Jump to content
Create New...

Kelios idėjos #2 srw.


domantaka

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

Sveiki sveiki sveiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aš kaip visko matęs Bachūriukų (nors dažnais atvėjais galima vadinti malalietkų) serverio žaidėjas turiu nuostabių idėjų serveriui atgaivinti.

Viena pirmųjų turėtų būti awp ir kitų ginklų su optikos funkcija vartojimo mažinimas uždedant ribotuvą idealiausiai iki 2 ginlų per komandą, tačiau galima visai juos panaikinti. Jau nachui zajabali kai dust 2 žemėlapyje  puse teroristų komandos narių susipirkę awp ir botgunius baladoja duris ir neįmanoma crossinti. ( na bet žinant mano miklumą ir greitus refleksus sugebu patekti i loweri 🙂 ).
Taip pat nepamirškime akinamųjų granatų, dar žinomų kaip Flashbang, . Šias ypatingai pavojingas granatas rankose reikėtų leisti turėti  tik specialistams įgijus atitinkamą pazymėjimą ir praėjus specialius mokymus. Irgi blet užpisa kai rushini ir koks edga su dar keliais debilais sugalvoja mesti akinamasias granatas bet kur kur papuola ir pastoviai pataiko tiesiai ant akių dėl ko aš mirštu ir labai supykstu.
Na ir trečia, ko gero pati aktualiausia ir dažniausiai naudojama nuodemė, tai yra respo saugojimas, nesvarbu už kurią puse žaidžiant. Suprantu, kad įvedus šį apribojimą nukentėtų apie 80% serverio žaidėjų, bet man px realiai. Jeigu Pgr. administratoriams yra sunku nustatyti tinkamas respo ribas, kuriose esant būtų pažeidžiamos taisyklės, aš maloniai padėčiau išspręsti šią problemą.

Gali atrodyti, kad šias problemas įrašiau gana savanaudiškai, tačiau yra nemažai žaidėjų kuria man pritartų.
 

Su didžiausia meile, domantaka)))

 
P.S atsiprašau už vietose naudojamus necenzūrinius žodžius

  • Haha 1
  • Pakeliam 3
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

ok tada darom paprasta matematika: 2 paprasti zaidejai su awp tada 4 vipai nusiperka po awp, tada bele su dar kokiu debilu nusiperka po autosniperi, jau gaunasi 8. Dieno peek'u gaunasi apie 70-60 % komandos su zoomais. Tas automatiskai kelia 3-cia mano mineta problema. Su granatom siulyciau leisti pirkti tik po 2 granatas is viso, vistiek dauguma jas tiesiog meta, kad ismestu todel didelio skirtumo niekas net nepajustu. Beje inferno mape uz terus i banana neimanoma ieiti.

  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

nu su treciu punktu domantakai pilnai pritariu. Ir teisingai sako, galetumet visai apriboti botgunus tiek paprastiems tiek vipams, kad max 2 botgunai teamoj ir nesvarbu ar vipas ar ne. Nervina kai bandai kazkur eit ir tave per smokes arba sienas bangina.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Padaryti kad AWP ir  Botgunai tik vipam butu 2x ir viskas. Senu senovei zaidziau tokiam serverija, zmones buvo laimingi ir niekas kaip ir nesiskunde. Darvienas dalykas nesuprantu kodel VIP turi galimybe matyt priesu komanda?! Pastoviai atsiranda kas pasakineja visa info. Yra ir adminu kas primirsta ir pasakineja bet tiek to, pradekim nuo mazuju zmogeliuku.. 😄

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Prieš 1 Valandą, Antifr33z3 said:

uz pasakinejima banai duodami 🙂  o jei zinai, kas , tai paimi ir sakai adminui 😉

Bet tu man durniui pasakyk nors viena svaria priezasti kam vipam tokias teises duot? 

Tik nesakyk kad spectatinti cheaterius, nes cia adminu darbas. O jokios kitos be info pasakinejimo savo komandai nematau.

 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Prieš 1 Valandą, Antifr33z3 said:

tai tas pats, kas kam vipui duot papildomas saibas, jis advantage gi gauna arba vip menu 🙂 tiesiog perkas ir tiek manau, man asmeniskai lievai, kai vip neturi, vistiek visas "content" ir prikolai ne tik vienam teame 😄 o ir is kitos puses adminai negali kiekvieno zaidejo suziuret, tai jei tave koks chyteris nusaus ar bent manysi, bet nebusi tikras, ir noresi pracheckint, ka be vip darysi ?:)

Na brolau visiskai nuvaziavai.. 😄

Pinigai su kuriais niekaip negali sukciauti ir abieju komandu stebejimas kai sv_deadtalk ijungtas, yra visiskai skirtingi dalykai. 

Galvoji dabar kaskas varginsis filmuot su senoviniu pc kad kaskam mute ar trumpalaiki bana uzmestu? Kiek daug pisliavos, reikia turet adminu kontaktus, o jei dar tavo upload speed kaip mano 100KB/s tai uztruksi visa amzinybe kol uploadinsi.

Gaudyt cheaterius gali nuejas i "Spectate".

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search