Jump to content
Create New...

Pandora

Narys
  • Pranešimų skaičius

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Pandora's Achievements

Sergeant Major of the Army

Sergeant Major of the Army (11/27)

-4

Reputacija

  1. [quote author=deivius1 link=topic=1593.msg20054#msg20054 date=1498994403] Na taip. Manau kazkas turi prisiimti ta atsakomybe ir ja prisiema Art. Jis islaiko projekto varda naudodamas teisinguma o ne "draugu nuomones". Jis neteks draugu, zmoniu kurie ji gerbia bet priims teisinga sprendima. As pats cheatu neismanau tad negaliu ir nenoriu kistis per daug bet nemaciau nei vieno zaidejo apie kuri butu pateikti svarus irodymai kad art ji atbanintu. Pirmas servas apmire ne del to o del... [b]1)[/b] Vasara, laiko trukumas. [b]2) [/b]Zaidejam palanku turet ivairius !ws ar !knife tad jie renkasi 2 serva [b]3)[/b] Mazas adminu aktyvumas, visi sulinde i antra serva streikuoja. [b]4) [/b]Mazai update pirmam servui kol viskas buvo skiriama antram. Stai faktoriai del ko pirmas servas apmire. Tad bukit malonus ir pateikit normalius irodymus kad mes galetume banint zaideja profesionaliai ir islaikyt padoru projekto varda o ne remtis jusu nuomone kuri deja tik 50/50. [b]Gr1zlis[/b] pries kelias savaites beveik prazude musu projekte su savo tokiais "sprendimais" uzbanines populiariausia lietuvi youtubei nes pagalvojo kad tai cheatas per 1/2 roundus. Apie ka toki kalbu? [u]https://www.youtube.com/user/NISLT[/u] 600k subscriberiu, senas draugas is Team fortress 2 laiku, zinomas kaip pro zaidejas Nis Lt. Jam uzteko ateit su nauju account, pazaist biski ir prasileist bana. Sis youtuberis panorejas galetu lengvai rast 100 Ddoseriu kurie musu serva isspistu nemokamai kad tik jam itikt, jis galejo susukt video kuri pamatytu geri 100000 zmoniu ir t.t. Aciu dievui kad pazystami esam ir greit issprendem sia situacija ir viskas tik del tokiu zaideju "Jis wh blet" "jis cheatas baninkit adminai" Tad pradekit rimciau i tai ziureti prasau nes jus cia musu servus supisit o ne adminas kuris laukia rimtu svariu irodymu :). Gal art ir nera "geriausias" tame bet tikrai turi daugiau sugebejimu nei jus ir ne nuo rank priklauso kaip atskiriamas cheatas o labiau nuo praleisto laiko zaidime manyciau. [/quote] Paorganizuok meeta man su tuo youtuberiu - pamaisysiu slyva as jam !
  2. [quote author=CrissCross link=topic=1593.msg20052#msg20052 date=1498985354] A tik ne del tavo chytu gaudimo 1 servas mire? Aisku cia gal sutapimas bet kai 2 serva vitalikas ir kiti adminai (mano nuomone jie labiau patyre cs nei tu ) pradejo priziuret online ne tik pralenke 1 bet ir visad full o galiausiai 1 mire.. nesinoretu kad ir 2 del tavo nuimtu chytu mirtu..ok tu cia pro adminas esme ner prasmes kazka tau sakyt nes jautrus esi poto vel savaite uzbaninsi uz kritika... (tas tavo losiu nuo vaikystes ir daug nk nereiskia) [/quote] Baik criscrosai, jokiu cytu cia nera - akivaizdziai pagal garsus klauso - pirmam rounde isgirdo kvepavima, antram girdejo, kad masturbuojasi, treciam rounde - kaip maudesi. 100 rpoc svarus, tikrai nebaninkit !!
  3. Pandora

    PhooN banas be reikalo

    Sveiki, Nezinau, perziurejau demo - visiskai svarus sitas. Nei WH, nei bhop scripto nera, 100%. Nesuprantu gedai, tau pastoviai visi cytina... Normalus baxuras, gerai losia, iskart banina...
  4. Pandora

    Banas uz Nieka

    Bl bl - ts is chikeno tai ten 100 proc-inis irodymas, kai per siena abu T uztagina su dgl :D Ai dzin - nieko as nebekomentuosiu, tegul Art, Lietuvos csgo paziba vertina kas cytina, kas ne... O Princesei +30 karmos tasku, kad surado ta demo, nes as kaip tik norejau ja Troliui nusiusti ir butent ta momenta is chikeno - bet pasirodo Lietuvos csgo pazibai to neuztenka, kad jis gautu bana... Kantrybes Princese, kantrybes !!!
  5. Pandora

    Ban už ''wh''

    Mano nuomone sitas tikrai WH - spect kazkada dar su vitaliku kartu - daug demo su juo butu galima ziuret, tik kad visi tingi ta daryti :)) WH - tai radar hacks, pasakinejimas ir t.t. turiu omenyje, kad turi info, zino kur priesai... Recoilas man kaip tik neuzkliuvo, nors ten jeigu ant mazo lvl uzdeta, tai nieko ir nepamatysi...
  6. Pandora

    10 vs 10 eventas

    [quote author=deivius1 link=topic=1553.msg19372#msg19372 date=1496791281] 100 euru yra mano 1/4 algos tai gal nereik :D ... Ideja kas be ko gera bet palaukim kol 1 servas atsigaus. [/quote] Nesutinku troli, nes 1 servas tikrai neatsigaus ! Reikia organizuoti kokiam rugpjucio menesiui - bet darbus pradeti dabar - tada surinksim reikia pinigu suma !
  7. Pandora

    10 vs 10 eventas

    Davai susimetam po 100 EUR, kokius 400 EUR donatinsim pashai, pastreamins eventa - pareklamuosim serva :D :D :D
  8. Pandora

    10 vs 10 eventas

    Sveiki, Siulau vel paorgnizuoti 10 vs 10 eventa. Siulau panasiu principu, tik, kad reiketu itraukti kuo daugiau aktyviu, zinomu zaideju is servo, o ne kaip ana karta (ale 12h prazaista turi buti). Manau kol kas vienas populiariausiu eventu buvo - kodel gi nepakartojus ??? (+ vitalikas gales parodyt, kad vistik gali kartais gerai suzaisti :D :D) As prisideciau prie remimo !
  9. Pandora

    Cyteris

    [quote author=LittleOne link=topic=1514.msg19077#msg19077 date=1495147066] [quote author=kWolF link=topic=1514.msg19076#msg19076 date=1495145548] temos apie cyterius turetu buti prieinamos tik adminams. dabar vaikis jei ir cytino pamates jog tema sukurta kokius pora savaiciu nieko nedarys, palauks kol aprims ir vel naudos. [/quote] jis seniai su ban sedi,netruks manau ilgai kol ir vac gaus [/quote] Kuris cia su BAN sedi ?
  10. Pandora

    crisscross admin

    UZ ! Jei Troliui papudravo nosyte - tai labai tikiuosi, kad ir su Art'u meeta paorganizuos :D !
  11. Pandora

    tEvUkAs anketa į adminus

    Na jei jau nori pamegint... :D
  12. Pandora

    kwolf anketa

    Sis veikejas net uz mane daugiu cyteriu mato :D Manau reikia tokiu adminu, kad nusvertu Art'a kuris ir spinbot'a 6 roundus ziuri, kad tikrai istikintu ar tas cytina :D !
  13. Pandora

    "Vytautas - Anketa į admin"

    Na man kazkaip neteko pastebeti zaidejo su nicku Vytautas, labai daznai losiancio bachuru servuose...
  14. Pandora

    Cyteris

    Sitas veikejas su Wh losia jau bbz kiek laiko - http://steamcommunity.com/profiles/76561198183322661/ - nickas 1 MMR Kiek zinau v1talikas irgi ji norejo banint - tai kokio bb jis dar losia serve ????? Demo galit siandien paziureti mapas - overpass data: 05-16 laikas nuo 23:00 iki 23:40
  15. Pandora

    Reikalinga Jusu pagalba !

    Sveiki, Kad butu aiskiau - 100 EUR grynais duoda tam, kas sutvarkys man fps !
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search