Jump to content
Create New...

Pavadinimas toks butinas kaip kazkieno jibalnikas:D


IGOR

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi neabejingi forumu skaitytojai. Siandien as kaip ir budamas normalus, ir paprastas serverio zaidejas. ir net is dalies budamas serverio remeju patyriau labai blogas emocijas zaisdamas,  antrame jusu puslapio serveryje. Staiga is cyteriu pasaulio isnires asmuo kuris nori kad ji visi vadintumem jo nicku *strk*. nubaude mane is niekur nieko 24 valandu balso blokiruojamu taip ir pries taip vadinamuose bachuru cs go serveriuose. Visu pirma is mano puses nebuvo jokiu nuzenzuriniu ar kazkam kitam konkreciai skiriamu zodzhiu. Visu antra pats tas asmuo kazkam dalijantis MUTE ir t.t savo net balsa slepia ir net nebendrauja su zaidejais. Suprantu kad  ne mano reikalas gilintis i serverio seiminimku ir ju administratoriu darba ir ju tarpusavio santykius. Tik yra vienas bet, esu siame nuostabiame serveryje nusipirkes jau antra mensi VIP statusa. Kadangi inkognito administratoriai banina ir kitaip pries mane naudoja savo galimybes be jokios priezasties. noreciau kad man butu grazinti 8€ uz du menesius sumoketus vienetus. Arba garso arba video iraso pagalba irodyta kad as kazkaip vienu ar kitu budu nusizengiau bendroms vartotoju elgesio ir etikos taisyklem.. (kuriu atzvilgiu save slepiantis asmuo nicku (strk) neturedamas jokios priezasties vienaio ar kitaip apriboja kitus vartotojus..

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

As tuo momentu zaidziau serve ir mano nuomone: Taip Igoris pavartojo necenzurinius zodzius ( kaip ir daugelis musu vartoja) bet nei vienas tas negrazus zodis nebuvo rimtai nukreiptas su neapykanta i musu servo narius. Nors ir buvo sunervuoti keli zmones tuo metu del Igorio kalbu, bet cia buvo paprasciausia ''mute if you dont like him'' situacija, ilgiausias balso apribojimas Igoriui duotas galejo but 5min mano manymu. As dar nespejau susipazinti su jusu taisyklemis ir kodeksais todel negaliu nieko 100% teigti, bet manau, kad buvo persistengta. Aciu uz demesi mieli forumo skaitytojai.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Na, uz nusisnekejima gal ir per ilgai det 24h mute, bet kas as toks kad teisciau. Manes ten nebuvo, tai nezinau. Gal izeidei, pazeminai admina, ar kitus nekaltus musu zaidejus. Jei ne, butu idomu paziureti ta demo. P.S. Pamirskit tokius dalykus kaip VIP refund. Niekas jums nieko negrazins, nes niekas jums nieko nekiso per prievarta pirkt. Norite buti musu puikaus projekto remejais ir tureti privilegiju - PIRKIT. Nenorit - nepirkit. VIP yra ne tam, kad belekas susigrazintu nepatenkintas, o tam kad servai gyvuotu. Peace.

 

Redaguota s0luti0n
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Kad vip perki  ir remi serveri tai pagirtina, bet prasyti refund po 2 men prazaisto laiko biski per naglai, sakyciau menesi dar iseitu jei ten savaites nepraejo po pirkimo. 

Vipai kaip ir paprasti zaidejai baudziami vienodai. Strk nubaude uz nusisnekejima ant 24h ir abejoti jo sprendimu nematau tikslo, kai paziurejau tavo bausmiu sarasa.

Paziureciau demo, bet reikia man zinoti koks map buvo, kol strk pasijungs ir praeis tos 24h ;D

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Išvis čia bachūrų servas ar kažkokių marozų, nes bachūrai taip tikrai nešneka, pastoviai pilnas servas vaikų lošia ir kasdien bent po vieną girtą ar apsirūkiusį nusprendžia apsilankyt ir kalbėt visokias šlykštybes su daug keiksmažodžių, o vaikai klauso ir galvoja, kad tai normalu.Aš nesakau, kad būtent šiuo atveju buvo girtas jis ar apsirūkęs, bet jo klausytis man buvo šlykštu ir gavo bausmę, susidaro toks vaizdas, kad šitam serve visi tokie išsišokėliai ateina tik pakalbėt, o ne palošt, nes tik gavę bausmes palieka servą kaip ir nutiko šiuo atveju.

Demo: 20180601-212225-workshop-205240106-de_overpass.dem.bz2 nuo 19:00 min. iki 20:10 min.

