Jump to content
Create New...

rGe69

Narys
  • Pranešimų skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

rGe69's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

0

Reputacija

  1. rGe69

    banned xDdddd

    [quote author=kKkKkKk? link=topic=1482.msg18498#msg18498 date=1492259864] Koks skirtumas isviso prisipazino kad cytino pats 1.6 ar kur ten pasimokiau vadinasi labiau moki splept ? ;]]]] spruk nx cia tau asmeniskai inbicile [/quote] valnahui niuxas
  2. rGe69

    banned xDdddd

    Tai as ir taip galiu sapaliot nereiksmingai,kad tu irgi esi ten banintas keliasdesimt projektu,bet va.... ban history pratryne... :D :) :)
  3. rGe69

    banned xDdddd

    [quote author=deivius1 link=topic=1482.msg18475#msg18475 date=1492251414] [quote author=rGe69 link=topic=1482.msg18474#msg18474 date=1492251121] + trini mano atsakymus. :D:D:D As tai screeninu viska ka parasau drauguzi ;] jasnas esi;d piktnaudziauji savo privilegijomis,savo pareigu teisingai neatlieki,irodymu uzbanines nepateiki. Gal gali man atsakyti tada kam tu cia reikalingas? [/quote] Trinu nes nesamones rasai prisiklauses kitu apie pimpalus :D. Ir baik ozi pergyventi, jei nebus irodymu ir busi atbanintas bet nieko nepaneigsi kad esi banintas kitur is CS zaidimu :) [/quote] as to ir neneigiu :D prisipazinau savo pirmoje zinuteje. ;] Matau truputi esi pasimetes del mano praeitos zinutes ;] Del to sangreal tai nesuprantu kam tu ten kazka numetei,nes bano nematau ;] Kiek as tu irodymu turesiu laukt? 24hrs nuo bano tinkamas laikotarpis tau?
  4. rGe69

    banned xDdddd

    + trini mano atsakymus. :D:D:D As tai screeninu viska ka parasau drauguzi ;] jasnas esi;d piktnaudziauji savo privilegijomis,savo pareigu teisingai neatlieki,irodymu uzbanines nepateiki. Gal gali man atsakyti tada kam tu cia reikalingas?
  5. rGe69

    banned xDdddd

    [quote author=deivius1 link=topic=1482.msg18465#msg18465 date=1492249930] Zaidejas tikino kad tik tos banus gavo. O kaip gi banas cs.sangreal.lt ? Kazkoks apsimelaves narutis :) Jeigu atkasiu daugiau, butinai pranesiu. Kolkas ban lieka. [/quote] ??? jokio ban nera :D kas cia per projektas vapse? Tu apsimeti zasinu ar kaip? Ne banu ieskok,o demo ziurek. Kas per adminas... Tik savo nuogo fotkes sugeba siuntinet kitiem.. :D :D :D :D
  6. rGe69

    banned xDdddd

    [quote author=Pandora link=topic=1482.msg18445#msg18445 date=1492245235] [quote author=gedasXdd link=topic=1482.msg18439#msg18439 date=1492238978] Pagal demo, det bana ir be jokiu kalbu. Pirmi 3roundai daug parodo, kalbant apie pistol rounda, apibega gala kai 3priesai gyvi imituojant kad ziurint sonus, nors iki galo nepaziurint. Tai jei sakykim radare butu mates visus, kam suktis isvis i ta puse? O dabar pasisuka ir nedaziuri iki galo ir bega toliau, kaip zinodamas. toliau suvis su scout 3rounde 32k tick rate. priesas nelindo nuimtas zoomas ir tada pradejo begt greitas prizoominas, lyg turetum paspausti beveik 2mygtukus iskart kad taip padaryt ir tikslus suvis i galva, ziurint per 50% greicio net per greit isaunamas suvis. Sakai fuksas? niekas taip nesauna, fuksas butu jei butu isoves suvi su zoomu kai ziurejo o ne nuimt zooma ir double click ir nusaut. Sekanti rounda isjunges, nebera su tuo paciu scoutu tokiu gap, atstumai dideli ant isbegimu ir akivaizdziai matosi skillo skirtumas, jei pries tai demonstravo nenormale reakcija dabar liko visiskas noobas. Kam imt toki dideli tarpa tarp islindimo ir taikinio laikymo, kai visada gana tikslei saudai, per minimalius islindimo tarpus. Kaip sakoma, kiekvienas pagal savo reackija pasirenka atstuma kur jam zoomint, taciau siuo atveju reakcijos intervalas visa 1sekunde pasikeicia, negu kur buvo pirmuose rounduose. [/quote] Gedai, ne tik tick rat'as bet dar ir pingas 60 buvo. Kol nepradejom ant jo rekt kad ''junk lauk'' tai is scouto 5 kilai HS, is ju 2 per siena buvo - tai 120% naudoja kazkoki aim assistance. 2 mapai buvo - Mirage ir Cache [/quote] labas verksny,parodyk man bent 2killus tuos per siena jei surandi tokius tai tada k,tegul lieka tas banas ir nebechatinam cia. Demo sukelti visi sitoje temoje. laukiu tavo atsakymo.
  7. rGe69

    banned xDdddd

    [quote author=gedasXdd link=topic=1482.msg18439#msg18439 date=1492238978] Pagal demo, det bana ir be jokiu kalbu. Pirmi 3roundai daug parodo, kalbant apie pistol rounda, apibega gala kai 3priesai gyvi imituojant kad ziurint sonus, nors iki galo nepaziurint. Tai jei sakykim radare butu mates visus, kam suktis isvis i ta puse? O dabar pasisuka ir nedaziuri iki galo ir bega toliau, kaip zinodamas. toliau suvis su scout 3rounde 32k tick rate. priesas nelindo nuimtas zoomas ir tada pradejo begt greitas prizoominas, lyg turetum paspausti beveik 2mygtukus iskart kad taip padaryt ir tikslus suvis i galva, ziurint per 50% greicio net per greit isaunamas suvis. Sakai fuksas? niekas taip nesauna, fuksas butu jei butu isoves suvi su zoomu kai ziurejo o ne nuimt zooma ir double click ir nusaut. Sekanti rounda isjunges, nebera su tuo paciu scoutu tokiu gap, atstumai dideli ant isbegimu ir akivaizdziai matosi skillo skirtumas, jei pries tai demonstravo nenormale reakcija dabar liko visiskas noobas. Kam imt toki dideli tarpa tarp islindimo ir taikinio laikymo, kai visada gana tikslei saudai, per minimalius islindimo tarpus. Kaip sakoma, kiekvienas pagal savo reackija pasirenka atstuma kur jam zoomint, taciau siuo atveju reakcijos intervalas visa 1sekunde pasikeicia, negu kur buvo pirmuose rounduose. [/quote] 42k tick paprasciausias prefire to spoto nematau nieko keisto, del pistol raundo - ka tu man masofkeje siulai po puse mapo apziurineti? zinojau ,kad yra kazkiek squeky ir tiesiog rushinau galima sakyt link fragu. Dabar be radaro siaip sunku komentuoti. Bet nei 42k tick man kazkuom keistas pasirode,nei pistol raund.
  8. rGe69

    banned xDdddd

    Prisiminti,nes jis irgi cytino,o cia dar zaidzia. o del sovimo i kiausius ir lipimas hs tai taip veikia silentaim (jk nenaudoju) Mano kdr serveri 1.2 / hs 54%. Gal kelis lucky shotus pataikiau ar kazkas panasaus,bet necytinau- jokiu aimu,wh nenaudojau,nenaudosiu.
  9. rGe69

    banned xDdddd

    tai jei necheatinu uz ka banas? Uz necheatinima? uz klaidas anksciau padarytas? Kiek zinau vienas is sio serverio adminu vac turejo ant csgo - bubbled,bet jis vistiek cia zaidzia. o as su 1.6 kazkokio mirusio zaidimo banais esu nepageidaujamas zaidejas??
  10. rGe69

    banned xDdddd

    Tai cia jau savo mastyma prikisineji.. gal pats cytini? as esu mastantis zmogus uztat pasimokiau ir isvadas padariau. EDIT: pagal profesoriaus nuomone visus kurie cytino kazkada cytina ir dabar. Tai as prasiejau po keleta bachuroserverio zaideju steam profilius ir per 5min radau 5profilius su vacais ant kitu zaidimu. Tai gal uzbaninam ir juos? Kaip paprasciausias pvz: http://steamcommunity.com/id/gudwin/
  11. rGe69

    banned xDdddd

    Mixai.lt banintas uz modelius,viena karta atbanino,nes nezinojau,o paskui vel naudojau - ten tai laikoma cytinimu - susisiekit su adminu ir pakalbekit. Sourcemod.lt banintas uz nesutarimus su savininku - paziurek reason. O mixai.lt cytinau - prisipazinsiu cytinau,daugelis megdavo papliekti 1.6 brushuose ir mixuose su wh :D as irgi,bet pasimokiau,isvadas padariau. Ant csgo neivieno bano + demo irgi svarus. Prasyciau man neprikisineti kitu visiskai nereiksmingu banu is kitu zaidimu ir atsizvelgti butent i sia situacija bei perzvelgti demo. EDIT: Perzvelgiau profesoriau tavo steam screenshotus tai,kad mazdaug 90proc tavo fotkiu sudaro kai tu zaidi su p90 mm daug ka pasako iskarto. Paziurek demo prasau,nes garantuoju to dar nedarei,surasyk tau itartintas vietas ir tada galesim diskutuoti. Kiekvienas bent kazkiek geriau zaidziantis zaidejas sulauks neigiamu komentaru is kitu match makingo metu, kadangi as tai laikau kaip komplimenta tai ju ir netrinu.
  12. rGe69

    banned xDdddd

    Jusu Nick bei steam id - xddddd/ STEAM_0:0:167303844 Kada nubaude? - 2017-04-14 21:10:03 Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - DaTroller Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Zaidziau, mano manymu bana gavau,nes kiti zaidejai buvo nepatenkinti mano "geru zaidimu". - IRODYMAI - Jeigu turite butinai jos pateikite, taip konflikta bei iskilusias problemas issprestume 10x greiciau ir be papildomu rupesciu. Noreciau,kad adminas pateiktu irodymus, uz ka as gavau bana. Nes niekas nespectino,pagal chat logus matau,kad adminas remiasi tuo,kad esu uzbanintas kituose projektuose. Kurie nei susije su csgo,nei juose yra irodymu. Tikiuosi sulaukti bent demo is jusu.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search