Jump to content
Create New...

CrissCross draugelis <3


ledzitas

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

Zdarowa vsem,

SIta posta rasau tam jog crisscrossas turetu kur pykti isliet taip siekdamas sumazinti mute/gag skaiciu serveryje. Klausimas paciam crisscrosui, o klausiu cia ,nes serveryje i tave net kreiptis negaliu, kaip ir kai kurie kiti zaidejai. Kodel tu toks negatyvus ir nesutariantis su didziaja dali zaideju, kaip tokioje situacijoje kaip tavo aplamai galima dar zaist serveryje? Gal tau patinka, kai taves niekas nemegsta ir tiesiogine ta zodzio prasme laiko tave uz nevykeli? Tikiuosi suprasi ir atsakysi man bei didziajai daliai zaideju,nes mes nesam niekas, o ir adminas tavo nera toks saugus kaip tu vakar issireiskei.

Kadangi adminai aiskiai pasake jog jiems svarbu zaidejai ir ju nuomones,tai laukiu ir kitu serverio zaideju apsireiskimu. Butu smagu isgirst siek tiek ir pozityvumo apie crisscrosa.

btw: Neloju as crisscrossai 🙂

 

  • Like 1
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Ble jo pastebejes ir as esu, tipo nu daleiskim kazkoks ciuvas kazka pasako izeidziamo, bet visiem pasitaiko... Jei crisui, tai nepatinka arba tiesiog nemegsta to zmogaus jis per mic sauna savo "tokio hz bazaro" isprovokuoja ciuva, nu kad tikrai atsakytu atgal jis ir fsio pisa bausme:D, nors nesvarbu, kad hal tas zmogus po vieno issireiskimo butu ir tylejes visa zaidima. O jei per chat tas zmogus raso, tai jis neatsipisa nuo zmogaus, kol jis pagaliau prakalba ir tada ramia sirdim pisa bausme:DDD Tas pats galioja, ir su bausmem, kai jis tiesiog nesutaria su zmogum, o ju serve ganetinai daug sakyciau, tai uz menkiausa zmogaus nusizengima, sauna belekokia bausme, o jau kai visi puola aiskintis, jis atsako "tai gal pasiziurim gaideli, kiek esi gaves bausmiu ir jei ju yra prailginam bausme menesiui", tai cia mazdaug wtf:DD Lose lose situacija. Nes serve cj nerasi zmogaus, kuris neturejo bausmiu...

  • Like 2
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Naujokas CS2 Admin

😄 geras kadras, tik ateinu į servą,  nueina į spec, parašau kokį keiksmažodį į chatą - gag 30min, paprikolinu su draugeliu - gag 30min 😄 labai kieta vaidina, elgiasi taip, lyg būtų visagalis, piknaudžiauja administratoriaus privilegijom, nesugeba draugiškai bendrauti su žaidėjais. Suprantu,  kai kurie gali nepatikt, bet juk nereikia prisikabinėt be perstojo, tiesiog ignoruok ir viskas, o tu kaip mažas vaikas užsisipiri ir pagnali, visus gagini mutini, nors jie nieko nepadarė. Negalvok kad tu čia kiečiausias esi, man rodos tuoj nuleis ant žemės tave, galėsi be admin privilegijų parodyt savo jėgas serveryje 🙂 

btw, pats gagini mane už "cenzūra" kai parašau "blet", bet kai tu pradarai savo marmuzę tai visi girdi daugiau keiksmažodžių negu normalių žodžių 😄 😄

Redaguota HollaHolla
  • Like 1
  • Ačiū 2
  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

crissas deda bausmes, kiti adminai jas nuima manau daug ka pasako apie zmogaus administravima musu myljimajame bahuru serveryje. Vakar gandriuku gaujos lyderio desnioji ranka paklause "kur yra bele?" ir uz tai jis gavo mute uz provokacijas aiskiai ponas crossas nezino ka reiskia provokacijos. Savaime aisku paskui vienas is adminu nueme ta bausme bet jau visi priprate nk naujo kaip sakoma. Gandriuku gauja taipogi susikure crosso deka, mat jis uzdejo tokia etikete serverio elitui, pora mute buvo prasileista kalbant apie gandriukus mat mes izeidziame patys save, ar isprovokavome.. Isties liudina kad yra tokiu zmoniu kurie tiesiog temdo labai saunia bahuru servo nuotaika. 

 

 

P.S Sorry uz klaidas baigiau tik 4 klases 😉

  • Like 1
  • Haha 4
  • Nusiminęs 1
  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Dede crisscrossas yra tai kazkoks nuskriaustas. Bent jau toks susidaro ispudis. Zaidejai ateina ne tik palost, bet ir paprikolint su kitais ar su jais susipazint, o tuo tarpu crisscrossas megaujasi juos mutindamas, gagindamas ar kai kuriuos net uzbanindamas. Nesuprantu kodel jis toks negatyvumo pilnas. Idomu butu isgirst ir jo nuoskaudas. Gal pamates ka apie ji mano zaidejai jis susiims ir prades bendraut kaip lygis su lygiu, o ne sedet suraukes sikna ir bandyt kazka tai nuskriaust. Dar is nakties smagus faktas. Zaidejas pasakes zodi "bele" gavo 1400min mute uz provokacijas. Nezinau kokia cia tai provokacija, bet cia tiesiog nenormalu.

Redaguota s0luti0n
  • Haha 2
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Paskaičiau visų šio nuostabaus projekto (BACHURU SERVAS) žaidėjų nuomones. Susidarė labai prastas administratoriaus (crisscross) įvaizdis.  Aš pats šiame projekte ( kaip mynėjau "BACHURU SERVAS") tikrai nepraleidžiu daug laiko. Tokio tipo serveriai mano nuomonė yra sukurti, kad žmogus atsipalaiduotų, gerai praleistų laiką, tačiau kiekvieną kartą atėjęs į serverį pastebiu žaidėją (crisscross) labai įsijautųsį į žaidimą. Viskas gerai, gal taip jis atsipalaiduoja, bet jis įsijautęs būna ir i administratoriaus rolę. Man susidarė įspūdis, kad jam šio projekto (BACHURU SERVAS) žaidėjai yra kaip kaliniai pačiame grieščiausiame kalėjime. Atrodo kad žaidėjai (kitaip kaliniai pagal crisscross), net negali turėti žodinio kontakto. Visi žaidėjai turi tyleti, įtempti savo sėdmenis ir šaudyti priešininkų galvas. Atėjus į serverį ir pastebėjus savo pažystamą žmogų atrodo net negalima su juo pasisveikinti, nes tai pagal administratorių "crisscross" yra provakavimas. Taigi apibendrindamas noriu pasakyti, kad šis administratorius turėtų stoti prieš žaidėjų teismą ir jeigu jis vistiek išliktu administratorius, jam turėtų būti taikomos sankcijos.

  • Haha 6
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Maniau , kad cenzūros laikai Lietuvoje pasibaigė su nepriklausomybės paskelbimu , bet ši iliuzija buvo sutrupinta mano paskutiniojo apsilankymo bachūrų serveryje metu. Inirtingai žaisdamas savo mylima CS:GO žaidimą iš pradžių net neatkreipiau dėmesio į didelę problemą glūdinčia serveryje. Tačiau vieno iš adminų (CrissCross) veiksmai ir despotiškas savo galių išnaudojimas sugadino man nuotaiką ir norą žaisti CS:GO ir teko , šio autoritaro veiksmų dėka dėl savimeilės skleidimo principo vykdomos cenzūros momentaliai palikti serverį. Tikiuosi CrissCrossas sulauks savo pamokos ir karma šį kartą pasieks savo.

Redaguota AtlantasÚlfur
  • Like 1
  • Haha 1
  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Ok nerasysiu poemu ir politiniu isvedziojimu . Vakar pasijungiau i serveri ( 00:00 ) iki ( 04:00 ) per ta laika gavau 2 ar 3 mute nuo musu herojaus o kiti adminai juos nueme  , manau tas viska pasako . As zmogus nesu piktybinis , zmoniu neizeidineju , visada meginu issiaiskinti grazuoju pries imdamasis veiksmu , bet musu herojus nezino nei vieno is situ dalyku , terorizuoja zaidejus , zmones neturi bijoti adminu , turi su jais sutarti . Mes ne gyvulei turim jausmus , jai tamsta Cros isiterpei i svetima draugu pokalbi viduri jo ir pradejai grasinti banais mutais gagais , tai zmogaus bus paprasta reakcia sius tave ant treju raidziu , nes kokio tu velnio isviso i svetimus pokalbius lendi . As labai noreciau jog tu netektum to admino nes norinciu i tavo vieta ir tikrai galinciu uz tave geriau tarnauti yra tiek kad ant abeju ranku pirtu neuztektu . jai tave pasalintu gal net pats pakandidatuociau i pareigas.

 

Pasiraso nelabai mylimas ir nelabai gerbemas Crisscroso nedraugas PysalemaleikuM.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Atliekant tokias pareigas kartais reikia is saves moket pasijuokt, neimt visko uz gryna piniga. Viskam yra bendravimo ribos, bet ten jei viena karta pavadina botu, durneliu ar dar kaip, neverta saves apsikraut. As kai priesu serveryje neturiu, tai man gal taip tik atrodo. Yra ne karta uzkliuve crisscross tokie pasakymai, kaip :"Dar karta ismesi bomba respe, gausi bana." Zaidejas neturi admino bijot, mes esam ne kazkokie kalejimo priziuretojai. Mes turim but tie i kuriuos zmogus turetu noreti kreiptis iskylus betkokiam klausimui ar problemai. Uzkliuvo ir tas sedejimas spectuose, kad nubaust zmogu. Kam to reikia? Nezinai ka apie tave kalba, tai ir galvos neskauda. Visi mes zmones turim savo nuomone apie kitus, jeigu jie nenori jos issakyt i akis, tai yra ju pasirinkimas. Del aktyvumo crisscrossas yra geras adminas, tvarka priziuri, tik va kartais jis persistengia su tuo grieztumu ir tie zaidejo provokavimai nuo sono atrodo kaip admin command abuse. Tikekimes jis visas nuomones perskaitys, nurys ta karcia piliule ir padarys visiems palankias isvadas.

  • Like 2
  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search