cashas Parašė Birželio 15, 2018 Share Parašė Birželio 15, 2018 Sveiki, hi hi hi, štai mano pirmasis postas :) console ban permanenth, nors rašė 240 min :) gal galima išspręsti šitą reikalą? :) 4 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
eXe cs.money Parašė Birželio 15, 2018 Share Parašė Birželio 15, 2018 44 minutes prieš, cashas said: Sveiki, hi hi hi, štai mano pirmasis postas :) console ban permanenth, nors rašė 240 min :) gal galima išspręsti šitą reikalą? :) Vip 6 men. gali viską išspręsti xD (joke) 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
strk Parašė Birželio 15, 2018 Share Parašė Birželio 15, 2018 (redaguota) Tavęs kažkodėl, ne tik šis antičytas nemėgsta: https://www.faceit.com/en/players/cashas https://www.faceit.com/en/players/cashas31 Redaguota Birželio 15, 2018 strk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 15, 2018 cashai :? watefak:? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas kreitas Parašė Birželio 15, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 15, 2018 Pope cashas kiek zaidem tikrai geroj formoj buvo ir nemazai zinojo, dabar zinosiu del ko. Kritai akyse pone Mokytojau :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Birželio 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 15, 2018 Koks pavyzdys mokiniams :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas kreitas Parašė Birželio 15, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 15, 2018 Neveltui guledzio mokytojas ;DDD 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 15, 2018 Ir pasitikek tu zmonem :) ot duxai 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Birželio 15, 2018 Share Parašė Birželio 15, 2018 interesting Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 15, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 15, 2018 Hm. Faceit ban for cheating, bet game history paziurejus rezultatai ne kaip pas cyta. Beje banintas 2017-02-20. Manau jau VAC butu perejes. Jis blaivas gerai zaidzia, bet prigeres tai grybauja pievose. Su cytais manau ir prigeres neblogai turetu pasaudyt. Kol kas neteisinu, bet noretusi is jo placiau isgirst. 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 15, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 15, 2018 niu cashi papasakok :s Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
cashas Parašė Birželio 18, 2018 Author Share Parašė Birželio 18, 2018 On 2018-06-15 at 17:06, deivius1 said: 6 men VIP butu jei bausme nuo manes butu. Cia jau pris owneri prisidirbo tad be kokiu 24 menesiu nemanau kad paeis. 1. Ar buciau rases cia jei buciau cytines 2. Ar ponui maskei aptarinet mano zaidima ir vertininti skillu lygi 3. Kreitai, niekur nekritau ir nesileidau, matyt tu pakilai 4. Fylcai, artai, trol su face viskas aptarem 5. Jei buciau cytines vac seniausiai tureciau ?! 6. Ar masofkes dievas kad topuose sedeciau.. nu nelogiska :) 7. guledi? prie ko jis cia :) nesiek su zmonemis su kuriais nei draugas nei bendraujantis zmogus :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 tai ka darom cashi :s kadu kompu zaisim? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 18, 2018 As cia visai ne prie ko, Mask uzbanino ir del to nieko nedarysiu. Vac daugiau trigerinasi ant pasaliniu programu, taip as tikiu kad nenaudoji, bet smac daugiau dirba su nustatymais, macro, todel gaves tiek banu nuo anticheat galejai ziuret ka prisirases i cfg. Jau smac irode ne karta, kad jis lempiskai banu neduoda, viskam yra priezastis. As pvz negavau nei vieno bano, pas mane 1920x1080 rezoliucija ir visi default setingai + macro mouse2 pakeistas i mouse4, del savo patogumo ir nieko viskas normaliai. