★Vip★ Vita Parašė Balandžio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 20, 2018 Kol saves paties neuzgozei savuoju ego, nesusinaikink is vidaus :D nes kalakutas irgi ipuole, nedrisdamas paziureti po kojomis, keista, kai tokia paprasta kalba aiskindama dalykus lieku nesuprasta taves, nes serveryje bendrauju su visais visiems priimtiniausia forma :D niekada nepamirsk, is kokio sudo pats esi drebtas, kad ir kaip aukstai riesi nosi :) gal tai ir yra tas esminis skirtumas, kodel kiti leidzia laika kartu su manimi, o tu ir toliau su visais pykstiesi ir kovoji su vejo malunais :D as keliu sypsena, net ir tau, o tu, deja, tik neigiamas emocijas, jei darai sou - ziurovais irgi pasirupink, ne tik savimi :DDDD tu vis tai pamirsti, del to tiek prisidarai bedu 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kE0ZAR Parašė Balandžio 20, 2018 Share Parašė Balandžio 20, 2018 iksdE 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Balandžio 21, 2018 Share Parašė Balandžio 21, 2018 Plyta vietoje smegenu. Nu ką padarysi, jei jis po insulto. Nesuvokia ka darąs. Invalidus reikia užjausti. Mldc crisscross kaip adminas +rep 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Balandžio 21, 2018 Share Parašė Balandžio 21, 2018 (redaguota) Ledžtui vienas pliusas, tau kaip išsilavinusiam primatui, bandai rašyti lietuvišku raidynu :) po truputi priprasi prie ė ę ą š ū ų ž Redaguota Balandžio 21, 2018 # Edga ... 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Balandžio 21, 2018 Veteranas Share Parašė Balandžio 21, 2018 Pasijuokem pasisaipem. Dabar objektyvi nuomone. Ledzitas, nei zodzio nebuvo pasakes dar serveryje, o crisscrossas, kaip kokia didele nuoskauda laikydamas, pradejo nuteikineti zaidejus. Su Vita nedaug as zaides, bet ji kaip avele seke is paskos crisscrosso zodziams. Video gerai girdisi, kad Ledzitas nieko isvis nesake, o gerbiamoji Vita iskart pradejo siulyt mutint ji. As pats buvau serveryje tuo metu. Prisiminus "Crisscross vs Ledzit (Part 1)" tai tikrai, Ledzito ir provokaciju sarkastisku buvo ir panasiai, bet dabar tai visiskai Crisscross vaikiska reakcija ir kazkokia nuoskauda. Vel gi, nieko neteisiu, tik isreiskiau savo objektyvia nuomone. Nei Ledzit, nei Crisscross, nei Vita nera man DRAUGAI, visi serverio zaidejai man vienodi draugai. PEACE. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Balandžio 21, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 21, 2018 17 valandas prieš , # Edga said: Ledžtui vienas pliusas, tau kaip išsilavinusiam primatui, bandai rašyti lietuvišku raidynu :) po truputi priprasi prie ė ę ą š ū ų ž Ka??? Nieko nesupratau ka cia norejai ponas Edgarai parasyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Balandžio 22, 2018 Share Parašė Balandžio 22, 2018 Šiaip crisscross patarimas, nesivelti i tokias provokacijas. Absoliučiai ignoruoti tokius žmones. Pagalvok crisscross, ar normalus, subrendęs žmogus taip darytų. Kaip aš pasielgčiau tokioje situacijoje vietoje ledžito? Nekelčiau visko i viešumą o viską pm išsiaiškinčiau su admin. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Balandžio 22, 2018 Share Parašė Balandžio 22, 2018 Ledžitai, čia dėl tavo bandymų mane pamokinti lietuvių kalbos. Palazdavot norėjau, o tu iškart minusus kali :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sharas Parašė Balandžio 22, 2018 Share Parašė Balandžio 22, 2018 Yra kaip yra:))). Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 4 valandas prieš , # Edga said: Šiaip crisscross patarimas, nesivelti i tokias provokacijas. Absoliučiai ignoruoti tokius žmones. Pagalvok crisscross, ar normalus, subrendęs žmogus taip darytų. Kaip aš pasielgčiau tokioje situacijoje vietoje ledžito? Nekelčiau visko i viešumą o viską pm išsiaiškinčiau su admin. Nu senuk ir vel nesupratau ka tu norejai cia parasyti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai