Jump to content
Create New...

Kazkaip keista

l0udly

Recommended Posts

Kodel ant zmogaus galima uzdeti votesilence ar jisai uzpisa, o pats adminas ant saves neuzdeda kad jis uzpisa? Kodel visiem zaidejam kai ateina i serva nera uzdedama ar jis uzpisa? Labai idomu pasidare tai net nepatingejau pasijungti i foruma.

• Haha 1

• Veteranas

Nu tai as tau sakiau, kad mic spam'ini kaip reikiant. Vota uzmete tam, kad zaidejai galetu nusprest per daug kalbi ar ne. Kam jam ant saves vote det del uzpisimo kai jis net mic nenaudoja apart ispejimu ir panasiai? 

Kas per daug tas nesveika 😛

ir jeigu manai kad ne visi spaudzia kad tik nubaust kodel jis neuzsidejo sau votesilence? man labai jis nepatiko ka rase i chata, del keiksmazodziu tavo zinutese matau tik 1, spamas yra spamas buvau nubaustas px, btw jei neturejo mano maino tai nezinojo kad as esu tas pats zmogus ir gali didinti bausme, su actimeliu nebuvai serve nezinai aplinkybiu mes abudu draugiskai isikoliojom nes esam pazystami, pirmos zinutes yra tokios nes ant manes pradejo kazkoks zaidejas varyt.

ir vis dar laukiu nuomoniu, del ko zmones ateina pazaisti i community serva. As atejau buvo tylu nyku, pradejau sneket pradejo puse servo sneket, atsirado kalbos, ar geriau kai visi tyli ir tada info visi dalina kur kas yra COMMUNITY SERVERYJE.

• Pagrindinis Adminas
1 minute prieš, l0udly said:

ir geriausia ban reason kad atsisakau duoti main. Nu jo zmones matai uz mane galvoja, vot kaip buna.

Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄

Dabar, Art said:

Nicka pasikeitei, tai neatpazino, toks jausmas, kad specialiai problemu ieskai 😄

kaip suprast pasikeiciau? zaidziau jau su situo nicku 2 serve, tiesiog sugalvojau i pirma serva nueit. As draugu cia neturiu kad mane atpazintu kazkas.

• Veteranas

Jei tave taip skriaudzia ant smurfo, eik zaisk su main.

O jei i tema. Community servas nera pokalbiu laida. Silence niekas tau nedes jei tu pakalbini viena kita zmogu, ir neuzkrauni chato vien tik savo balsu. Jei tu ten tik vienas veblenai kazkokias nesamones, tai ir gavai bausme. Sunku daugiau ka ir pasakyt, manes serve nebuvo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search