Jump to content
Create New...

Bananas kerk


SheN

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID -  https://steamcommunity.com/profiles/76561198989018884/
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 1
Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau linksmai visi leidom  gera laika paprasiau kerk admino pono healo (svirksto ) slay padare nuzude mane uz visiskai nieka 😄  sako va tavo healas .sakau prarasi admina uztai. sako ponas krutuolis kad jis lb kietas adminas ir nk jam nebus grc as prarasiu galimybe zaisti. sakau pamesi dantis tu grc. isizeide is uzbanino mane  . jai adminas naudoja savo privilegijas kad rodyt savo krutuma tai nzn koks cia jau adminas. adminas turi palaikyt tvarka o ne naudot savo privilegijas issikelimui - rep zmogus tuolab manau yra pabuvojas adminas ilga laika delto gali leist sau jau viska pro pirstus ,bet tai nera priezastis naudotis admino privilegijomis juk tam ir yra adminas kad palaikytu tvarka o ne naudotusi tai savo valiai.
Kuris admin nubaudę ? - kerk

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

 4 savaite, kaip as ji stebiu bs, pradzioj as ir pysa su juo reikalu turejom, pysa uzdejo bausme, po to viska praleidau pro pirstus. Galvojau apsislifuos bachuras su taisyklem ir serverio budu, biski nusiramins, bet toliau lauzia is saves kazka. Ir dabar pasakoja savo istorija kaip dvarniaska su uodega tarp koju, pagrazines viska.  

Nuo kada adminui normalu sakyt, kad dantis pamesi arba admin prarasi? Kieno jis cia sesuo ar pamote ? 🙂

Tam cia ir esu, kai kiti tau nk nesakys, reikia kazkam, kad vierchus prilaikytu ''in check'' 🙂 Pas mane mute/ban record yra gan clean. Jeigu bausmes dedu kazkam tokias kaip tau, tai esi perziurimas ne viena savaite ir tikrai yra uz ka. 

Redaguota Kerk
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

maziuk kerkiuk aprimk 1 man slay uzka daviai uztai kad heal paprasiau ? neturiu jokiu privilegiju ant tau stumt ar ka tai tiesa bet tu irgi turi suprast kad neturi teises naudot savo privilegiju be prasmes esi gal ir neblogas adminas bet pamirsai privilegiju siu esme . jai tau bloga diena arkas tai neturi isireikst ant zaideju . pasielgiai spontaniskai joks zaidejas nepasakys kad as kanors blogo padariau musu situacijoja buk savo vietoi 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

admina pamest jo  nes kad uzka tu slay duodi pasakyk man prasme? 😄 pikciurna visad suprantanti jaikas uzknisa mute ir duoda 😄 +rep jai tu turi drauga ar ka kas palaikys tave tai jau saunu tau . bet man puse servo surase taipat ir adminai kad banas gautas uznieka girtas nezaisk kerkai .

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Tai tu zaibais dalinais. 😄 Ten ne viena taisykle pazeidei ir chat log uztektu mutei/gag uzdet uz admin izeidinejima. Pasakoji, kad nesi baustas, bet istorija ka kita rodo. Manau ne 1 adminas yra pastebejes tavo toxic tendencijas ir kai pradedi grasinimais dalintis, gauni bausme ir vsio. 😄Slay gavai uz lakstyma is paskos ir saudyma (trugdyma saviems zaist, uz ka jau yra baudziama) o ne del prasymo svirksta ismest. Persimetem keliais zodziais ir kad jau dideli vyra primeti, tai ir bausme gavai kaip didelis vyras, kuris su taisyklem turetu but susipazines.

 

 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas
1 hour ago, vericas said:

uz tokius dalykus nededam perm ban jei "autistas" ar panasus i tokius kaip pvz: Rimvis jo brolis vita gelele ( dedami ilgi mutai/silence ) 

Edit: Palauksiu kol pats kerkas atsikeles bus blaiva galva gal kazka kita pasakys.

Kad as jam permos ir nedejau, 180 buvo tipo tam vakarui uzdeta ir po to isvis nuemiau viska. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Shen toks pats kaip ir genadijus, draugeliai, išsipisinėja jau ilga laiką, moka tik iš kitų žaidėjų šaipytis ir stumt, tada jaučiasi kieti..
Ar tu galvojai kad niekada neateis diena kai gausi pelnytą bausmę (mute/gag/ban) pas mus projekte tokie žaidėjai nepageidaujami, jeigu nesugebat pagarbiai bendraut ir elgtis su kitais žaidėjais ir taip adminai per daug kentėjo jus ...
Jeigu Kerk davė ban už trugdymą žaist, tai nieko tu neįtikinsi, kad esi nekaltas, jau esi užsitarnavęs savo reputaciją serve ir ji tikrai nėra teigiama...
Galim pažiūrėt demo ir jeigu pamatysim tą ką sako adminai prailgint bausmę? Ar toks variantas tinka? Šiuo metu bausmės neturi unbanintas esi. 

  

  • Like 1
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Čia tik laiko klausimas kada jis vėl bus nubaustas, nes pacaniukas nemoka su žmonėmis bendraut, intelekto lygis 0. Įspėjimai ir raginimai ramintis jam neveikia kaip ir daugumai jo šaikos, kol bausmės negauna tai vierhatauja 🙂 o gavęs bausmę apsipila ašaromis ir visi adminai blogi ir abusina savo privilegijas. Shen tau pats laikas susipažinti su mūsų serverio taisyklėmis o jeigu tau neišeina laikytis šių taisyklių prašau nebegrįšk į šitą projektą.

 

  • Like 1
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Kerk locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search