Jump to content
Create New...

Makaveli The Don

Narys
  • Pranešimų skaičius

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Makaveli The Don paskutinį kartą laimėjo Lapkričio 7 2019

Makaveli The Don turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Asmenine Informacija

  • Vieta
    California
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

2621 profilio peržiūros

Makaveli The Don's Achievements

Sergeant

Sergeant (5/27)

11

Reputacija

  1. Ne nu su tavim diskutuoti tai sunku, tu bent matei, kad rašiau apie dvi alternatyvas arba 2,5k monikas kur rasi viską ko širdis geidžia arba dviejų monitorių setupas kur du monitoriai turi visas to vieno monitoriaus savybes. Ir tu vėl rašai kodėl siūlau 1080p monitorių, įsiskaityk o ne rašyk kaip akis išdeges, viskas i am out pavargau.
  2. Prašė alternatyvų tai ir gavo jas, žinios niekad nepamaišo kaip sakant. Nevisi neturi pinigų, tuo labiau ponas maskas užsienietis kiek žinau 🙂 Jei yra galimybės viską turėt kodėl ne, kodėl pirkt tik full hd kuomet realiai atgyvena tai yra, 4k visai kitokia desktop experience. Perki daiktą vos ne for lifetime ir jei turi galimybes kodėl ne. Tu vis sakysi, kad kam reikia, bet vis bus daug daug tokių kurie ima ta bonusa džiaugiasi ir jiem vienodai 😉
  3. Mano drauge, 200hz ant šito monitoriaus ant csgo išspausti nereikia pc iš ateities 🙂 O visa kita yra high end sudėta tad ramus būsi ne vienus metus 😉 Jei turii du monitorius vienas su 240hz purely for csgo sakykim ir turi kitą su gerais view angles ir gerom spalvom, kodėl ant jo nepažaidus, kad ir kokio gta 6 kuomet kažkada išeis ? 100hz bus per akis manau.
  4. Pasidalinsiu šiektiek savo patirtimi su monitoriais, nes taipogi buvo stiprios paieškos pagal panašius kriterijus: Ultrawide, 4k rezoliucija, minimum 200hz ir jog panėlė būtų IPS ar bent jau kažkas į ta puse, nes kaip žinia IPS panelės geriausiai rodo spalvas, geri view angles ir super tinka betkokiem darbam su media ką jau kalbėt šiaip apie desktop experience. IPS panelė kitais žodžiais yra certified visų media makerių ir fotografų ir tai žino visi kas bent kiek tuom domėjosi. Viskas ką pavyko rasti su minėtais kriterijais tai tik dar tik šiais metais išėjusį, prieš kelerius metus anonsuotą, daugelio lauktą ir legendom apipintą - Asus rog swift PG35VQ 200hz, 4k 3840x1440 , 2ms, kompromiso verta VA panelė, G sync, HDR Kiek teko skaitinėti VA panelė tikrai gerai atkuria spalvas, ir sakykim neženkliai bet užtikrintai geresni viewing angles negu TA panelės. Atrodo svajonių monitorius, tik kaina prasideda sakykim nuo 2500k eurų. Šis monitorius tai viskas viename ir gaming neprašausi ir media ne ir desktop expierence bus nepakartojama. Jei yra atliekamų šlamančių ir širdies nespaudžia dėl tokios sumos manau tai tikrai vertas dėmesio ir future proofed variantas. Tik dėl Dievo meilės, saugok jį nuo vaikų žaislų 🤣 Antras variantas kurį rekomenduočiau tai dviejų monitorių setupas (mano ateities planas) 1. Purely gaming monitorius - Asus Rog Swift PG258Q (mano turimas) 240hz, fhd 1920x1080, 1ms, TN panelė, G sync 2. Desktop, media ir netgi gaming kitiem žaidimam nereikalaujantiems daug hz - Asus Rog Swift PG348Q 100hz, 4k 3440x1440, IPS panelė, G sync Du paskutiniai monitoriai kartu atrodo super sexy ir labai praktiški tiek purely gaming, tiek darbui, tiek media ir žinoma godlike superior desktop experience. Daugiau variantų kaip ir nematau jog kaip turėti vieną kosminės kainos high end ir future proofed monitorių arba šiektiek pigesnis niekom nenusileidžiantis dviejų ekranų setupas. Asmeniškai aš einu link dual monitor setupo dėl šių priežasčių: nenuginčijamai geresnė IPS panelė viename iš monitorių, nenuginčijamai daug hz kitame monitoriuje, nauduojiesi kuriuo tik nori ir kaip nori arba abiem kartu su daug daug free space pasirinktiem langams ir appsams. Žodžiu daugiau laisvės ir fun mano atžvilgiu. Tikiuosi stipriau įkvėpiau naujo monitoriaus paieškoms, sėkmės 🙂
  5. Kalėdos artėja.. 240hz monikas pas Mask'a vis ryškėja .. 🙂
  6. Makaveli The Don

    DM serveris

    Aš irgi visa galva už FFA multimode dm su visais Domantakos išvardintais punktais. Pasidalinsiu "tik savo patirtimi" bx dm.. Praktiškai kiek beateisiu į serverį bus išrinktas awp modas, sakyčiau 3 iš 4 kartų atėjus įserva. Norint kito modo turi kaip durnelis visom kalbom prašinėti "batonų" (prie šito prieisim vėliau) jog prašau spauskit ta ir tą, nes norėčiau treniruotis ant to ir to. Neatrodo, kad baigiasi kantrybė tiem kas nori rimčiau treniruotis dm serverį po sakykim 10 tokių prašymų ir t.t ? Kodėl DM serverį batonai? Nes ten tiesiog batonai telošia, o rimtesni žaidėjai negali rimtai žiūrėti į toki moda kaip įvieta kur treniruotis ar apšilinėti. Yra daug gerų pavyzdžių kaip, kad Brutal CS arba UGC gaming, kur serveriai visad full praktiškai ir žaidėjai gan stiprūs mano nuomone, svarbiausia ten be vipo patekti įserva praktiškai neįmanoma. Ar bx dm pasieks tokį lygį, kad priktrauktume iš betkurio pasaulio kampo stipresnius gamerius? Tik ne su šituo modu, stipriai abejoju. (vėl tik mano nuomonė) Asmeniškai man nebėra noro ten eiti ir taškyti batonus su awp iki tol kol lieka 1/3 servo ir kitam mape prašinėti, kad prašau paspauskit tą ar aną. Laiko gaišimas ir tiek. Noriu gero lietuviško FFA dm su lietuviška liaudimi, tikiuosi jis bus jei atsiras ir daugiau bendraminčių kurie mano jog toks modas reikalingas ir tikrai praktiškesnis. Sorry už mano verkimus čia, bet tokia realybė iš mano pusės. Klausimas. Gal galima užmesti vote ar reikia FFA multimode ar ne ? Būtų įdomu sužinoti ką mano kiti apie tai. Jei ši community nenori FFA multimode su Domantakos išvardintais punktais viskas gerai, susitaikysiu su tuom. Bet manau vote'as tikrai turėtų būti ir servo administratorius turėtų pakeisti moda jei būtų nubalsuota taip. Geros dienos.
  7. Makaveli The Don

    Ban

    Majinai, pasasakok daugiau apie savo "O dangau" sunku suprasti ką nori tuom pasakyti.
  8. Makaveli The Don

    Ban

    Vitalikas sakė wh reason, ir viskas jau ? jūs ką juokaujat? rekordint galiu visą laik kaip žaidžiu jeigu jau taip ir betkada paprašius galiu atsiūst, nesamone padarėt ar jaučiat, negaliu patikėti.
  9. Man irgi ji nepatinka. Atsispawnina žaidėjas prieš mane ir taikosi ramus su ta apsauga, šaudyk nešaudęs.. Kai tai atsitinka n n n kartų imi klausti ar apsauga reikalinga tokiam ilgam laikui.. Pasiūlymai: Galbūt apsaugą šiektiek sutrumpinti ir kad ji automatiškai nusimtų žaidėjui pajudėjus iš vietos arba ją išvis išimti. Nes dabar žaidėjas ramiai laksto ir taikosi, tol kol jis neiššaus tol turės tą apsaugą ten gal 5 sekundes, truputį to much ir dar plius laksto. Čia tik mano nuomonė, bet girdžiu kažką panašaus ir iš kitų žaidėjų dėl apsaugos.
  10. 1. MakaveliTheDon 2. Amžius 28 3. STEAM_ID https://steamcommunity.com/profiles/76561198819608647/ 4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Ne 5. Kokiame serveryje buvote? 6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? 1-2 valandas 7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti? CS:GO Baxūrų DM server 8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Jei tikrai įgrystų ir trigdytų aplinkius, pasiūlyčiau ramintis 9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. 10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (forum priziurejimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebejimas, donates eventam...) Laikas parodys.
  11. Na taip daunų visur yra ir rasi, bet csgo pasaulį dažniausiai procentaliai daugiau grybą pjauną iš mamos rusijos žaidėjai. Nežinau kodėl, bet iš asmeninės patirties sakau iš rusakalbių žmonių kuriuos sutinku MM'eme jiem laimėti neįdomu daugumai, troleriai, šiaip retardai, noobai neduoda jokios info, išvis tyli visą game praktiškai, net nesupranta ką jiem sakai, arba išvis jei bus du rusai serverį tai jie savam pasaulį žais lyg jie būtų tik dviese ir bazarins tik dviese rusiškai ten apie betką apie lada ir opelį. Ir retas labai retas kuris kalba angliškai ar bent bando kažką komunikuoti. Gal tas jų anglų kalbos basics nemokėjimas ir yra tas kertinis dalykas kodėl su jais taip sunku daugumai. Rusai šiaip geri žmonės dauguma, nieko neturiu prieš juos.
  12. Nepatikėsit, veikia vis dar čia viskas. No more syka blet.. Lošiau du matchus jokių rusų, pasirinkau western europe ir zbs. Rekomenduoju.
  13. Gavau 4h ban už aim " [SMAC <Ultr@>] was banned at 240min. for using an AimBot (Automatic Route Guidance After Firing) " wtf ???? prajuokino nemeluosiu :D tik nesakykit, kad buvau pajungęs ten Dievas žino ką ir kaltas.. čia servo kažkokia lempa.
  14. Traino išvis nėra šitam serve, aš apie de_nuke šnekėjau. Galima bandyti pradžiai kaip sakai, kad mažiau negu ant 12os žmonių nedėtų to mapo jeigu taip eina, sutinku su tavim.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search