Jump to content
Create New...

BanditCS

Narys
  • Pranešimų skaičius

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

BanditCS's Achievements

Corporal

Corporal (4/27)

0

Reputacija

  1. BanditCS

    helio ban(anas)

    Rakinkit tema, viskas jau aišku man, banas dviem mėn. lieka. Dėkoju už aktyvų adminų dalyvavimą. Sėkmės visiems projekto administratoriams! - helio
  2. BanditCS

    helio ban(anas)

    Na visgi tai yra masofkė, nėra ko bijoti kai mane nušaus. Ir aš žiūrėjau ne tiesiai į jį o aplamai į rampos zoną kadangi ten dažnai kažkas būna. Taip pat buvo vienas žmogus likęs, mano komandos nariai jau buvo t spawne galima sakyt ar prie jo. Automatiškai galvojau kad žmogus kažkur toje zonoje slepias.
  3. BanditCS

    helio ban(anas)

    Ne nuo sistemos :), perma ban uždėjo administratorius domantaka.
  4. BanditCS

    helio ban(anas)

    Na, dėl tų deagle shot'ų tikriausiai viskas čia ir yra, bet pagalvokit ką man daryti jei aš taip šaudau mano toks stilius yra... ir taip pagalvojus ką pakeis tas dviejų mėn. banas? taip pat grįšiu ir žaisiu net dar geriau tikriausiai. Yra daug projekte žaidėjų kur mano manymu šaudo visiškas nesąmonęs, bet prie jų niekas neprikimba nes jie arba geri draugai su adminais arba žaidžia gan ilgą laiką. Kadangi aš retai lankausi projekte, prie manęs yra lengviau prikibti dėl tokių įtarimų. Tikiuosi atsiras bent vienas adminas kuris bus už mane.
  5. BanditCS

    helio ban(anas)

    Su pagarba reiškiu nuomonę jog dviejų mėn. blokavimas nuo projekto už įtarimus yra absurdas. Manau logiškiau būtų išsiaiškinti kas prie ko, visiem administratoriams aptarti dėl manęs blokavimo ir tik tada daryti verdiktą, nes iki dabar argumentas yra tik vienas - aš įtartinai žaidžiu.
  6. BanditCS

    helio ban(anas)

    Paskaityk dar kartą ką rašiau, esu gavęs du VAC banus. Ant pirmos paskyros (http://steamcommunity.com/id/banditcsgo420) kuri yra blokuojama jau nuo 2016 metų gavau už skin changer'į bei bhop scriptus. O ant antros paskyros (www.steamcommunity.com/id/banditcsgo112/) gavau už cheatų naudojimą. Nieko neslėpiu.
  7. BanditCS

    helio ban(anas)

    Švedijos IP man buvo dėl nepastovaus ip addresso ir kartais rodo nesąmones. Naudoju telefono internetą kol turėsiu galimybę nusipirkti naują routerį. O dėl heliov2 accounto, nieko nenaudojau, buvau atėjęs su kita paskyra nes galvojau jog kažkas yra su mano main paskyra, gal interneto settingai blogi ir dėl to gaunu tą 2h baną už "airstuck'ą". Seniau taip pat kai žaidžiau, žaidėjai sakė kad aš pajungęs esu, bet po kitų adminų peržiūros nebuvau nei blokuojamas, nei ten vadinamas įtartinu. Galbūt kad kartais mano telefono internetas šiektiek pastringa kartais - sistema tai užskaito kaip airstucką.
  8. BanditCS

    helio ban(anas)

    Suprantu už ką galiu gauti ban, tiesiog pasitikėjau draugais ir tikėjau kad negausiu VAC'o už skin changer'į ir bhop scriptus.
  9. BanditCS

    helio ban(anas)

    BoyBandit accountas niekada nebuvo prisijungęs prie Jūsų serverių, ir tiesiog nežinau kokių Jums dar įrodymų reikia jog tai yra ne mano paskyra.
  10. BanditCS

    helio ban(anas)

    Štai įrodymai kad visos paskyros tebėra pas mane drauguose, nereikia daryti jokių dramų - nieko aš nemečiau lauk ir nematau ką gi man čia reikėtu slėpti nuo Jūsų.
  11. BanditCS

    helio ban(anas)

    Prie http://steamcommunity.com/id/BoyBandit paskyros niekada nebuvau prisijungęs, nes tai ne mano paskyra.
  12. BanditCS

    helio ban(anas)

    Jūs ne taip supratote. Žaidžiau seniau su http://steamcommunity.com/id/banditcsgo112 ir bachūru serve. Ir nieko aš netryniau iš savo draugų sąrašo, viskas kai buvo taip ir yra. O http://steamcommunity.com/id/BoyBandit yra ne mano paskyra o draugo.
  13. BanditCS

    helio ban(anas)

    Tai tiesiog ne mano paskyra.
  14. BanditCS

    helio ban(anas)

    Įrodymai kad (http://steamcommunity.com/id/BoyBandit) paskyra yra šio žmogaus >; http://steamcommunity.com/profiles/76561198141613898. Paskaičius senus nickus galite rasti essential nicką.
  15. BanditCS

    helio ban(anas)

    antras nurodytas account'as nėra mano, o tiesiog draugo kuris kartu žaidė su manimi. O banditcsgo112 tai paini istorija, bandžiau cheatus naudoti nes niekada nesu bandęs tai norėjau pasibandyti, nieko ypatingo, kaip sakant net neslėpiau kad cheatinu ir gavau ban'ą iškarto.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search