_niCe Parašė Rugsėjo 23, 2018 Share Parašė Rugsėjo 23, 2018 Kai adminas sukuria savo taisykle uz tai kad spaminau i pm tipo. O tuo metu apie kaika kitka kalbejom ir gavau mute uz tai kad pora kartu pasakiau tavo mama o jis mane izeidinejo 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Rugsėjo 23, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 23, 2018 Visu pirma. Tu man nesi draugelis kazkoks, kad metytum savo juokelius apie mano mama. Tu buvai ispetas, bet tu gi erelis pas mus tai tau px. Prasileidai mute. Tada per chat prisidejai prie vieno fruktelio ir abu pasaket kad jum px ant adminu ir t.t. Zinutes tokios kaip "ez" "per lengva" yra neleistinos, uz tai gavai gag. Tada man i pm pradejai rasyt. Kai pasakiau nevaidint aukos, pasiulei man pasipist i sikna. Viskam yra ribos. Jeigu yra norinciu adminu paklausyt musu pokalbio, galiu imest demo. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugsėjo 23, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 23, 2018 Istoryja tokia: atejo i serva ir stumia ant zmoniu. Jo pirmi zodziai snd iejus i serva ir pamacius mane buvo: "O Ervis noobas pirmas sedi.". As nieko nesakau, gal kam cia ir prikolai, bet nei labas nieko, o iskart zeminti pradeda atejas. Poto atejo solutionas, neatsimenu kaip prasidejo sneka, bet taip gavos, kad _niCe pagalvojo jog gali zmogaus mama vis kisinet i pokalbi. Tada pora dar mapu praejo neapsikentes solutionas ISPEJO niCe_, kad jis taip nedarytu, to nesuprates niCe_ pagavo mute. O del gago, kuri gavo uz spam, tai gale mapo kada prirase kazka kaip "ez game", "visi botai"... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ⒽⒾⒹⒹⒺⓃ Parašė Rugsėjo 24, 2018 Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ⒽⒾⒹⒹⒺⓃ Parašė Rugsėjo 24, 2018 Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 Gavai muta uz izeidimus nebuk pimpučkiux. Atlaikyk bausme 🙂 temas kuriat bereikalo daznai 🙂 adminas dave bausme teisingai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
_niCe Parašė Rugsėjo 24, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 (redaguota) man patinka atejo randomas aiskina savo, o verticai kai matai gauvau bana uz tipo spam i pm kai rasinejomes normaliai, ismete is draugu ir galejo ramus but. Tas mute tai nelabai svarbu bet banas tai uz nieka tikrai Redaguota Rugsėjo 24, 2018 _niCe Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugsėjo 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 Nu seip isesmes sutinku, gal banas perziauru, nebent priskirtume prie trukdymo. Buvo ir kitu budu susidoroti su tuo kaip metimas is draugu ir blockinimas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugsėjo 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 1 minute prieš, vericas said: kaip tau cia trugdymas ? jei jis dar atrasyneja i pm jam. lol no logic Nebent priskirtume prie trukdymo. + Kad zmogus atrasytu jis turi atsitraukt nuo zaidimo. Comprende? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
_niCe Parašė Rugsėjo 24, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 (redaguota) ervi tai pl taip gaunas jei as net serve nebudamas jam parasysiu galiu bana gaut ? ar betkuriam kitam adminui Redaguota Rugsėjo 24, 2018 _niCe 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugsėjo 24, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 24, 2018 1 minute prieš, _niCe said: ervi tai pl taip gaunas jei as net serve nebudamas jam parasysiu galiu bana gaut ? ar betkuriam kitam adminui Nebyjok, nera tokios taisykles, tiesiog pasakiau, kad gal uz trukdyma cia ta ban ar uz ka. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sharas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Verticatoriau mazas pizduk tu geriau man uzdek bana visam laikui 1, 2 serveryje.Negu su kazkokiais silenc zaisk, buk vyras tik DM serve nieko nedek as ten ramus:D, ataip ataip keiksiu jus visus adminus 1,2 serveryje ir issipisinesiu is jusu kvailu taisykliu ir budo teisejai, bled mazieji":DD. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sharas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Kokio freee? juk as issipisineju is zaideju, adminu. Isvadinu visokiausiais barbarizmais, kodel ban nededat as nesuprantu ne free bus juk?;D daba laukt savaite, kad vel izeisciau ir nedesit ban? tai katra man reik izeist admina troleris vapse nereguoj kai siuntu ant dviju raidziu ka siulai? free nededat cytu nenaudosiu kaip megejai adminai pas jus bun panaudoj ar naudoje:D. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai