Jump to content
Create New...

CS:GO 10vs10 Turnyras [Registracija]

Recommended Posts

Prieš 1 Valandą, DaTroller said:

Jeigu norite apsiimti, buti kapitonais ir surinkt tik is servo zaideju tada i pm, sutarsime kazka. 

Bet bus minimalus inasas kuri turesit duot. Ji atgautumete po turnyro jei nepavestumete. 

Kam inasas tas reikalingas jeigu poto ji atgaus?

• ★Vip★
2 minutes prieš, # Edga said:

Kam inasas tas reikalingas jeigu poto ji atgaus?

Cia jeigu laimes tipo man atrodo gaus tuos prizus arba, kaip uzstatas.

Edited by Zuba

• ★Vip★

Noriu pranešti, jog ''keršytojų'' komandoje liko 2 paskutinės vietos, todėl visi norintys prisijungti vis dar galite tai padaryti. Laukiu jūsų žinučių. 

Edited by Zuba

• ★Vip★
13 valandas prieš , Movie2k said:

LOX princese nezaidzia uz savo serva. LOX

Aš iš vis jokioj komandoj nežaidžiu šiemet :D leidžiu pasireikšti tiem, kas nesudalyvavo anksčiau. Juk nesu savanaudė, o ir laimėjus - prizų niekad neimu, tai kam bereikalingai vietą užimt. Tegu žaidžia vaikai :D

8 valandas prieš , Zuba said:

Noriu pranešti, jog ''keršytojų'' komandoje liko 2 paskutinės vietos, todėl visi norintys prisijungti vis dar galite tai padaryti. Laukiu jūsų žinučių. 

Zuba noreciau prisijunkti prie komandos jai dar yra vietos

2 minutes prieš, Profesorius said:

trumpas klausimas kuriame serve bus zaidziama nes jai noryt duot sansu antram tegul visi losia ant 64 tiku nes pirmam visi prate ant 128 lost o antro priprate ant 64

faceit paloš ir pripras 

• Haha 1

50 minutes prieš, Profesorius said:

trumpas klausimas kuriame serve bus zaidziama nes jai noryt duot sansu antram tegul visi losia ant 64 tiku nes pirmam visi prate ant 128 lost o antro priprate ant 64

man netrukdo, bent geriau 128 butu nes antrame serve belekokias nesamones pataiko :))

• ★Vip★
12 valandas prieš , Princese said:

Aš iš vis jokioj komandoj nežaidžiu šiemet :D leidžiu pasireikšti tiem, kas nesudalyvavo anksčiau. Juk nesu savanaudė, o ir laimėjus - prizų niekad neimu, tai kam bereikalingai vietą užimt. Tegu žaidžia vaikai :D

Be taves pirmas servas visad tuscias, manai, jie cia prizu atejo, ar pazaist su pro female? :D

• Haha 1