★Vip★ gelele Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 6 minutes prieš, skycircle said: Admino aš atsisakiau bet nenujeme niekas o atsisakiau tam kad galečiau tokiai kanalizacijos žiurkei kaip tu metyti savo leksikas ir aš nežiuriu ar tu lankais ar nesilankai nes man nelabai rupi, bet kad tu čia bandai kažką bandai sakyt kad nesilankytu žaidejiai tai pasvakok ir praies. Nenoriu net diskutuot cia su tavim, bukagalvi :) Auk tu tik greiciau ir fsio :) 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 On 2018-05-08 at 19:46, gelele said: Nenoriu net diskutuot cia su tavim, bukagalvi :) Auk tu tik greiciau ir fsio 🙂 oi sad užkliuvau šaša. Eik gal pažaisk su minusais forume su savo draugais. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ gelele Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 16 minutes prieš, skycircle said: oi sad užkliuvau šaša. Eik gal pažaisk su minusais forume su savo draugais. Uzkliuvai sasa? :D :D Kam rasai su lietuviskais zenklais jeigu berastis esi, protingesnis gi neatrodai :) Ka noresiu ta darysiu, jau tu tai man nepaaiskinsi, vaikeli :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Delfinas Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 Pasipiskit, nuo nepykantoa iki meiles vienas zingsnis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 baigiam pyktis. Nereikia visu tu izeidimu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Delfinas Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 Zuba labas as nenoriu su tavim bendrauti, viso gero 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 stumi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 Uztat gelele mane labai myli :) Tai tiek 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 13 minutes prieš, Roach Nigga said: Uztat gelele mane labai myli :) Tai tiek tai karas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 Prieš 1 Valandą, skycircle said: Admino aš atsisakiau bet nenujeme niekas o atsisakiau tam kad galečiau tokiai kanalizacijos žiurkei kaip tu metyti savo leksikas ir aš nežiuriu ar tu lankais ar nesilankai nes man nelabai rupi, bet kad tu čia bandai kažką bandai sakyt kad nesilankytu žaidejiai tai pasvakok ir praies. Circle, nereikia taip su panele kalbeti. Jinai tik nuomone issake ir viskas. Nereikia is visko padaryti tokios dramos, einam geriau i serva pakimarint. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 o asmeninems kivircams visados yra pm. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 Bleee sunkiai zinok... Neprilygsti tu man, ane @gelele? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 man uztektu 90 sekundziu narve. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Gegužės 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 8, 2018 Na jo pasikrauti, manau ir per pirmas 10 kristum.... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 8, 2018 Share Parašė Gegužės 8, 2018 chebram, organizuoju pirma bachuru servo official mma kova. Main card Zuba vs Roach Nigga, kas nori i undercarda pm. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 30, 2018 Share Parašė Gegužės 30, 2018 nereikia ir cirko :) klounai jau cia :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Birželio 2, 2018 Share Parašė Birželio 2, 2018 Vis gi padariau klaida, didziausia problema yra ne grieztumo stoka, o blaivaus proto stoka. Taip, as kalbu apie dali adminu ir ju poziuri i rimtesnes situacijas. Daugeja nusiskundimu del admin darbo ir ne be reikalo, yra dalis adminu, kurie neatsizvelgia i visas galimas puses arba remiasi 100% savo isitikinimai, kurie turi 0 vertes, o ypac tada, kaip atlikineji pareigas. Trumpas apibendrinamasis sakinys: Kaip tau yra suteiktos pareigos kokios nors(nesvarbu kokios), turi numest visus ego i sali ir atlikt savo darba tinkamai. Linkiu visiems sekmes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 3, 2018 Veteranas Share Parašė Birželio 3, 2018 Kiek laiko adminauju, niekada nemaciau ne objektyvaus admino situacijos vertinimo (manau tai zodis kurio ieskojai). Kazkada issaukiau Troli del objektyvumo, bet tai buvo juoko forma. As asmeniskai, kai bunu serve tai visi man vienodi draugai, taip pat nepastebejau jokiu isimciu is kolegu puses. Jus per daug susireiksminat siuo klausimu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Share Parašė Birželio 6, 2018 (redaguota) On 2018-05-02 at 20:22, ✪ wokeN said: Nemanau kad kažkas nuolaidžiauja, na nebent nepastebiu. Bet adminai tikrai geri kadangi duoda dar įspėjimą jei neduotų įspėjimų Zuba man atrodo seniausiai mute sedėtum nes ne ką mažiau kalbi esu matęs. esi naujokas, adminai tik nuo 18m tau yra 17. dziaukis jog esi adminas ir priziurek savo serva dm ir kalbek tik kas tavo serve dedasi o ne kituose. nekisk noses y kitu darza ir nebrauk savo noses ten kur smirda Redaguota Birželio 6, 2018 stepas30 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 19 minutes prieš, stepas30 said: esi naujokas, adminai tik nuo 18m tau yra 17. dziaukis jog esi adminas ir priziurek savo serva dm ir kalbek tik kas tavo serve dedasi o ne kituose. nekisk noses y kitu darza ir nebrauk savo noses ten kur smirda '"nekisk noses y kitu darza ir nebrauk savo noses ten kur smirda" šitą sau gali pasilikti. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Delfinas Parašė Birželio 6, 2018 Share Parašė Birželio 6, 2018 Naxui eikit uzknisot Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai