VandaL Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Vaikai uzvalde serva ;D ;D ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Kokio xujo jum ta Velniukė dabar neitinka jūs man galit paaiškint?! >:( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Vieną žmogų užbanino ir pize... Nekenčia puse servo.. ;DD įdomūs jūs blt ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Ir taip pas ją tas gyvenimas ne rožėm klotas.. Dar tie blet užsišoko dėl bbž ko... Krw jin irgi žmogus ne gyvulys... Atsigaukit kas jum yra... Krw,kad jin ne tokia kokios jūs norit tai nereiškia,kad reikia pastoviai stumt ir su ja elgtis kaip su šiukšle.. Ji jausmus irgi turi.. Aišku nelabai ji ima į galvą nu bet blet bachūrai nebūkit mažvaikiai.. Kam reikia taip žemint ją... Nesuprantu ji padarė ką nors jum,kad jūs taip jos nemėgstat ar kas darosi?! Nu man jau pyktis ima ištikrūjų,sakyčiau,kad jin draugų dar realiai netūrėtų... Bet pas ją dahuja su biškiu tų draugų ir ji eina tą css žaist ne dėl to,kad dėmesio jūsų susilauktu ar porą susirastų ir dar negana to,kad jūsų pykčių kuriuos išliejat ant jos klausyt... Eina blt kaip normalus žmogus normaliai laiką prastumt... O jūs blt kaip šunų pulkas puolat kaip nžn kas,nors net žmogaus nepažystat.. Man gėda,kad dar išvis tokių bachūrų yra.. Jei taip dar galiu jus vadint... Gyvuliai jūs ne žmonės... Svarbu save į adminus ikišt ir pochui,kad jo visas servas gal būt nekenčia ;DDD Tokių savanaudžių žmonių čia mažiausiai serve reikia ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Shumis Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Supranti jie uzsisedo ant adminu del to kad jiems adminai nebeleidzia daryti tai ka jie labai megdavo stumti ant kitu zaideju, dabar kaip tai pazabota mirga visi forumai nuo ju tipo darom neteisingus sprendimus, nezinau kiek kartu vandalas buvo ramintas ir perspetas bet jam ne motais tai dabar nors ramu kaip pasijunges i serva negauni is kitu zaideju zinutes kad mutinti issisokelius :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Oj blt ;D nu krč žiaurūs yra,galiu duot patarimą visiems išsišokeliams ;] Nepatinka adminai? Nežaiskit tam serve susiraskit kur patiks,patikėkit adminai tuo tik džiaugsis ;DD Arba susikurkit serva pavadinimu ''stumykla'' ir galėsit stumt ten vienas ant kito ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Dėjau aš blet ant tų visų stumikų nx,čia išpizdėjims yra nieko daugiau..nu žodžiu košmaras.. Jautrus žmogus ir pize jam būtų.. Aišku jum pochui,svarbu blet jum gerai,bet kai bus jum blogai suprasit.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Shumis Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Gaila kad tuo momentu nebuvo kitu adminu... tokius net ispejimai neveikia kol negauna p.mute tada verkia forumuose kad adminai dirba nesamones ir skundziasi kad nieko blogo nedare... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tai čia ir taip aišku,kad jie ''nieko blogo nepadarė'' ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 28, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2012 As jau zinok pradejau screen shotus daryt jei kas bent yrodymai bus :D O su irodimais sedes jie tyliai kampe ir nebesokines tuose forumuose :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Aš jam blet kaip pašokinėsiu... Erelis krw... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Kas kenčia tas šaukia, tai pasirodo kenčia ne tie kas rašė, o tie kas rašo prieš mano postą keliais pranešimais.Patys ne angeliukai ir daugiausia šaukia ir visaip žodžiais peikia... Žodžių pradėkit žiūrėti nuo savęs, ne nuo kitų.Internautai nesistenkite rašyti, nekreipiu daug dėmesio :) Ačiū, kad leidžiate pakomentuoti. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tu blet profesoriau išvis čiaupk žaptus blt.. Atsirado šventuolis blt ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Shumis Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Nebesvaik tu geriau su savo tais irodinejimais nes jie be pagrindo ir ko tu isvis cia rupiniesi ir gini tuos stumikus jei ka turiu demo ir galiu viska pagrysti ka as darau o jei atlieku blogai admino pareigas irodyk nesmeizes manes... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tai ką aš darau ne tavo rūpestis.Parodyk kurioje vietoje aš tave įžeidžiau? Kur aš tave užkabinau? M? Manyčiau tu man šmeižta keli be pagrindo... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 28, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tai tu cia ant adminu varai kad mes blogi ir kad nemokam bendraut :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 28, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Kurkit kitą temą apie adminų bendravimą, ten ir rašykit, o čia blet kita tema!!!! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Kas tu per princese,kad aiškini ką daryt ? ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 28, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tu niuchas, pisk is cia. Atejo kazkoks abelis ir bando primest kazka. Varskius kurva. ;D ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Piski čiaupkis tik tai ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 28, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2012 As tau kaip pisiu, tai nespesi gaudyt durneli.. Kurva bomzas achujielina blet ;D ;D ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tu šiukšlynėj gyveni ne aš ;DD ir kaži kuris kuriam greičiau pis į tą snukį ereli tu ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 28, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Oi tu kurva ;D ;D ;D ;D Kaip toki grybai grasina, tai bent pasijuokt galima.. :DDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tai kuris dabar kaži grasint pradėjo ką?:DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Nebegooglink susivartei jau ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai