Jump to content
Create New...

domantaka

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    189
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    12

Viskas, kas parašyta nario domantaka

  1. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - 22 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:79523149 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - noriu mutinti vaikus ir baninti čyterius 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - taip, bachuru antrame serveryje 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - po 5 val į dieną 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar retake serverio admin ) - #2 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - baninčiau
  2. epic games, nt filthy scum
  3. domantaka

    unnmute

    minėjai, kad esi mafijozas ir turi savo projektą kuriame žaidžia 200 žmonių, todėl manau pinigai tau nėra problema.
  4. domantaka

    -Admin vafliuzui

    tu gal juokauji? :DD Tas chuijnia buvo tiesiog išjuokta ir susigyventa. lol
  5. domantaka

    idomu

    Dabar kaip tik specialiai nuėjau ir kelis kartus parašiau tą komandą ir negavau jokio bano. Kam man tau kažką rodyt? Yra komanda kuri sutvarko problemą, nori naudoji, nori ne. Ir kaip gali būti kokia nors komanda CS'e kuri veiktų ir nebūtų įrašiusi pati Valve? Man jau kartojasi ta pati situacija kurioje svaigai, kad sensitivitį įrasyta mažiau už 1 ir auksčiau už 10 yra nelegali.
  6. domantaka

    -Admin vafliuzui

    @MaSk Kada tu paskutinį kartą buvai bent viename iš servų? 😄 Revive sistema yra pati didžiausia šūdo krūva, net neįsivaizduoju iš kur tokia idėja atsirado. VIP žaidėjai suprantu moka už paslauga ir t.t., bet full armoras ir deagle pirma rounda kai visi kiti su usp ir glockais buna, čia max retarded shit ever. Piranesi smoke bugas tebe egzistuoja, vienintelis pliusas, kad ne daug kas žino. Beje, kada kas nors iš viso paskutinį kartą siūlė idėją serveriui kuriam nors? Dedi kažkokius random nesąmones pagal savo nuožiūrą ir kurie dažnai būna bugovi ar visai be ryšio.
  7. domantaka

    idomu

    spammint jos tikrai nereikia, vieno karto užtenka. Visur veikia(faceit ir matchmaking platformose) na jeigu kas nors bijo rizikuoti banu, tegul nenaudoja.
  8. domantaka

    -Admin vafliuzui

    RIP Trollis 1865-2015~ . Kokia tikimybė, kad 80% proc. naujų adminų net nežino komandų? Ir šiaip, šiuo metu, kada serveris turi nemažai populiacijos, reikėtų sugrąžinti anti non prime sistemą, kad visoki urodai neslankiotų. Dešimtys bugų, DM servo idėjos, į kurias buvo žadėta atsižvelgti prieš 6 mėn tebėra užmirštos. Kur mano veteran badge btw?
  9. domantaka

    idomu

    rcon parasai i concole ir susitvarko
  10. domantaka

    labukas

    acargei deika, nes dar ir čia gausi bana už toxicity
  11. domantaka

    Ban

    nečytina
  12. domantaka

    labukas

    epic frags. Instantly subscribing. pls sign profail
  13. domantaka

    DM serveris

    @MaSk mėnesiukas jau praėjo, kada galima laukti update?
  14. domantaka

    Kelios idėjos #2 srw.

    Būtent, kad masofkė, nors kai kurie žaidžia lyg butu majoras. Jeigu masofkė for fun, tai granatos, pusės komandos sėdėjimas respe praėjus ilgiau nei 50 sec nuo roundo pradžios ir milijonas awp to fun tikrai nepadaro.
  15. domantaka

    Kelios idėjos #2 srw.

    ok tada darom paprasta matematika: 2 paprasti zaidejai su awp tada 4 vipai nusiperka po awp, tada bele su dar kokiu debilu nusiperka po autosniperi, jau gaunasi 8. Dieno peek'u gaunasi apie 70-60 % komandos su zoomais. Tas automatiskai kelia 3-cia mano mineta problema. Su granatom siulyciau leisti pirkti tik po 2 granatas is viso, vistiek dauguma jas tiesiog meta, kad ismestu todel didelio skirtumo niekas net nepajustu. Beje inferno mape uz terus i banana neimanoma ieiti.
  16. Sveiki sveiki sveiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aš kaip visko matęs Bachūriukų (nors dažnais atvėjais galima vadinti malalietkų) serverio žaidėjas turiu nuostabių idėjų serveriui atgaivinti. Viena pirmųjų turėtų būti awp ir kitų ginklų su optikos funkcija vartojimo mažinimas uždedant ribotuvą idealiausiai iki 2 ginlų per komandą, tačiau galima visai juos panaikinti. Jau nachui zajabali kai dust 2 žemėlapyje puse teroristų komandos narių susipirkę awp ir botgunius baladoja duris ir neįmanoma crossinti. ( na bet žinant mano miklumą ir greitus refleksus sugebu patekti i loweri 🙂 ). Taip pat nepamirškime akinamųjų granatų, dar žinomų kaip Flashbang, . Šias ypatingai pavojingas granatas rankose reikėtų leisti turėti tik specialistams įgijus atitinkamą pazymėjimą ir praėjus specialius mokymus. Irgi blet užpisa kai rushini ir koks edga su dar keliais debilais sugalvoja mesti akinamasias granatas bet kur kur papuola ir pastoviai pataiko tiesiai ant akių dėl ko aš mirštu ir labai supykstu. Na ir trečia, ko gero pati aktualiausia ir dažniausiai naudojama nuodemė, tai yra respo saugojimas, nesvarbu už kurią puse žaidžiant. Suprantu, kad įvedus šį apribojimą nukentėtų apie 80% serverio žaidėjų, bet man px realiai. Jeigu Pgr. administratoriams yra sunku nustatyti tinkamas respo ribas, kuriose esant būtų pažeidžiamos taisyklės, aš maloniai padėčiau išspręsti šią problemą. Gali atrodyti, kad šias problemas įrašiau gana savanaudiškai, tačiau yra nemažai žaidėjų kuria man pritartų. Su didžiausia meile, domantaka))) P.S atsiprašau už vietose naudojamus necenzūrinius žodžius
  17. Paskutiniu metu nemažai žaidėjų pradėjo rintkis i DM serverį, todel manau laukas įdėti keletą naujovių: Vietoje pasirenkamo mode prieš roundą, siulyčiau įdėti rotuojantį, kuriame yra: pistol, pistol HS only, rifles, rifles HS only ir awp (šią idėją imu iš vieno esamo serverio, tačiau ten yra ir smg mode, tačiau jis nėra labai mėgiamas žaidejų ir dažnai būna pakeistas). Išimti spawn protection'ą, nes 0.2 sec tokiame mode nelabai ką ir apsaugoja. Pritaikius šį pakeitimą manau ir dingtų tos erzinančios spalvos tik atsispawininus dėl kurių skundžiausi ankščiau. Pakeisti atsispawninimo kryptį, nes dažniausiai atspawnina žiūrint į sieną. Taip pat pakoreguoti pačius spawn pointus kurie atspawnina viduryje atviros vietos. Cheezy ginklus kaip shotgunai, p90 ar autosniperiai išimti visai, AWP galimai padaryti tik vipams Vienu žodžiu idėja padaryti paprastu, šiuolaikišku DM serveriu, nes man asmeniškai daugumoje populiariu serverių lagina arba šiaip žaidžia urodai, kurie užsiėmę gerą spota visa mapa ten ir prasėdi. Jeigu kas nors turi kokių papildomų idėjų prašau, reiškitės.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search