Jump to content
Create New...

Delfinas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Delfinas's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

2

Reputacija

  1. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Naxui eikit uzknisot
  2. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Zuba labas as nenoriu su tavim bendrauti, viso gero
  3. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Pasipiskit, nuo nepykantoa iki meiles vienas zingsnis
  4. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Nuo bausmes uz bendravima su kitu zmogum? Adminai kiti tuoj demo pasiims, baigsis tavo izeidinejimai pm ir nesamones
  5. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Ne uz nesamknea uzdejai, o atejau i serva ir tu sakai o sitas kur pabego, ir uzdejai mute. Pirma nesnekejau as nesamoniu, antra taisykles nedraudzia.
  6. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Ginkit savus , zinoma. Padek man deivi issimti demo , sake verticas kad yra datos, kada dejo mute. Viska galima be problemu paziureti, jus mokat issiimti demo. Nieko neslepiu, va dbr i pm rasineja ir izeidineja, galiu ss numest i pm :))) galit svaistytis banais, tuoj mazai ka serve turesit :D
  7. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Taip 1 karta mute uzdejai 30 min, po to kai pabegau is servo, nes norejai free mutint.
  8. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Bet gaila, kad as dar demo galiu isimti is vakar kaip mano nick pakeitei :))))))))))))))))) Jeigu leidzia is seniau isimti demo ir man kazkas pades parodysiu tuos free mute tam ziemos mape ir inferno :)))))))))))))) Po mano zodziu : dek free mute ir prarasi admina , uzmutinai, sakei 2 dienom mutinsi, bet 30 min uzmutinai tai nerasiau nieko :)))
  9. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Ne vaikas as, o tiesiog durnas. BET kaip bebutu taisykles nepazeidziau jokios, o tu mutini mane pastoviai. Visus slapini, metai i ora, metai per komandas neeatsiklauses, pakeitineji mano nicka ( nes atseit kopinu kitus ), nors mano nick visiskai kitoks.
  10. Delfinas

    Dėl griežtumo

    Teisingai pasakyta. Ateini ir turi buti idomu zaisti. Kam nepatinka, kad kazkas kalbasi, kad ir nesamones, tegul uzsimutina ir rami galva, o kieitems bent jau bus samgu. Nors ir gausiu dbr bana, bet verticas tai visiskas asilas susireiksmines, uzdejo man 2 free mute, kai neivienos taisykles nepazaidziau. Buvo velu, kalbejau su kazkokiu zmogum draugiskai, be jokiu izeidinejimu, nieko, o tas sako uzpisot ir paskelbe klausima ,, kick delfinas ? " ( tada nickas kitoks buvo ) . Kita diena ateinu sakau kodel man norejai free mute uzdet, sako o pabegai, uz pabegima 2 dienas gausi, uzdejo 30 min. VISISKAI FREE ( kalbu įkyriai ir daug, bet nepazeidziu jokios taisykles ) . Kai tik ateinu ir pradedu kalbet jis vel grasina mute visokiais, nezino kas darosi , kai turi admina. Pilkiuke tai va mldc, nors ir ikyrus mes, juokinam serveri, bet ji mato , kad daug smagumo atnesam ir nemutina, o verticas tai kaip koks kgb agentas, grybas kazkoks negalliu.
  11. Labas Delfinas

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search