Veteranas Deiras Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 dėmesio stoka, mono nuomone tau. netingingi čia verkti, galėjai nepatingėti ir vietoj išsiaiškint situaciją... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
249 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 (redaguota) Dabar, Deiras said: dėmesio stoka, mono nuomone tau. netingingi čia verkti, galėjai nepatingėti ir vietoj išsiaiškint situaciją... Dėmesio stoka ? Tai aš jau auka dėmesiui, vien dėl to, kad kovoju už savo teisę žaisti serveryje ? Už tai, kad kaškoks eilinis asilas užbanino mane be jokios rimtos priežasties ? Ir situacijoje buvo bandoma mano pusėje aiškintis, jis pradėjo arogantiškai ir iš pykčio, aš taip ir atsakiau. Redaguota Rugpjūčio 7, 2018 249 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Deiras Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 forumo šiukle, eik pailsėk, nuo pc Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
249 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Idomu kaip toli nueisi gyvenime su savo diplomatijos nemėgimu. Atsibusk, kada mes nuėjome toliau su kardais ir šautuvais, negu diplomatiškai ? 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
249 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Dabar, Marrihuana said: Ko tu čia pamokslaut atėjai rodyk savo pamokslus kitur ,o ne čia. Aš ne pamokslauti atėjau, o gauti kas mano - teisė žaisti. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
249 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Dabar, DaTroller said: Sutarta, nuo siol busimi administratoriai tures pateikt issilavinima, psichologinio testo rezultatus kurie nustato ar jie sveiki ir at tinkami tokiam darbui na ir ar nera anksciau kur nors teisti. Gi nenorime kad pedofilai priziuretu musu serve esancius vaikus. 😄 Iš situacijos susidaro man vaizdas, kad norite. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
249 Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 7, 2018 Dabar, vericas said: Zaidejas nors ir trolino ir atsisake vygdyt admino komanda, blogu ketinimu neturejo, labiau nesutare su admin, bet uz nepagarba ir komandu nevygdima vistiek kaip pirmam kartui uzdedu 1diena ban kad suprastu projekto svarba. Unbanned ir pakeista i 1diena. Iškovojau pagaliau, tai nusipelniau nuo pradžių, o ne permament ban'o. Ačiū ir viso gero. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai