Jump to content
Create New...

s0luti0n

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    329
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    22

Viskas, kas parašyta nario s0luti0n

  1. Jokiais, @pilkiuke kai prisijungs gales patikrinti tavo accountus. Jei nebus nei vieno VAC bano, tada sprendima darysim. prie to pacio ir Mejd patikrint dabar reikes.
  2. Daugiau tokiu ikelk draugeliu nuotrauku
  3. Cia yra daugiau nei man reikia. Cytu naudojimas ar projekte ar uz jo ribu nebus toleruojamas. Jeigu tu turi tokia programa, kaip ir minejau, nera garantiju kad jos nenaudoji pas mus.
  4. Tai tu nekarpyk, tu kelk visa chata graziai. Dar praleidai zinuciu pora
  5. Nuotraukas cia kur keliai is naujo sukelk, neina atidaryt. Noriu paziuret kaip tavo draugelis ten mane botu vadina 😄
  6. Gavau Ban/Gag/MuteJūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? -
  7. Niekada man neuzkliuvo, labai gerai suprantantis zaidima. Ne toxic asmenybe. Is mano puses pliusas.
  8. s0luti0n

    PERMA BAN

    Nenustebsiu jei tavo sitas mainas tuoj su VAC sedes, pats dar siandien uzbaninau vimo serveryje, pacas be info per siena pre-aimina. Laisvas.
  9. s0luti0n

    zdrw

    Taip, ten wannabe kid uzsidejes tavo fotke buvo ir nick. Jau 4 jo accountai baninti, tai galvojo, kad vel tas pats atejo. Atbaninu. Sorry mister perfect.
  10. s0luti0n

    zdrw

    Labai toxic jaunuolis. Uz tokias kalbas, ka tu kalbi serve ir ka tu fejai kalbejai, tai net svarstyciau apie perma mute. Mute gaves atejai su kitu accountu zaist, vengdamas bausmes. Tas faktas, jog zaidi geriau uz kitus ar bent taip galvoji, jokiais budais taves neiskelia virs kitu. Sugrizk i realybe. Apie unban net kalbos neturetu but, o kai banas pasibaigs bus toliau stebimas tavo elgesys.
  11. s0luti0n

    mute 25h

    Jis tau nieko blogo nesake, jis tik pasisaipe is taves, o tu pradejai iskart ji visaip vadint. Jei tu sugebetum kalbet kaip normalus zmogus, o ne sudais bert, tai ir tu be mute sedetum. Tai matyt net negirdejai mano pastabos, jau per daug isijautes buvai vardindamas kas ir koks jis yra.
  12. s0luti0n

    mute 25h

    Visu pirma, uz nieka mute as nedalinu. Kaip jau minejau, pas mus netoleruojamas toks bendravimas kaip tu ten reikstis pradejai. Netgi po mano zodinio pasakymo - raminkis, tu toliau visaip vadinai zaideja. Si karta gavai tik 25h mute, kitas mute bus 7 dienu. Sekmes!
  13. s0luti0n

    mK. banas

    kartais juokinga ateit su smurfu ir paziuret kaip nekompetetingi adminai verkslena nesugebedami nieko surast:D Vien uz sia zinute palikciau perma bana. Nereikalingas asmuo projekte.
  14. s0luti0n

    MiCe` i adminus

    Manau rimtai ziuretu i admin pareigas, dedu pliusa.
  15. s0luti0n

    UNBAN MANE

    Smeik ant iesmo kol nedingo. 😄 Cia dar vienas is tu perliuku, atejo ir prisidave. 😄
  16. s0luti0n

    [NO PRIME]

    Pamenu dar zaidziau, kai padare free csgo ir pilnas servas buvo non prime'u. Kazkaip nekilo problemu su jais tvarkytis. Nejau ir nespectinau kiekvieno, jei per kill feed'a pamatydavau, kad sove 2-3 insta headshotus dedavau iskart bana. Jei koks patikimesnis zaidejas parasydavo i pm, kad cytina - ban. Kitaip sakant dalinau banus i kaire ir i desine, su ta mintim, kad jei jis bus normaliu ir ateis i foruma del bano, as pats perziuresiu visus demo. Is 30+ banu per 2 dienas forume neapsireiske nei vienas ir visi sedi su VAC. Per daug pagarbos jus cia rodot no-prime zaidejams. Ju yra 80% siuksliu cyteriu, arba troliu kurie ateina i masofke paišsipisinet. Tokius irgi banindavau, kol mikrofonu neprisistatydavo (nes daugumos geresniu zaideju balsus zinojau). Trumpiau tariant - nebijokit prisiimt atsakomybes uz banus kuriuos dedat, drasiau baninkit neaiskius no-prime zaidejus.
  17. s0luti0n

    ban be perspejimo

    Neutraliai cia paziurejus i sita situacija pritarciau trolio sprendimui. Nothingai jei tu klausi ar tas kuris tavo varda uzsidejes turetu gaut bana - taip. Jei tu iskart serve budamas adminui pasakai, kad kitas zaidejas bandydamas tave provokuot dedasi nicka su tavo vardu, adminas atitinkamai sureaguos. Nebandyk dabar vartytis sita lieva atmazke, nes dar pats minejai, kad jus kaip draugeliai viens kito vardus buvot uzsideje. Tuzas, kaip supratau, tau ne draugelis kad jo varda taip deliotumeis. Kaip ir vertikas minejo, saveite po unbano, kuris buvo uz info platinima, ir vel cirkas tesiasi. Apsvarstyciau ta unbana. Peace.
  18. Gerai pakiso kazkas 😄
  19. s0luti0n

    m1r0x i Adminus

    Legendiniai zaidejai eina i adminus? +rep
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search