Jump to content
Create New...

min1maL anketa į administratorius


min1maL

Rekomenduojami pranešimai

1. Nick žaidime, bei amžius  ( N 17-18 ) - min1maL, (N-23)
2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_1:0:195357653
3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Counter Strike žaidžiu 13+ metų. CS GO žaidžiu beveik kasdien(nevisada), pagrinde BACHŪRŲ SERVERYJE. Esu buvęs administratoriumi keliuose kituose serveriuose, todėl jau turiu patirties. Svarbiausias prioritetas - teisybė. Esu aktyvus, super draugiškas. Mane pažįsta daugima kitų aktyvių bachūrų serverio žaidėjų ir manau, kad dauguma yra tik teigiamos nuomonės apie mane, nes aš niekada "neišsišoku" ir visada esu draugiškas.
4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - slotas.lt(nebeegzistuoja), fenix.lt, esu administratorius iki dabar (CS 1.6)
5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Jei žaidžiu, tai į dieną nuo 1 iki 5-6 valandų, kartais gal net ir ilgiau. Į mėnesį apie 20+ dienų pastaruoju metu.
6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #1
7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Vadovaučiausi serverio taisyklėmis be išimties. Priklausomai nuo situacijos sudrausminčiau, o tuo atveju jeigu sudrausminimas būtų ignoruojamas skirčiau atitinkamą bausmę pagal taisykles. Esu sąžiningas, todėl vengiu nesąžiningų žmonių savo rate. Nemanau, kad bent vienas iš mano draugų nusižengtų taisyklėms, bet jei taip ir nutiktų, tai kaip ir minėjau vadovaudamasis serverio tasyklėmis skirčiau atitinkamą bausmę.
8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Jei būčiau priimtas į administratorius, stengčiausi taip pat būti aktyvus serverio puslapyje, forume, siūlyčiau idėjas, patarčiau ar kitaip padėčiau forumo lankytojamas, bei administracijai.

  • Pakeliam 3
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search