BOT Autist Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Trukdantis bullshit spawn protection, kuris išlieka kažkiek laiko net lakstant iki turbūt iššaunant pirmą kartą. Taip pat, matomumą stipriai blokuojantis raudonas vaizdas akyse spawno pradžioje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli The Don Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 (edited) Man irgi ji nepatinka. Atsispawnina žaidėjas prieš mane ir taikosi ramus su ta apsauga, šaudyk nešaudęs.. Kai tai atsitinka n n n kartų imi klausti ar apsauga reikalinga tokiam ilgam laikui..Pasiūlymai: Galbūt apsaugą šiektiek sutrumpinti ir kad ji automatiškai nusimtų žaidėjui pajudėjus iš vietos arba ją išvis išimti. Nes dabar žaidėjas ramiai laksto ir taikosi, tol kol jis neiššaus tol turės tą apsaugą ten gal 5 sekundes, truputį to much ir dar plius laksto. Čia tik mano nuomonė, bet girdžiu kažką panašaus ir iš kitų žaidėjų dėl apsaugos. Edited July 13, 2018 by Makaveli The Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ wokeN Posted July 13, 2018 ★Vip★ Share Posted July 13, 2018 Manau problema jau išsprendėt bet aš pritariu žaidėjui BOT Autist:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratorius MaSk Posted July 14, 2018 Administratorius Share Posted July 14, 2018 19 valandas prieš , deivius1 said: @MaSk gali sutrumpint iki 2-3 sec arba padaryt kad zaidejui pajudejus/isovus ji automatiskai dingtu instantly? Butent taip ir yra! spawn protectionas 2sec O issovus dingsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★Vip★ de1ka Posted August 11, 2018 ★Vip★ Share Posted August 11, 2018 Pritariu.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas s0luti0n Posted August 12, 2018 Veteranas Share Posted August 12, 2018 Vakar pries 10x10 match nemaza dalis adminu zaidem dm serve ir vienbalsiai nusprendem kad reikia naikint spawn protection, arba mazint laika iki 0.5sec. Daug kam kliuna, todel neuzsibuna serveryje. @MaSk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratorius MaSk Posted August 13, 2018 Administratorius Share Posted August 13, 2018 Sumazintas iki 0.5. Test it. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas s0luti0n Posted August 13, 2018 Veteranas Share Posted August 13, 2018 Tested. Aukso viduriukas manau. 0.5sec pakankamai laiko susiorentuoti kurioj mapo daly atsiradai ir toliau saudyti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts