Jump to content
Create New...

Deiras

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    54
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    12

Viskas, kas parašyta nario Deiras

  1. Aprašykite savo idėją , kad būtų įdėtą į serveri ar forumą : Noriu de_voyna Kuriame serveryje norite ar ( forume ) (#Public / #Retake/ ir t.t) : Public Papildoma info apie idėją ( ar tai būtų pats plugin ar video medžiaga ) : (suteikite trumpą info žaidėjams apie plugina/idėją ir kuo jis įdomus.) : geras map, rusams patiks.
  2. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2541496346 va geras link 🙂
  3. Aprašykite savo idėją , kad būtų įdėtą į serveri ar forumą : Sveiki, gal galima būtų įdėti nauja map'ą? Kuriame serveryje norite ar ( forume ) : Public Papildoma info apie idėją ( ar tai būtų pats plugin ar video medžiaga ) : Manau visai smagus žemėlapis ir žaidėjams patiktų. Tai tas pats mirage, tik du kartus padidintas 🙂 visi kaip nykštukai 🙂 Nuoroda į žemėlapį: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2541496346 Nuoroda į video:
  4. Deiras

    Perma unbanas.

    kai pagauni pelyte 😄
  5. Deiras

    unban

    Tai ko čia daba zaidi su atsilikeliais? 🧐
  6. Deiras

    Cyberpunk-train mapas

    o pirmame serveryje kasnors žaidžia? 😄
  7. Deiras

    Valorant mapas cs'e

    Kuo daugiau mapu naujų, tuo geriau 💪
  8. Gal galima šitą žemėlapį įdėti? 😉 https://www.15min.lt/m/id/esports-namai/naujienos/ispudingas-projektas-cs-go-zemelapiui-train-suteiktos-cyberpunk-2077-zaidimo-detales-1200-1483882
  9. Sveiki, manau būtų faina, jeigu atsirastų tokie VIP planai, kaip "vip-3mėn; vip-6mėn; vip-12mėn". Bet perkant kuo daugiau mėnesių, mažėti turėtų kaina.
  10. Deiras

    Banas retake serve

    ups, radau neuzrakinta tema, bAN 😄
  11. Deiras

    naujas map #2??

    pritariu, to rats-niekas nezaidzia.
  12. +rep Pyst, Kerk, Pikė ir pikčiurna 🙂
  13. Deiras

    /Gag/Mute

    Dėl kontento stengiausi, Vericai 🙈 ten keliems tik trukdau, bet mes sutarę- uzsimutina mane ir problemų nėra ✌️ bet jau gal tema išsemta, išlauksiu, matau kad nieko čia nelaimesiu, yra ir kitų projektų. Ne pasaulio pabaiga 🤗 taika ✌️💪
  14. Deiras

    /Gag/Mute

    Matai aš galvojau, kad draugas 😂 pasirodo kitaip 👎 ups... Tai bent gal sutrumpinti galima, arba suteikit galimybę išsipirkti 💪
  15. Deiras

    /Gag/Mute

    Visiems adminai forume atrašo, net tą pačią dieną 😄 aš ryžas gal? 😄 Žodžiu žaidžiu nuo 2017 metų šitam serve, adminų visokių matęs, bet kažkaip sutardavom ir mute gaudavau trumpam, o dabar, kad parašiau ant bajerio discrode "kerkas lopas"- dvi savaitės mute/gag? 😄 o man ignor, nuo visų? prisegu, bausmių sąrašą 😄 kad suprast, jog tai neadekvatu.
  16. Deiras

    /Gag/Mute

    Jūsų Nick bei steam ID - Player Deiras Steam ID STEAM_0:1:33589816 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 2Ką darėte prieš gaunant baną - "Admin disrespect" Nepamenu, ką dariau ir ką sakiau, bet žinau, jog nusipelniau.Kuris admin nubaudę ? - Kerk p.s. Pažadu pasitaisyti ir būti mandagus visų atžvilgiu. Prašau panaikinti, arba bent sušvelninti bausmę. Gailiuosi.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search