★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Iš kur tu išvis toks išdygai,kad privertei pasinaudot man perm banu?:DD Tau čia tokia garbė... Pirmas bana gavo nuo manęs..;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Nesisakok pres mane snargliau nes galiu lbj graitai nuleisti ant dzemes sedek jei sedi savo vetoi :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 :DDDDDD Aciu pakelei nuotaika, bent kiek naudos is taves durnelio. Lenkas kurva :DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 As seip is Klaipedos nzn kad Klaipeda ira lenkai :-\ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Arba lenkas, arba berastis. Nu krc tu cia ne i tema :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Man tas banas butu px, bet sitam serve daug idomiu zmoniu su kuriais galima daznai pastumt.. :DD Vakarais smagu palost.. Net ir man. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Wow dbr žinau,kad padariau gerą darbą ;DDD užbaninau tą žmogų kuris jau senai nerenka žodžių ;DD asd ;DDD sakau,kad kažkaip keistai į servą nebeateina ir nebepaleidžia savo komentarų ;DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Pasiilgai Zuiki ? Atbanink busiu geras. Pazadu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Tave pagridins atbanint gali bet nemau ar atbanins nes tu grynas vadalas kuris tik nori pastumti tokiu zmoniu sitam serve nekas nemeksta :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Mes su vandalu broliai. Jam būt gerai unmute, o man unban. ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 brolei saunolei viskas normalei as tavo broli ilgai ustojiau bet pagridinis nebeleidze jio atmutint taigi prisisnekejes kaip ir tu neposilik vilciu :) suprantu esat madri kai apsikti gandrai nu bet koks tikslas stumti ant zmoniu kure tau neko blogo nepadare :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Viskas, nebestumsim.. Unmute ir unban.. Buvom baznycioj ispazinties. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 ne man sakyk ce jiau ne as spredziu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Tai tu cia sakyk kam reikia, tu geriau zinai kam reikia. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 [quote author=pasuk_rankena link=topic=258.msg2779#msg2779 date=1356647002]Pasiilgai Zuiki ? Atbanink busiu geras. Pazadu.[/quote]Pasiilgau?:D nejuokinam ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Tai va kodėl Vandalas jį gina ;D nesistebiu tada ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 As del tu broliu tai prikolinau :DDDD O jus patikejot.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 [quote author=pasuk_rankena link=topic=258.msg2788#msg2788 date=1356648180]As del tu broliu tai prikolinau :DDDD O jus patikejot..[/quote]Ir kodėl aš blt žmonėm pasitikiu :DDDDDDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Dabar rimtai, suorganizuokit man unbana ir busiu geras. ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Gruodžio 27, 2012 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 27, 2012 [quote author=pasuk_rankena link=topic=258.msg2790#msg2790 date=1356648501]Dabar rimtai, suorganizuokit man unbana ir busiu geras. ;D[/quote]Mhm.. Per mano lavona būsi geras ;DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Unban. Užteks bereikalingų postų. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
VandaL Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Oj manfredukas koks galingas per kabeli ;D ;D ;D "nuleisiu ant zemes" ojojoj ;D is kur tiek energijos kazin????? ;D gal admin pareigos suteike neisblestanciu jegu ? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Red bull' io netycia vaikui pardave, tai nezino kas darosi ;D ;D ;D ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
VandaL Parašė Gruodžio 27, 2012 Share Parašė Gruodžio 27, 2012 cj per kaledas gavo AbRocketa :DDD tj db bica primet :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
pasuk_rankena Parašė Gruodžio 27, 2012 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2012 Į shule neina savaite, negauna malku, tai atsigavo bachuras. :DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai