Jump to content
Create New...

ronaldo7

Narys
  • Pranešimų skaičius

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

ronaldo7's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

6

Reputacija

  1. ronaldo7

    Banas nuo vertic'as

    Ar jus tyciojiates is manes? As nesuprantu..bana uzdeda per 1min..sedi forume online kad ir kada ateiciau cia pasitikrinti atsakymu!! bet ignoras detas visiskas..tai nuimkit ta bana kiek galima laukti??
  2. Jusu Nick bei steam id - STEAM_1:0:121348966 Артём Дзюба™Kada ir kuriame serve nubaude? - 1 bachuru serveryje 2018-07-13 Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - VerticasKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Zaidziau serveryje rusisku niku..(suprantu lietuviai nekencia rusu). Atejo verticas paprase manes main acounto.. as jam pasakiau kad tai mano main accountas: 900h 340mm matchu laimeta.. jam turbut pasirode per mazai ir uzbanino..priezasties niznaju!
  3. Jusu Nick bei steam id - STEAM_1:0:121348966Kada ir kuriame serve nubaude? - 05-07-2018, 15:18 2bachuru serveKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - sveiki gavau toki bana ir noreciau paklausti ismananciu zmoniu kas tai? Reason [SMAC <Ultr@>] was banned at 240min. for using an AimBot (Automatic Route Guidance After Firing)
  4. Viska supratau..dar pagyvent tau reikia siek tiek kad suprastum..aciu uz demesi:)
  5. Paziurek mano demo ten tik 4 raundai ir 3-4 raundai akivaizdus wh:) nu bet kaip norit taip darykit daugiau nebevargsiu..
  6. Atejau parases zinute paziureti ar dar jis zaidzia ir matau ji su 26 fragais kai kiti sedi su 8..tada parekordinau dar viena trumpa demo ir dabar esu 100proc isitikines kad jis jungineja chytus..Zmogus nesupranta vapse kur randasi ir kokiame zaidimes..nezino is kur groja muzikyte kai tampa raundo mvp..Zodziu movementas vapse -50 ir stovi amzinai su milijona fragu:D dar uzkliuvau ir as kad spectatinu turbut apsisiko vaikis ir suprato kad ji gaudau:) zodziu dar vienas demo po kurio jis gaus bana..Nepatingekit Adminai demo: http://www38.zippyshare.com/v/a7DiQbx5/file.html
  7. Zodziu zaidziau cia pora dieneliu pirmame serveryje ir pastovei ateina visokiu chyteriu pasaudyti..o adminu kai as bunu nera buve:) Norejau paprasyti ismananciu zmoniu kad si zmogu uzbanintu ir patvirtintu kad jis chytina:) Zodziu jis yra lameriukas, zaidziantis su wh..Zodziu jo judejimas yra baisus o jis prisaudo kiekviena mapa labai daug patys galit paziuret..trumpas demo bet man to uzteko ir manau 99proc kad jis chytina ka jus manot adminai? Cia jo statai serve: ( http://bachuruservas.lt/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=20562 ) Cia demo: http://www106.zippyshare.com/v/TEJWG9kM/file.html
  8. ronaldo7

    Banas uz Nieka

    Aciu nes as tikrai ne WH :)
  9. ronaldo7

    Banas uz Nieka

    Norejau pasakyti kad suklydot su demo..Sioje demo manes net nera. Ne ta turbut demo ikelet. Atsimenu ta vieta nes ten tik antras raundas tebuvo norejau paklaust jusu. O kur reikia taikytis islendant is sienos ar is dezes ar is chicken coop.. Ar ten kur turetu buti priesas? ar i dangu taikytis kad bano negautum ten kur nebus prieso?
  10. ronaldo7

    Banas uz Nieka

    Jusu Nick bei steam id - C.RoNaLDO!!! #7 , STEAM_1:0:121348966 Kada nubaude? - 18-06-2017, 12:16 Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - raso kad Princese Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Zaidimo metu atejo zaidejas "PAndOra" po poros raundu pradejo visiems sakyti kad as WH ir dejo bana uz tai kad zmogus nusprende kad as WH.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search