Jump to content
Create New...

Nedekit BAN uz nieka


xD Demonas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, as esu xD Demonas. Losiu bachuru serve gan ilgai,bet siendian 2019-01-05 val :13:44 map :de_dust2 server: as gavau BAN banintojas: tiksliai nezinau . jis mane uzbanino todel kad as viena karta man sako draugas persisiusk ten Frags ar kaip ir persisiunciau sako nevirusas nu tai neturejau ka veikt ir persisiunciau ir man meto db I chata nesamones bet as dabar susivarkiau ir gal galit atbanint? nes as niekada necheatinau necheatinu ir necheatinsiu

 

  • Haha 1
  • Sodinam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

net nezinau kaip su tokiais bendrauti, tiesa sakant uzpi*t pradedi, draugas sakys nusok nuo boksto, ir sakysi ai neturiu ka veikti tai nusoksiu ? Nu bl, nebejuokink. Viska siusdamas, remiasi ant tavo galvos t.y atsakomybes, bent jau as pamates toki chata su ez fragsais baninu ir jokiu unbanu nebunu, pats kaltas, kad parsisiuntei visokiausiu sudu ir dabar verki, del banano. Saunuolis adminas, kad uzbanino, tokiu siuk*liu mum nereikia, sekmes laikiuxe ar kur ten xz, pats prisidirbai pats ir srebkis. Viena karta unbana gavai, pasirodo kazkoks ne toks esi, ir antras kartas nemelavo, manau, antro sykio nebus ir negausi unbano. 
Kiekvienas cyteris gali ateiti i foruma ir sakyti, oj bl atejau i serva ziuriu aimbotas pajungtas, o gi man cia draugelis sake atsisiusti, ne virusas gi, ir reikalauti unbano, nu bl seni, nejuokink antyciu 

ir šiaip šiandien sausio 7 dieną, nžn gal nesigaudai dienom 

Redaguota flashbang to ass
  • Like 1
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Tu cia visiskai netinkamai darai. Naudoti ta public ezfrag bruda, uzpis acc keisti kiekviena diena. Susimetat su savo draugeliu ant life-time icheat, munity, aimware ar ezfrags ir cheatinat su legit on. Dabar su savo free shit kad ir negausi bano community serve nuo admino, tai uz keliu dienu auto bana prasileisi uz vac acc.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas
6 minutes prieš, xD Demonas said:

Kodel tu pries mane?

 

visi adminai pries tave, nes atejai i musu servery su cytais, nesam garantuoti, kad vel neduos atsisiusti tau kazko, sakys va cia "teamspeak" programa, o ten cytai, matau bukas esi, ir nesuprasi, jog ten tikrai cytai xd fsio rimtai rakinkit tema, nes mirstu nuo juoko ir nuo tokio autisto , dar nesupratai ? UNBAN NIEKAIP NEGAUSI. 

Redaguota flashbang to ass
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search