Jump to content
Create New...

falcON?

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    326
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    10

Viskas, kas parašyta nario falcON?

  1. Kodėl serve nėra loss bonus? Buna visa game neina įpirkt ak/m4, nors perku vien deagle ir armor. Čia dėl dar didesnio pranašumo vipam ar dėl ko, ar jūs man siūlot eco daryt masofkėj? :DD
  2. falcON?

    1 Serveris....

    Kad ner net ka naikint jau 😞
  3. falcON?

    1 Serveris....

    Gera ideja, jei ka vistiek blogiau nebus, tai ko jus bijot kazka keist?
  4. falcON?

    Dienos mergina.

    Best csgo gamergirl aka mimi.
  5. falcON?

    masha wh/trigger

    Lengviausias budas pries draugelius pasiteisint tai ''falconas pisa prota'' arba ''falconas isverke'', kai irodymai pries nosi numesti. Jei draugeliai ne tokie pat buki, pamatys. O kad visi neva serve cytina tai net neverta komentuot, turbut lievesnio atmazo sugalvot nebegalejai.
  6. Sveiki visi, siandien zaisdamas bx 2 serve susiduriau nepirmakart su zaideju masha https://steamcommunity.com/profiles/76561198022493574/, kuris pasirode saudantis neitiketinus suvius. Is pradziu netikejau, kad gali but rimtai pasigaves, maniau pasiseke, taciau tokiu panasiu suviu jis prisaude ne viena. Be to is jo kai kuriu draugeliu mane pasieke informacija apie tai, kaip jis zaisdamas mm buvo pajunges wh/trigger ir atvirai rage hackino pries visus, net ir neslepe to nuo savo draugeliu. To matcho demo neturiu, nes jis pasirodo nebegalioja, kadangi tai buvo balandzio 3d., tiesiog pasakau. Zodziu isijungus demo vos ne iskart viskas buvo aisku. https://www.bachuruservas.eu/demo/14740 Vietos, kur mano manymu 99% prisigauna, tsg itartinos vietos arba vietos i kurias verta atkreipt demesi: 1:40, 2:00, 2:50, 5:45, 6:05, 7:30, 7:50. (Topinis suvis: 1:40 :DDD) Vnz, galit ziuret visa demo vos ne :D, nes cia idomiu dalyku yra pilna iki tol kol jis iseis is servo kazkur vidury match. Suzinojes, kad as ji kaltinu cytinimu, jis labai susinervino, pradejo aiskintis su draugeliais ir mane izeidineti, kas iskart parodo, kad kazkas ne taip, neturetu, ko slept - butu ramus. p.s. Nesuprantu, kodel mano balsas toks xujovas per mic 😄.
  7. Su šventėmis! 😊 https://imgur.com/a/6Y0aSHU
  8. falcON?

    Bezdzione

    Gerai, o tu pievu nerasynek 🙂
  9. falcON?

    Bezdzione

    Jis literally ta pati pakartojo gal 7 kartus, ko tu prisipisai
  10. falcON?

    Bezdzione

    Gali kazkas numest demo ''itartiniausio'' jo mapo, paziuresim ir bus aisku, nes jau nusibodo tas jo litanijas skaityt. Jei bus svarus ir irodys, kad vac banas uz skinchanger, galesim paleist.
  11. falcON?

    MMORPG legendos <3

    tyloo stickeri duosiu
  12. falcON?

    free ban

    Tai yra gi demo, galima istraukt tik reik zinot kada ir koks map
  13. falcON?

    Lagina

    Labai gerai pastebi, daug zmoniu yra, kurie sako, kodel cia taip, kodel anaip, kas cia per nesamone t.t., bet kai pasiulai forume apie tai parasyt, staiga nutyla..
  14. falcON?

    Lagina

    Laikas pereiti i 1 serva
  15. falcON?

    mp_solid_teammates 2

    Nepuskit burbulo is nieko
  16. falcON?

    mp_solid_teammates 2

    Ko jus bijot tiek tu bugu, tam mes ir esam adminai, davai dekit tik
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search