Jump to content
Create New...

strk

Narys
  • Pranešimų skaičius

    117
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

strk paskutinį kartą laimėjo Kovo 21 2019

strk turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Paskutiniai profilyje apsilankė

3808 profilio peržiūros

strk's Achievements

Second Lieutenant

Second Lieutenant (17/27)

27

Reputacija

  1. strk

    Ban

    Aš ir nesu tikras, kad čia dėl Q raidės spaudimo tas ban duodamas, tiesiog turbūt yra kažkokia anticheato klaida, bet kokiu atveju aš nieko draudžiamo nenaudoju, o jeigu aš jūsų manymu naudoju cheatus tai kodėl nepakeičiat bausmės į permanent ban? Keista jūsų logika: Tarkim naudoju cheatus gaunu ban vienai dienai ir po to vėl galiu žaisti. Kam išvis adminai reikalingi? Tegul žiūri demo ir nusprendžia.
  2. strk

    Ban

    Nusiunčiau.
  3. strk

    Ban

    "Gryztant prie tavo reikalo, nematau problemos naudot Q raides, nebent tu ant jos uzbindines FAST WEAPON SWITCH CFG/SCRIPTA arba naudoji cheata tam paciam reikalui atlikti."
  4. strk

    Ban

    Nesu nieko užbindines, nenaudoju jokių scriptų ar cheatų.Tai kame dar gali būti bėda?
  5. strk

    Ban

    Tai kokios tau info reikia? Parašyk, suteiksiu.Gali nors pas mane į namus ateiti ir stebėti kaip žaidžiu, o jei rimtai naudojau tikrai ne vieną anticheatą ir nei su vienu nebuvo jokių problemų ir visur galėjau normaliai žaisti, tik deja ne čia, tai gal problema visgi ne pas mane?
  6. strk

    Ban

    O gal tiesiog reiktų pakoreguoti anticheatą? Nes ban už tai yra absurdas.
  7. strk

    Ban

    Jūsų Nick bei steam id - grasshopper STEAM_0:0:22508346 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 2019-02-20, dust2, antrame serve Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) - [SMAC <Ultr@>] was banned at 1440min. for using an: Fast Reload or Shooting of Weapon Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - Anticheatas tikriausiai užskaitė kaip "fast reload" mano šaudymą iš awp, nes šaudant naudoju Q raidę iš įpročio kuri greitai pakeičia į kitą ginklą ar peilį.Pridedu video, kad būtų aiškiau:
  8. Jūsų Nick (su kuriuo žaisite turnyre) - grasshopper Steam id arba link i profilį - https://steamcommunity.com/profiles/76561198005282420 Jusu CS:GO rank? - GE Kuria komanda nori atstovauti? - #2 bx srw
  9. strk

    console ban

    Tai daug ką banina tik porai metų už čytus, to tikslas galbūt yra palaukti VAC, nežinau, nors iš to VAC naudos beveik nėra, tad abejoju ar išvis kada nors gaus ban, čia tik keli pavyzdžiai iš daugelio: https://www.faceit.com/en/players/xypee https://www.faceit.com/en/players/rioim https://www.faceit.com/en/players/cox_
  10. strk

    console ban

    Tavęs kažkodėl, ne tik šis antičytas nemėgsta: https://www.faceit.com/en/players/cashas https://www.faceit.com/en/players/cashas31
  11. Išvis čia bachūrų servas ar kažkokių marozų, nes bachūrai taip tikrai nešneka, pastoviai pilnas servas vaikų lošia ir kasdien bent po vieną girtą ar apsirūkiusį nusprendžia apsilankyt ir kalbėt visokias šlykštybes su daug keiksmažodžių, o vaikai klauso ir galvoja, kad tai normalu.Aš nesakau, kad būtent šiuo atveju buvo girtas jis ar apsirūkęs, bet jo klausytis man buvo šlykštu ir gavo bausmę, susidaro toks vaizdas, kad šitam serve visi tokie išsišokėliai ateina tik pakalbėt, o ne palošt, nes tik gavę bausmes palieka servą kaip ir nutiko šiuo atveju. Demo: 20180601-212225-workshop-205240106-de_overpass.dem.bz2 nuo 19:00 min. iki 20:10 min.
  12. strk

    Mute uz neaiske priezasti

    Gavai mute nuo manęs bendrai už nusišnekėjimą kelis roundus iš eilės, o ne už būtent kažkurią vieną frazę, man yra šlykštu klausytis tokių kaip tu, kur ateina vien pakalbėt kažkokias nesąmones, toks vaizdas susidaro iš tavo nusišnekėjimų turinio, kad galbūt kažkokią negalią gal turi nežinau...
  13. strk

    Unban

    Aš jo neginu, bet šiame acc https://steamcommunity.com/id/necytinau/ nėra VAC bano, o GAME ban, bet iš esmės kaip ir jokio skirtumo turbūt, nes abejoju, kad buvo toks geras jog necheatines gavo overwatch ban.
  14. strk

    Unban

    Peržiūrėjau visą demo, buvo net nuobodu žiūrėt, bet žiūrėjau vien dėl to, nes užvirė čia kažkokios aistros, kad žmogus cheatina, nemačiau nei vienos vietos kur būtų galima prikibt, kad naudoja WH.
  15. strk

    helio ban(anas)

    "Realiai Jums gal atrodo kad aš esu įtartinas, suprantu viską pilnai, pats kartais nelabai įkertu kaip tokius šūvius pataikau, bet tai manau yra sėkmė ir įgyta patirtis per pastaruosius 11 metų". "Prisipažinsiu - naudojau bhop scriptus bei skin changerį, nes draugai buvo pripasakoje kad tai nieko nedaro žaidimui, tai ir nieko nebus mano accountui". Tiek metų žaidi ir nesupranti už ką gali gaut ban?Arba tu visiškas idiotas arba bandai apgaut čia visus.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search