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 esu nuo smac 1 kick gaves, bet nesupratau ka ten paspaudziau gal delete :d siaip nera ir ma buve asmeniskai jokiu kicku banu, naudokite default cfg ir nebus problemu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 18, 2018 1 minute prieš, Movie2k said: esu nuo smac 1 kick gaves, bet nesupratau ka ten paspaudziau gal delete :d siaip nera ir ma buve asmeniskai jokiu kicku banu, naudokite default cfg ir nebus problemu :D Esu ir as gaves kick, kaip mask paaiskino galima susimuliuoti cyto veikimo principa, pvz laikant mouse1 ir greitai sukinejant i visas puses, bet koks normalus zaidejas darys taip ? 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 1 minute prieš, Art said: Esu ir as gaves kick, kaip mask paaiskino galima susimuliuoti cyto veikimo principa, pvz laikant mouse1 ir greitai sukinejant i visas puses, bet koks normalus zaidejas darys taip ? masofkei imanoma, siaip as kartais padroziu gal taip, matai 5x5 nebuna tokiu atveju, o cia 10x10 ir kokie 5 isbega i visas puses tai buna suda maldamas padrozi ir pakratai :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 18, 2018 1 minute prieš, Movie2k said: masofkei imanoma, siaip as kartais padroziu gal taip, matai 5x5 nebuna tokiu atveju, o cia 10x10 ir kokie 5 isbega i visas puses tai buna suda maldamas padrozi ir pakratai :D Nu ok gauni kick, bet ne bana, kad gauti bana smac turi trigerintis 7 kartus uz ta pati, jei mask nepakeite. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 tikrai taip, banu ne esu gyvenime apart zmogaus nubaustas. Sutinku kiekvienas pluginas turi skyliu apejimu, bet , nu nezinau, kiek zaidziu niekas nesiskunde ir tikrai tu banu ar kicku tik pro reta pamatai :) manau smac savi darba daro, o situacija cia isvis neaiski. Cashas nepapasakoja nei kaip viskas buvo nei kada nei su kuo :s Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
cashas Parašė Birželio 18, 2018 Author Share Parašė Birželio 18, 2018 Nelabai suprantu ka pasakoti demo turetu but, zaidem aim_dgl map, saudziau i mama laden ar koki ten veikeja spray paleidau maigydamas mouse 1 pyst ban 240 min :) laukiau kol praeis ir tik is Verico sms supratau kad perm. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 18, 2018 Na gerai prisiminiau, kad gelele irgi gaudavo banus uz laikyma mouse1, kai eidavo peili issitraukusi ir pjaustydavo sienas, o as kiek esu pjaustes tai nesu jokio ban gaves. Tai priezastis turetu buti netvarkyngas mouse, kuris gliucina, tai nezinau kaip dabar sekasi gelelei ar pasikeite ji mouse. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
cashas Parašė Birželio 18, 2018 Author Share Parašė Birželio 18, 2018 4 minutes prieš, Art said: Na gerai prisiminiau, kad gelele irgi gaudavo banus uz laikyma mouse1, kai eidavo peili issitraukusi ir pjaustydavo sienas, o as kiek esu pjaustes tai nesu jokio ban gaves. Tai priezastis turetu buti netvarkyngas mouse, kuris gliucina, tai nezinau kaip dabar sekasi gelelei ar pasikeite ji mouse. Užsuka laikas nuo laiko, bet neužsibūna kiek supratau :) mano mamba TE doublclickina puse metu nematau kad ta priežastis. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Birželio 18, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 18, 2018 9 minutes prieš, cashas said: Užsuka laikas nuo laiko, bet neužsibūna kiek supratau :) mano mamba TE doublclickina puse metu nematau kad ta priežastis. Per velai suzinojai, kiek zinau nuo tokiu double clicku ant mouse ir trigerinasi. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 jooo diuble tapai ir bus kalti. turbut priima kaip macro x2 fire ;x Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ domantaka Parašė Birželio 18, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2018 tegul b3l3 įmeta savo cfg į forumą. Žmogus 36 dienas praleidęs serve ir nėra jokio bano gavęs. Gerai žaidžia, su jo settingais ir Jūs patobulėsit :) 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar