Veteranas DaTroller Parašė Liepos 21, 2018 Veteranas Parašė Liepos 21, 2018 Yo. Su jūmis sveikinasi ponaitis DaTroller. Šiandien dosnus jaučiuos ne tik aš bet ir senas geras mano draugas tyra tad nusprendėm palepinti jus, ištikimus Bachūrų projekto žaidėjus dovanėlemis.Uzduotis: Po sia tema palikti viena komentara su skaiciu nuo 1 iki 191.Reikalavimai: Jokie. Tereik buti prisijungus siame forume (galite jungtis naudojant savo steam paskyra)Konkurso laikas: Iki Liepos 23 dienos 23:59h Prizai - bus 4 nugaletojai ir jos trauksim burtu keliu naudojant random.org. Jeigu puslapyje istrauktas skaicius atitiks jusiski, na, sveikinu ;). Prizas nr 1) - Remejo statusas menesiui visose musu serveriose. Prizas nr 2) - Vip statusas menesiui visose musu serveriose. Prizas nr 3) - 2 Hydra case raktai.Pagrindinis prizas 4) - Jums bus sukurtas judantis Artworkas (gif) pagal jusu iskeltus reikalavimus. Ji galesite naudoti Steame kaip Profilio//Workshop showcase arba kokiam nors forume/puslapyje savo reikmems arba dizaino paivairinimui!(Mano Artworka ir Workshop showcase profilije sukure taipogi tyra)tyros darbeliu galite rasti cia: https://imgur.com/a/yPLqj79 Net jeigu ir nepasiseks laimeti pagrindinio prizo, zinokite kad jo darbai yra ne tik profesionalus bet ir pigus bei greiti tad nepagailekite laiko parasyti jam ir pasikalbeti/pasikonsultuoti, aptarsite ir nuspresite ko truksta jusu forumui/profiliui/puslapiui! Kaina svyruoja nuo 5 iki 15 Euru.Jo steam profili rasite paspaude cia Tai ka gi, palinkesiu visiems sekmes ir laukiam skaiciu! (geriau laimingu!)Dienos klausimas - Koks tavo megstamiausias skaicius? (butu gerai iki 191) atsakyma parasyk sioje temoje! 1 1
Mamyčių klubas Parašė Liepos 21, 2018 Parašė Liepos 21, 2018 (redaguota) 99 Redaguota Liepos 21, 2018 Mamyčių klubas
Rekomenduojami pranešimai