Jump to content
Create New...

249

Narys
  • Pranešimų skaičius

    44
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

249's Achievements

Sergeant Major

Sergeant Major (9/27)

-5

Reputacija

  1. 249

    nauji map

    Supratau, juk tu žinai kas geriausia serveriui, be sarkazmo.
  2. 249

    nauji map

    Nežaidęs toje epochoje, o ne naujokas. Norėčiau sužinoti, kas ten tokio jau nepasitvirtino? Dar beje, 2014 ir vėliau, buvo after-match sistema, kuri man pasirodė kaip antonimiška nepasitvirtino.
  3. 249

    nauji map

    Geraj, tegul tavo ta sistema būna gera, bet after-match voting sistema būtu perfektinė - kas yra geriau už gera.
  4. 249

    Banned? - For what..

    Realiam gyvenime papraščiausiai per daug asmenų įsuktu, todėl ir negali visų išgaudyti; o šiuo atveju turim tik vieną nusidėleli, bet tiesa sakant pretenzijų neturėčiau, jeigu ir nebaustumėte admin'o - tik suteiktumete atlygi už patirta žalą šiam asmeniui ( ir galbut man, kadangi aš irgi buvau nubaustas Crisscross'o neteisingai, tik poto buvau užbanintas porai dienų už isikalinėjimus - kas neturi jokio stovio iš Crisscross pusės, tai reiškia, jis užbanino mane iš oro - na jus spreskite, aš neturiu jokių intention'ų savo pozicija pasigerinti.).
  5. 249

    Banned? - For what..

    Tu tikriausiai pamiršti pats, kad visi šie admin'ai patys šoko į šią balą, patys pasirinko tai pagal savo norą ir galimybęs - nuovargis neturi paveikti admin'ų sprendimų, visiškai - ir emocijos taipogi, ko tikrai nėra laikomasis - jokio užmokeščio jiems ir nebuvo pasiūlyta, patys sutiko, kaip ir teigiau - nereiškia, kad jie gali vadovautis emocijomis - bent jau tai logiška būtu, jeigu kodeksas valstybės tai enforce'ina, tai tikiuosiu ir šitas serveris daro ta pati; ir pričiom čia aš, argumentuočiau viska ka tu parašiai save teisindamas, bet nėra tolko, nes mano kaltė ar nekaltė čia neturi jokio pagrindo egzistuoti.
  6. 249

    Banned? - For what..

    O, turiu garbę ta nuspresti, o ne pagrindinis admin'as, geraj, 1/3 įspėjimas - 3 įspėjimas probation arba išmetimas. ( Aš sąžininga sprendima duodu, o tu priimk ji garbingai ir taipogi sąžiningai ). Šita užskaitau, bet vistiek, sakyčiau, admin'as turi patirti pasekmes. Jis turi gauti motivacija nesuklysti daugiau ir gerbti savo pareigas - nuspresti tik įsitikinus, jeigu tai nesukeltu "milžiniškos" gresmės žaidėjams, kaip teigia Troll, šiuo atveju aš 100% tikras, kad jokios gresmės nebuvo kitiems serverio žaidėjams.
  7. 249

    Banned? - For what..

    Vien matyti įtarima neužtenka - reikia įrodimų, manau kalėjimai būtu 50% daugiau užpildyti, jeigu teistu visus be įrodimų, vien žiūrėtu į įtariamumo lygi. Na, bet sutinku - jusų serveris, bet jeigu būtumete sąžiningi, matitumete tiesą mano žodžiuose, ir bent jau įspėtumete admin'ą, bent jau.
  8. 249

    nauji map

    Sutinku, dar prie to, kai paspaudi viena karta neužfiksuoja tavo pasirinkimo, turi laukti 5~ sekundes ir vėl spausti.
  9. 249

    Banned? - For what..

    Kokiu man pasėkmių, gal tu juokauji ? Tu teigi, kad čia aiškinamas taip - niekam nerūpi, kad žaidėjas buvo užbanintas už orą, še tau unban'as, o admin'as tegul toliau kartoja tą uždarą ratą. Diskriminacija žaidėjų atvejų, kaip ir policijoje, ginama pareigūnai, kurie sudaužo kalinį kuris juos užbėsino, jokios jie teisės neturi kelti rankos prieš sulaikytąji, nesvarbu, kad jų emocijos išplėstos į nervus. Dar blogiau, čia nustatyta admin'o kaltė, ne kaip su pareigūnais, ten jie kategoriškai neigia savo veiklą daužant nukentėjusi, jis gi pats mat prisikapojo mėlinių po visą jo kūną.
  10. 249

    Banned? - For what..

    O kaip dėl pasėkmių admin'ui? Klysta, aš suprantu, bet ir turi mokėti už savo klaidas, kad jų nepasikartotu, jeigu numosite ranka vėl kaip ir su Crisscross atvėju, tai ir pasikartos. Pavyždžiui, Regitroje jeigu neišlaikai egzamino - nepasakysi, - oj, gi visi klysta, tau špyga į dantis parodys ir sakys, klydai tai ir mokėk eurus.
  11. 249

    Banned? - For what..

    Tiesa sakant labiau buvau prie perkeltinės prasmės, tiesioginiai neteigčiau, kad jie atsilikę motorinių funkcijų terminais ( šioke pagarba visiems turiu, ir idijotams ) - tiesiog rašiau, kad pridėčiau intesivumą, kurio gal ir nelabai reikėjo, bet esmė lieka ta pati, žmogus užbanintas už nieka; sakai, admin'as priėmė sprendima dėti ban'ą, kad apsaugotu žaidėjus, na ir nuo ko? Jeigu jis ir būtu sukčiavęs - ar pridaritu jau tiek daug žalos, kad pateisintu ši greitą ir netikslu sprendimą - admin'as bent jau galėjo pastebėti ji ir pasirinkti įrodimų, o ne kaip dabar, visiškai be įrodimų - tiktais vadovavosi šia puskeptą taisyklę ir mano spėjimu paragintas savo įtūžiu, kadangi ji nušovė užbanintasįs - tokia išavada darau, nes pats paragavau tokios pačios košės, bet, kad tai tiesa, tikrai nerėžiu akių. Į nieka nesiremiu, tuo labiau į asmenys kurių nepažystu.
  12. 249

    Banned? - For what..

    Nu visai viršūnė, dar kai aš susilaukiau ban'o už šią, tokią pačią priežastį, aš turėjau kaltumo, o šis nekaltas asmuo visai prie ko? Jeigu jum teigia, kad jo šis užbanintas account'as yra jo pagrindis; vėl siautijantys admin'ai; ar tikrai nenori @DaTroller persigalvoti dar karta dėl mano pasiūlymo ištirti admin'ą prieš priimant ji į gretas dėl protiškų ir psichinių sutirikimų, nors sutinku, tai būtu gan sunku be patirties tose sritise, bet bent jau stiprinti anketos reikalavimus - parašo kelis žodžius ir priimtas ka aš pastebėjau; jeigu aš bandyčiau pagal tokius kriterijus - tai turbut pasistengęs perimčiau serverio pagrindinius admin'us.
  13. Mano negatyvumas atsirado iš realios patirties; mažuma ten iš tų "suaugusiujų" nenusišneka.
  14. Ir didinti amžiaus cenza nėra gera idėja, nebent tai pasididintu iki 18, gal tada ir būtu skirtumas, kitaip - ne. Bet juk laikėsi tiek metų 15-16 amžiaus kalbėjimo taisyklė, kam keisti senas tradicijas ? Tegul tie vaikai pasisako, juk nei vienas kalbantis nėra kaškoks skirtingas už tuos "vaikus" ( kaip jus teigiate ), "kada gerti", blet, nahui, bla-bla-bla", daugiau nieko ten negirdėti iš tų "suaugusių", gal metus ir balsą "subrendusi" turi - kaip suaugusisis - bet pagal subrendimo mastą niekuom nesiskiria nuo tų vaikų. Geriausias sprendimas išviso pasišalinti iš to beprasmiško turgaus - voice_enable 0.
  15. Nesupratau ? Šis asmuo skundžiasi apie 15-mečius, kad jam jie trugdo - pagal taisyklęs admin'ai šiuo metu negali nieko padaryti jiems, nes jie nieko nepažeidžia ( kalbėti nuo 15 ), todėl aš jam siūlau tas kas trugdo jam papraščiausiai užsimute'inti.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search