Jump to content
Create New...

PHENOMENOM#5

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Siauliai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

PHENOMENOM#5's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

2

Reputacija

  1. PHENOMENOM#5

    Banned? - For what..

    DaTroller,atrasiau. Pirma nesupratau apie ka kalba eina.. Tik po antro roundo nuejau i spec,nes jie mate mano accounta kaip "private",tada padariau i publica. Tada jie pradejo pult jau tiesiogiai ant manes... Na,pasiziuresit demo.. Nemanau ar cia man reikia nuodugniai kazka destyt..
  2. PHENOMENOM#5

    Banned? - For what..

    Ervi, Mano gyvenimas,darau ka noriu,nusipirkau game,zaidziau kada norejau ir kiek norejau,be zaidimu as ir seima ir dukra turiu. Kai atsiranda laisvo laiko,darau ka noriu ir kiek noriu. Tad neprivalau aiskintis ir jums ataskaitas duoti..
  3. PHENOMENOM#5

    Banned? - For what..

    Muilinausi ? Nesuprantu kur tu tiek sustru morku privalgei.. 1. Nesimuilinau... 2. As nesupratau apie koki maina kalba eina.. 3. Cia ir yra mano MAINAS.. 4. Ar ne pats reasona sugalvojai,vakulieli,pacituoti gal fraze to tavo patarejo "veterano" ? "uzbanino maina,tai nusipirkai,kita accounta?" Cia tas pats,kad nekalta zmogu i kaleima pasodint.. :)) Vericas. Pataikiau orinius suvius,pasitaiko,paciam laimes pilnos kelnes,bet kazkaip nebegu kitiem girtis,kad va,achujienai saudau nors rezultatas akivaizdus minuse bendroj sumoj yra.. Tai vat logikos nulis.. nesedejau 20-0 ir ace'u nedariau.. ar komanda care'inau.. Ne. :)
  4. PHENOMENOM#5

    Banned? - For what..

    😄 Nu va cia tai skelei,vaikinas bairi,tikrai SIAULIETISKAI 😄 Tai gal kaimyno patarimu dar eik paklaust ka daryt? kaip elgtis? Savo puodu gal naudokis,o ne svetimais? I parduotuve irgi nuejas klausi ka kiti valgys,o ne tai ka tu nori ? Pagalvok logiskai truputi apie savo priezasti ir paaiskinima.. "keistai zaidzia,keistai saudo" apart kitur banu negaunu,nors minuse sedziu,bet ne "veterano" juk klausai. 😄 P.S. Cia ir yra mano PAGRINDINIS accountas,tai nesuprantu,ko tu tikies is manes,pasikartosiu.. svetimo account nuorodos ? Na,durniu ir baznycioj mus. :))
  5. PHENOMENOM#5

    Banned? - For what..

    Tai dabar kiekvienas pastebejas,kad kazkas keistai zaidziant,tau leptels ir tu begsi banint visus ? Nejuokingai skamba is sono ? Kitu accountu ir neturiu... Nesuprantu ko tu tikies ? Svetimo accounto profili numest ?
  6. Gavau bana #2 serve. Uz ka ? Neaisku. Butu idomu paklausti liaudies kodel uzsipuole del kazkokios informacijos,kuria pateikiau.. Bet jiem neitiko ir be "reason" uzdejo bana.. Ban Details Player PHENOMENOM#5 No Demos Steam ID STEAM_1:0:9129922 Steam3 ID [U:1:18259844] Steam Community 76561197978525572 Invoked on 20-08-2018, 22:24 Banlength Permanent Expires on Not applicable. Reason Atsisako duot Main Banned by Admin Tūzas Banned from [LT] BACHURU SERVAS|CS:GO|www.bachuruservas.lt Total Bans No previous bans
  7. Labas PHENOMENOM#5

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  8. Labas PHENOMENOM#5

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search