Jump to content
Create New...

Monkeyyi

Naujokas CSGO Admin
  • Pranešimų skaičius

    74
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    6

Viskas, kas parašyta nario Monkeyyi

  1. Monkeyyi

    Banas

    Bent pagal anketą užpildyk viską, ty
  2. Monkeyyi

    Retake serv.

    Pritariu del RTV, ir is dalies del SPAWNU 😕
  3. Monkeyyi

    Banas :D

    Blemba, gal ir fainai užsukti čia vieną kartą per metus, visokių istorijų galima prisiskaityti ir "įdomių" žmonių pamatyti 😄 😄
  4. Taigi, ko iki rytojaus 16 : 00 nebus Steam Chat grupėje, arba jeigu aš nematysiu jūsų pakvietimų į draugus ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198035173763/ ), tas bus automatiškai diskvalifikuojamas iš turnyro. (jeigu esate grupėje, manęs į draugus pridėti nereikia)
  5. Galutinės grupės jau yra sudarytos, jas galite peržiūrėti čia - https://challonge.com/1v1bachuruservas . Turnyro pradžia nuo rytojaus - 2019.03.18 00:00 , tad pasiplanuokite jums tinkamus laikus, nes grupės turi sužaisti visus matchus iki Penktadienio, t.y Kovo 22 dienos. Savaitgalį planuojama žaisti Pusfinalius ir Finalus.
  6. @de1ka ir aš pridėjom visus į draugus, acceptinkit kuo greičiau, kad galėtume pakviesti į 1v1 steam chat grupę.
  7. Monkeyyi

    BAN

    Eina sau! Ant tiek kietai varei, kad net VAC ban gavai, bet, suprantama, turbūt už nieką... Tai nedvejok ir tuoj pat parašyk Steam supportui, turėtum gauti unbaną!!!!!!
  8. Ummm jeigu spėsi iki turnyro registracijos pabaigos dar 212h pražaisti - You're welcome! Dabar, sorry, bet dalyvaut negali
  9. Monkeyyi

    Banas

    ką jus čia dar diskutuojat lol, gi obv matosi kad aimlockina
  10. Monkeyyi

    Banas

    nu nx graudus :DDD Kaip dar ranka kyla poto rasyt posta del bano i foruma lol
  11. Monkeyyi

    Banas

    su botgun nereikia ir judėt:D
  12. Monkeyyi

    Banas

    Nu jo, gal šį antičytą ir būtų galima vadinti "daug naudos nešančiu, geru antičytu" kadangi jis iš tiesų išgaudo daug grybų kurie naudoja visokius not legit scriptus, aimus ir visokius kitokius šūdus. BET, nemanau jog jis yra reikalingas jeigu niekas jo netvarko, neprižiūri. Atrodo, lyg jis būtų tiesiog įmestas į serverį ir visiškai netvarkomas, neprižiūrimas. Juk matot, kad yra pilna nusiskundimų dėl to broken antičyto, kuris dažnai banina už nieką. Pats esu gavęs baną už Backtrack exploit kai tiesiog sulagino serveris ar internetas, 100% kickas jeigu pasiemi auto-sniperį ir droži porą roundų non-stop, taipogi visi skundžiasi banais dėl bhop, pats esu matęs, kad labai dažnai žaidėjai už jį gauna banus, ir tikrai nemanau kad jie naudoja bhop scriptą, nes nafik toks š reikalingas masofkei, sakyčiau čia koks surf/kz ar hardcore bhop serveris būtų. Ir šeip, galit gal bent paaiškint kodėl jums šitas antičytas yra ant tiek yra svarbus, kad jums nusišikt, ar jis broken ir visiškai useless ar ne, jūs jį vistiek kišat į serverį ir jums neįdomu jokie žaidėjų skundai (tas pats buvo ir su /hats ir su dabartiniais skinais). Jeigu žaidėjas kažką nelegalaus naudoja, jį paspectinus viskas labai puikiai matosi, nes čia žaidžia vaikai kurie nemoka slėpt tų skriptų/čytų ir insta prasileidžia baną nuo administratorių. O jeigu žaidėjas yra "protingas" čyteris, jis apeis visus tuos jūsų antičytus ir ramiausiai sau čytins, bhopins ir darys visokį kitokį šūdą neprisigaudamas... Asmeniškai man tas antičytas nėra labai baisus dalykas, bet jeigu dauguma žmonių, ypač senbuvių (nes tie senbuviai yra pagrindiniai žaidėjai, be jų šitas projektas jau būtų seniausiai miręs arba užokupuotas mažylių) skundžiasi, tai manau reikėtų kažką daryti? Nesakau, kad viską reikia išimti, siūlau bent jau idėti į tai daugiau laiko ir viską sutvarkyti. Btw, pastebėjau, kad kiekvienas žaidėjo (YPAČ senbuvio) pasisakymas pas jus yra traktuojamas kaip "verkimas, žliumbimas, būvimas boba" ir ttl. Nereikia visada užsisėst ir pykt ant žaidėjų kai jie išsako savo nuomonę... Nors patys matot, kad po tokių update žaidėjų skaičius tik mažėja ir tada jau tenka daryti "aktyvumo" eventus, pradėti kurti "naujus" serverius tik tam, kad išsaugoti žaidėjų kiekį bent jau minimaliam laikotarpiui. Tai jau geriau nors kartą paklausykit ko visas community nori, o ne darykit viską savo nuožiūra ir viskas eisis daug geriau negu dabar.
  13. Monkeyyi

    Apklausa

    jo, ten vienas turi viska daryt megint 😄 piiize cs:s gal 1-2k hours pranolaifinau tuos course mapus :x
  14. Monkeyyi

    Apklausa

    Galėtų būt ir "course" tipo mapai, kur tiesiog reik pačiam pereidinėt per sunkias kliutis, o ne tik deathrun ar bhop..
  15. Monkeyyi

    BANAS

    [SMAC <Ultr@>] was banned at 1440min. for using an: Backtrack Exploit-Mode:A [NC] Būna tada, kai tavo internetas sulagina ir antičytas pagalvoja kad naudoji backtrack čytus.. Taipogi kartais būna jeigu užsilagina ir pats servas.
  16. Jūsų CS:GO slapyvardis bei nuoroda į STEAM profilį: Monkeyyi https://steamcommunity.com/profiles/76561198035173763/Jūsų CS:GO rank Competitive/ESEA/FaceIT platformose: 10Kiek valandų esate pražaidęs CS:GO?: 3.000+
  17. Monkeyyi

    [No prime]

    ignorink tuos trashtalkerius ir tiek lol problem solved
  18. Monkeyyi

    banas

    meluoji ir neraudonuoji :x Gi tau aiškiai parašė, kad esi gavęs ir VAC baną, ir šeip baną už čytinimą bachurų serve....
  19. Monkeyyi

    banas

    https://bachuruservas.lt/sb/index.php?p=banlist&amp;searchText=SENIS Duplicate Accounts, kas neaišku ?:D
  20. Monkeyyi

    BAN

    šitas š būna, kai tavo internetas š mala, tai visu pirma susitvarkyk ji
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search