Jump to content
Create New...

Sharas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Sharas's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

4

Reputacija

  1. Sharas

    S0lution banas uz "spama"

    Kokio freee? juk as issipisineju is zaideju, adminu. Isvadinu visokiausiais barbarizmais, kodel ban nededat as nesuprantu ne free bus juk?;D daba laukt savaite, kad vel izeisciau ir nedesit ban? tai katra man reik izeist admina troleris vapse nereguoj kai siuntu ant dviju raidziu ka siulai? free nededat cytu nenaudosiu kaip megejai adminai pas jus bun panaudoj ar naudoje:D.
  2. Sharas

    S0lution banas uz "spama"

    Verticatoriau mazas pizduk tu geriau man uzdek bana visam laikui 1, 2 serveryje.Negu su kazkokiais silenc zaisk, buk vyras tik DM serve nieko nedek as ten ramus:D, ataip ataip keiksiu jus visus adminus 1,2 serveryje ir issipisinesiu is jusu kvailu taisykliu ir budo teisejai, bled mazieji":DD.
  3. Sharas

    dust 2 old

    senus dustus isimt reikia nauja palikti reikia, kas kam neaisku? ypac troleriui neaisku kuris tik statistika mato.Bet serve nesilanko kai ismeta vota su daug lievu mapu ir dusta sena ipisa, aisku ims sena dusta.
  4. Sharas

    banned xDdddd

    idomumo deliai perziurejau "de_inferno" zemelapi taip pat.uz ct puse visiskas nieko nemaciau, kad kazka naudotu.o uz antra puse t pasirode itarimu nuo pirmo round dgl suviai neiprastai tiesus , pora fragu pasieme su scout, kur sukele taip pat itarimu.Kaip zinia, bet koks aimas veikia tokiu principu, staigiai reguodamas cyteris, sauna i priesa su scout ir jam truksta iki tikslo, kuri pasizymejo maybe per cyt langeli krutine ar hs ir pns botas automatiskai nuveda taikinuka iki tikslo kur pazymejo cyt lange ir to pasekejo gaunasi minimalus drebejimas(kaip zinia aim cytu refleksai yra greiciausi laiko atzilvgiu ir tai galima pastebeti idemiai ziurint;).
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search