Jump to content
Create New...

1 servo naujas bug ar nauja komanda?


LittleOne

Rekomenduojami pranešimai

  • Administratorius

Ir pries tai, kol jos nemokantys isnaudot pagal paskirti zaidejai prades skustis , kad tai blogiau uz healthota iskart pasakau aiskiai ir visiems, kad nereiketu kartoti - tai yra daug geriau, nei healthshotas !!! What? Kaip tai gali buti?As juk galiu naudoti tik kai gyvybiu kiekis nukrenta >30 ...Healthshotas patogiau!  Deja, healthotas palyginus su medpacku yra stipriai prastesnis dalykas. Tai vistiek nesuprantu kaip tai gali buti..?  O privalumas medpacko yra didelis ir  tame, kad gyvybes gali pasipildyti akimirksniu, netgi paciame kovos ikarstyje! O norint tai pasiekti tau tereikia uzsibindinti, bet koki tau patogu klavisa (pvz. bind n med) ir enjoint instant health! Smart!

  • Ačiū 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Dabar, DaTroller said:

Deja bet pirmame serve vipai turejo maziau nei antram, todel ir idetas med. 
#1 serve naudos zaidejai !med
#2 serve naudos zaidejai healthshot
simple.
Siek tiek op, pritariu bet tikrai kazkokio god mode neduoda. Geras zaidejas kaip saude vipus taip ir saudys toliau beveik nepajautes skirtumo.

Na, žiūrėsim kaip su praktika bus, nes kol kas dar nebuvau susidūręs su priešais, panaudojusiais !med. O gal, kaip su sakai, nepajaučiau skirtumo (abejoju). 😄

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Forumo Modas

Med yra geras dalykas, bet kazkoks keistas... reikia butent 30hp (arba maziau)... turi 31hp tarkim, esi toks pat pazeidziamas bet neee - gydytis nebegali :) SHIT. Ir tas 120hp yra OP... nu 100 ok, bet cia kazkaip too much. Healthshot man atrodo ir logiskesnis ir, kaip sake trolis, gali sharint... o kad nera instant hp tai pats kaltas kad neturi gyvybiu... nemirk nors kol badais vena xd. Plius healthshot turi sound... tarkim priesas uz kampo low, bet girdesi kai pasidarys nebe low.... o db hi - 120hp :))))))) zeba

  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Administratorius
Prieš 1 Valandą, DaTroller said:

Logiskiausias variantas jeigu mask nori kad !med butu patogus, ne per daug op ir subalansuotas kaip healthshotas:

  1. Padaryt kad galetum ji naudoti nesvarbu ar 99 ar 31 ar 1hp.
  2. Padaryt kad pagyditu iki 100, ne iki 120, nesvarbu kiek gyvybiu pries tai turejai (Susibalansuotu nes healthshota gali sharint, bet tik 50hp, o !med tik tau bet atgydo pilnai iki 100).
  3. JEIGU IMANOMA padaryti kad !med suveiktu NEISKART o po 2/3 sekundziu ARBA kad pridetu health po 25 kas sekunde kol tavo health pasieks 100.
    3.1 Kam tas? Zmogus gali uzsibindint !med net ant mouse2 ir pakliuvus i kova kur vienas kita drozia su auto riffles pasigyditi kai jo health is 100 nukrneta iki kokiu 20-40, pukst, binda aktivuoji tavo health 120 ir tavo sansai sudrozti kita sauli padideja drastiskai.
     

Cia tik mano toks pastebejimas ir pasiulymas, belieka laukt masko atsakymo ka jis gali/nori/sugeba del sito !med padaryti.

Beja maskai kadangi i pm ignoruoji, 1 serve per !vipmenu weapons packe truksta pasirinkimu! add defibilator! @MaSk

1.Visa !med esme ir yra kad nebutu op tu ji gali aktyvuoti tik kai turi >30 (galima keisti) hp ir kaip kompensacuja del sitos priezasties gauni 120 (cia taip pat keiciama gali daryt kiek nori, kad ir 500) 

2. Neprisigalvok!

3. Gal rimtai nebesvaik nes jei tau leisi galvot , tai ir su !god skraidyt noresi ! As tau atskira serva paleisiu ir galesi defibrileitintis pats save.

  • Haha 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Sutikciau su bulldoseriu. Man asmeniskai nepatinka tie healai, duoda labai didelia persvara ir kazkaip nesazininga atrodo. Geriau #1 liktu svarus servas, be tu tokiu nesveiku game changeriu vipu perku, nes vistiek tie, kurie nori healintis gali nueiti i #2 beproblemu. Na, o ka ideti vipams is #1 daugiau (jei isvis reik kazka det): 1. Hat'us atidaryti?  2. Vipam truputi daugiau pinigu uz killus? 3. Roundo pradzioje duoti koki nade ar nade set? 

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search