmete tam, kad zaidejai galetu nusprest per daug kalbi ar ne. Kam jam ant saves vote det del uzpisimo kai jis net mic nenaudoja apart ispejimu ir panasiai? Kas per daug tas nesveika 😛 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Atsakykit ką daryt community serve reikia? Uzmeminau porai minučių "a ką tu galvoji" dar 5 žmonės be manes kartojo, užkliūvau aš matai. Gal per gerai zaidziau ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Užpist galima daugybę skirtingų būdų, gal jis užpisa kaip adminas? Gal kaip zaidejas ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugpjūčio 24, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Seip jauciu bet kuriam zaidejui uzdejus vote ar mutint zmones balsuoti taip, nes tokie jau mes esam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 turiu pretenzija, katik gavau bana nes "nedaviau main" kaip man duot main kai esu silence bane? 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 ir jeigu manai kad ne visi spaudzia kad tik nubaust kodel jis neuzsidejo sau votesilence? man labai jis nepatiko ka rase i chata, del keiksmazodziu tavo zinutese matau tik 1, spamas yra spamas buvau nubaustas px, btw jei neturejo mano maino tai nezinojo kad as esu tas pats zmogus ir gali didinti bausme, su actimeliu nebuvai serve nezinai aplinkybiu mes abudu draugiskai isikoliojom nes esam pazystami, pirmos zinutes yra tokios nes ant manes pradejo kazkoks zaidejas varyt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 ir vis dar laukiu nuomoniu, del ko zmones ateina pazaisti i community serva. As atejau buvo tylu nyku, pradejau sneket pradejo puse servo sneket, atsirado kalbos, ar geriau kai visi tyli ir tada info visi dalina kur kas yra COMMUNITY SERVERYJE. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 ir geriausia ban reason kad atsisakau duoti main. Nu jo zmones matai uz mane galvoja, vot kaip buna. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 1 minute prieš, l0udly said: ir geriausia ban reason kad atsisakau duoti main. Nu jo zmones matai uz mane galvoja, vot kaip buna. Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Dabar, Art said: Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄 kaip suprast pasikeiciau? zaidziau jau su situo nicku 2 serve, tiesiog sugalvojau i pirma serva nueit. As draugu cia neturiu kad mane atpazintu kazkas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Dabar, vericas said: idomu kam zaist su "smurf" accountu, jei turi main accounta? na, kodel gi ne? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 dar specialiai prie nicko prirasiau noban, gal lietuviskai reikia pabandyt supras gal :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udly Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Dabar, vericas said: tai va bus laikas zaist su main acc, nebus problemu. tai man kas pusvalandi persijunginet accountus? Gal dar pasiulysite kaip man svaistyti savo laika? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Jei tave taip skriaudzia ant smurfo, eik zaisk su main. O jei i tema. Community servas nera pokalbiu laida. Silence niekas tau nedes jei tu pakalbini viena kita zmogu, ir neuzkrauni chato vien tik savo balsu. Jei tu ten tik vienas veblenai kazkokias nesamones, tai ir gavai bausme. Sunku daugiau ka ir pasakyt, manes serve nebuvo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Rugpjūčio 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 24, 2018 3 minutes prieš, l0udly said: dar specialiai prie nicko prirasiau noban, gal lietuviskai reikia pabandyt supras gal 🙂 Sitas geras, prajuokinai biskeli. Tikrai nieko nebaninsim, jei prie nick parasyta NOBAN. 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai