Jump to content
Create New...

Klausimas del statistikos Game.me


geronimo

Rekomenduojami pranešimai

  • Forumo Modas

Sveiki, kaip turbut visi zinote, zaidziam su nauju stats pluginu GameME. Jis, manau, siek tiek geresnis uz pirmtaka Hlstatsx, nebera keliu bugovu dalyku, keletas naujoviu, o is esmes viskas labai labai panasu.

Kreipiuosi gi del tasku skaiciavimo sistemos. Pastebiu sena problema, kuri buvo kilusi ir anksciau del dideliu minusuojamu tasku. t.y kai nusauna kitas zaidejas is taves atima kiek per daug rank pt. 

Priminsiu istorija: Anksciau, gerai pamenu buvo ir tokiu bajeriu, kad auksto rank (t.y apie 6000pt) yra nusaunamas zemo (apie 1000) ir atimami NET 30 tasku! Tuo tarpu atvikstineje situacijoje vos 3-5... Sis skirtumas man ir ypac kWolfui nepatiko, buvo kurta tema... max amount galimu prarasti tasku buvo sumazintas. 

Panasia tendencija, regis, pasizymes ir si statistika. Pavyzdziui, anksciau turejau 30k tasku, zemas rank atimdavo: he -13; pistols ir low smg 7-11 priklausomai nuo ginklo, rifles ir higher smg 4-7. 

Dabartineje turiu vos 3k ir vos keliais simtais ar tukstanciu zemesnis rankas: pistols low smg rekordas -19; awp rekordas -12; smg rekordas -16... gronkiu neteko. Bet skaiciai aiskiai didesni ir dideja... vos uzvakar su sky snekames, kad wow, pistoletas -11... db -19 xd... 

Anyway daug kalbos mazai prasmes tame tikriausiai. Tiesiog klaust jusu noriu ir Masko ar imanoma kazka keist ir ar isviso verta, galbut cia niekam neidomus toks pasikeitimas. PLIUS: nebebus tu pabegeliu su desimtim tukstanciu rank pointu kuriu beveik nieks negali aplenkt.

Aciu uz nuomones :)

  • Like 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Pastebejau ir as, taskai minusuojami labai dideliais kiekiais nebent esi nusaunamas zaidejo kuris turi didesni ranka nei tu. Jei esi top2 serve, zaideju su didesniu ranku nedaug tai taip taskai ir stovi vietoje arba mazeja nebent nusausi visa priesu komanda kas buna labai retai ;)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Administratorius

Maximumas tasku, kuriuos zaidejas gali gauti yra  25pt(nustatomas butent tam, kad low skill playeris negautu tukstantiniu tasku nusoves aukstesnio skill), minimumas  2 (lygiai tiek pat, kaip ir senoje sistemoje). Vienintelis skirtumas buvo, tarp #1 ir #2 servu, kad antrame zaidejas prarasdavo 3/4 visu tasku, kuriuos gaudavo ji nusoves zaidejas. O dabar visuose servuose nusautas praranda visus taskus, kiek gauna ji nusoves playeris.

Sitoj situacijoj  galima padaryti ta pati, tik reik tada nuspresti kiek, tasku turetu prarasti mires playeris.

Galimi variantai:

  • 3/4 tasku kuriuos uzsidrba ji nusoves
  • 1/2 tasku, kuriuos uzsidirba ji nusoves
  • 1/4 tasku, kuriuos uzsidirba ji nusoves
  • Isvis neprarasti jokiu tasku

Taip,  pakeitimai zinoma imanomi is to ka  isvardinau, belieka nuspresti koks variantas tinkamiausias ir logiskiausias.

  • Like 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search