BOT Autist Parašė Liepos 13, 2018 Share Parašė Liepos 13, 2018 Trukdantis bullshit spawn protection, kuris išlieka kažkiek laiko net lakstant iki turbūt iššaunant pirmą kartą. Taip pat, matomumą stipriai blokuojantis raudonas vaizdas akyse spawno pradžioje. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Makaveli The Don Parašė Liepos 13, 2018 Share Parašė Liepos 13, 2018 (redaguota) Man irgi ji nepatinka. Atsispawnina žaidėjas prieš mane ir taikosi ramus su ta apsauga, šaudyk nešaudęs.. Kai tai atsitinka n n n kartų imi klausti ar apsauga reikalinga tokiam ilgam laikui..Pasiūlymai: Galbūt apsaugą šiektiek sutrumpinti ir kad ji automatiškai nusimtų žaidėjui pajudėjus iš vietos arba ją išvis išimti. Nes dabar žaidėjas ramiai laksto ir taikosi, tol kol jis neiššaus tol turės tą apsaugą ten gal 5 sekundes, truputį to much ir dar plius laksto. Čia tik mano nuomonė, bet girdžiu kažką panašaus ir iš kitų žaidėjų dėl apsaugos. Redaguota Liepos 13, 2018 Makaveli The Don Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Liepos 13, 2018 ★Vip★ Share Parašė Liepos 13, 2018 Manau problema jau išsprendėt bet aš pritariu žaidėjui BOT Autist:) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 14, 2018 Administratorius Share Parašė Liepos 14, 2018 19 valandas prieš , deivius1 said: @MaSk gali sutrumpint iki 2-3 sec arba padaryt kad zaidejui pajudejus/isovus ji automatiskai dingtu instantly? Butent taip ir yra! spawn protectionas 2sec O issovus dingsta. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Rugpjūčio 11, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 11, 2018 Pritariu.. 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Rugpjūčio 12, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 12, 2018 Vakar pries 10x10 match nemaza dalis adminu zaidem dm serve ir vienbalsiai nusprendem kad reikia naikint spawn protection, arba mazint laika iki 0.5sec. Daug kam kliuna, todel neuzsibuna serveryje. @MaSk 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Rugpjūčio 13, 2018 Administratorius Share Parašė Rugpjūčio 13, 2018 Sumazintas iki 0.5. Test it. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Rugpjūčio 13, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 13, 2018 Tested. Aukso viduriukas manau. 0.5sec pakankamai laiko susiorentuoti kurioj mapo daly atsiradai ir toliau saudyti. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar