Jump to content
Create New...

-Rebourne

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

-Rebourne's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. -Rebourne

    Ban už ''wh''

    Well jei buvo banas už wh, o jau mačiau kad kažkas rašė kad tikrai wh nėra, gal jau unban gaučiau?
  2. -Rebourne

    Ban už ''wh''

    [quote author=v1tal1k link=topic=1554.msg19400#msg19400 date=1497062778] Dazniausiai zmones lagina, ir taip saudo kai naudoja kazka, gali zvengt ar dar ka bet turetum zinot ;) o gavo bana del to kad man jau buvo keista pora momentu inferno , kad tavo movementas nera net geras, o kalbi apie spray patern. Kad gavai bana nereikia verkt. Adminai perziures tavo demo ir nuspres. Tokiu i diena i serva ateina nemazai , tuos kurie gavo bana yra buve baninti arba cytina ir gauna veliau banus, jei tave atbanins tai pateksi i ta mazuma del kuriuos suklydau uzbanines. Kol kas lauk atsakymo ir usi uzbanintas iki to [/quote] Šneku apie spray patterna nes kitiem adminam atrodė kad su no recoil scriptu losiu. O dėl lago tai jau ne pirmam aiškinu, gyvenu priemiesty, tai čia nėra normalaus interneto + paskutinės 3-4 dienos buvo labai vėjuotos tai tas dar prisidėjo prie lago. Gali klaust tų su kuo lošiu mm ar faceit ir tikrai pasakys kad aš visad lagindavau(frozex, degreem)
  3. -Rebourne

    Ban už ''wh''

    Jei jau mane laikai su no recoilu, ką sakytumėt apie pro playerį? Nebūkit juokingi, negi dabar visus reikia banint kas moka spray patterną?
  4. -Rebourne

    Ban už ''wh''

    Art, recoil valdymui išmokt yra pilna gerų map. Nu ir šiaip ak vienas iš pagrindinių ginklų todėl ji geriausiai ir kontroliuoju :)
  5. -Rebourne

    Ban už ''wh''

    Sveiki, norėčiau kad mane unbanintumėt (-Rebourne ™ #G2 Fan) , nes baną gavau už nieką. Baną gavau nuo v1tal1k. Kiti vip/adminai pradėjo sakyt maždaug: ką jis čia šaudo pažiūrėkit į tą. Aš nekreipiau dėmesio ir toliau žaidžiau, tiesiog žaisdamas už ct laikiau geras pozicijas ir per roundą nusiimdavau po 2-3 killus. Galit ir demo peržiūrėt,aukštesnio lygio žaidėjas (Global/Supreme) tikrai supras situacijas ir tikrai jokio wh neižvelgs.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search