Redaguota strk
  • Ačiū 1
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

paziurejau demo

tikrai jauciasi nepagarba zaidejams, net kai pilkiuke ir zuba perspejo, vistiek nesuprato uz ka jam duoda pastaba.

reason labiau tiktu nepagarba zaidejams, izeidinejimai, nors apie saudyma is b**** irgi nusikalbejo ;D

IGOR keikis ant savo rizikos, jei kasnors pasijaus izeistas gausi mute, taip kad nekaltink adminu...

tau mute baigiasi siandien 20:42, gero vakaro

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

o koks skirtumas ka demo rodo ? pasiskaitykit priezasti kokia yrase. " nusisneka" ar nusisnekejo. pagal se priezasti galime spresti jog sis administratorius kuris nubaude yra neismanelis. jei jo logikos suvokimas prastas ir informacijos bagazas galvoje mazas ir jis nesupranta ka zmogus snekejo ir tai yvardino kaip nusisnekejima. tai manau jog yra nepelnyta bausme. nes as galiu teikti jog jus visi tiek adminai tiek zaidejei nusisnekat nes nesuvokiat ka kalbat ir nemokate argumentuoti. is demo puses ir serverio numatytu taisykliu ir bausmiu listo. "

  • Pastovaus zargono, keiksmazodziu, nezinomos kalbos zodziu naudojimo (low-high)"
    pirma neparasyta kokia taisykle kada yra pakeista, nera jogio registro.
    antra adminai nera pasiruose analizuoti problemu ir kokybiskai bei efektyvei nubausti, jie niera tam parengti ar ismokyti ar isklause instruktazo. nera serfifikuoti savininko.
    trecia. Pastovaus zargono, keiksmazodziu, nezinomos kalbos zodziu naudojimo. sios taisykles analize. 
    pastovaus zargono. okei kokio zargono, ka su juo veikti ir daryti kaip y jy traktuoti ir pns ?
    keiksmazodziu. vel ka su tais keiksmazodziais veikti ? nera yvardita ar uz keiksmazodziu naudojima ar vartojima kaip pavadinsite ?
    nezinomos kalbos zodziu naudojimo. na ce galiu jo bausti visus tiek admin tiek kiekviena zaideja. ateina y serva uzsenieciai mute visiem. sneka rusiskai lenkiskai patys lietuviai ar koki zodi panaudoja svetimos kalbos. iskar mute po 5 min. okei jei esu neisilavines admin tai visus baudziu uz man nezinomus zodzius kuriu nesuprantu ir  dar budamas piktas adminas mutinu visus ir neleidziu paaiskinti ka tas zodis reiskia ir jo istorijos neleidziu papasakoti.

    Izeidinejimus, nepagarba zaidejam, vipam, administratoriam... 

    taisykles analize. okei zaidejei yra nuolatos baudziami uz galimai pelnytas ir nepelnytas bausmes. bet jie turi teise gauti isame priezasti del ko jie yra nubausti. pvz uz cenzuriniu zodziu vartojima ar zargono vartojima " laizykit leda man tarp koju jus mielosios pasileideles" 
    arba <izeidinejimas> "Citata" citata nurodoma del kurios baudziama ir turi atitikti demo. jei zodziai neatitinka demo kaip parases adminas. adminas gauna minusa uz nesugebejima tinkamai uzpildyti dokumentacijos.
    jei nemokat dirpti savo darbo nedirpkit isvis. arba mokinkites is Detroler kaip reikia bendrauti. beto patys adminai nepatenkinti kolegu darbu nes pazeidineja taisykles naudodami zargona ir keiksmus ar net cytina ir negali ju apskusti forume.
    jei baudziate daugiau parai laiko ir daugiau. uzpildykite bausmes formas ir jei iskels byla pateikite y forumo posta. 
    pastebejimas zaideju teises visiskai neginamos ir vyrauja negrazi administracijos ego itaka zaidejam, bei nesimato tarp admin tvarkos. ir nera sukurtos normalios bausmiu registro ir analizavimo sistemos. ce gaunasi tik seip linco teismas daba. nepatiko mutinu :D nesupratau ka sneka nes neismaneslis esu ir mutinu.
    mano manymu bausme kure gavo ieskotojas yra nepelnyta nes taisykles nera pilnai aprasytos ir jasias galima uzgincyti 
    siulau persvarstyti taisykles ir isnaujo jas perasyti  ir atskirai pateikti viesa instrukcija kaip adminam registruoti nusizengimus. tobulinti sistema. ir pilnai parasyti aprasa uz ka baudziamas citata palikite jog zaidejiuj nekiltu noras rasyti y foruma.

     
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

20 minutes prieš, vericas said:

nera ka kalbet, kai turi +50 bausmiu

ce specelei renki postu skaiciu ar tikrai neturiu ka sakyti tai megini psichologiskai paveikti kita asmeni atakuodamas visiskai nereiksmingais skaiciais kurie nepadeda argumentuoti kaska :D greiciausei megini pamalonindamas savo ego ? :)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Nusikeikiu ir as :) zaidimo pagautas.. nepataikai, kazkas geriau saudo :) Griezciau reiktu tokias bausmes vertinti. taip strk teisus ateina ir isgerusiu, ir apsirukiusiu, keikiasi kaip paršiukai :) nepamirskit kad ir nepilnameciai losia. ir prie keiksmu greitai priprantama. buvo ar yra dar ta taisykle kur po 00,00 galima keiktis labiau? Spekit kieno pirmi keiksmai pasigirsta? Mutas teisingai duotas.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas
20 valandas prieš , stepas30 said:

budamas adminu ir tau leidzama taip bendrauti su vartotojeis ?

Kaip zmogus zmogui zmogus, taip zmogus zmogui zmogus. Tu kaip gyvulys bendrauji, lygioj vietoj visiems problemas sukeli ir dar tikiesi grazaus bendravimo? Tu cia blet ne su 5zvaigzduciu viezbucio administracija kalbi kurie gauna didelius pinigus, ir kai tu uz paslauga moki nezmoniskus pinigus. Tu nusileisk ant zemes su savo tais debiliskais etiketais kaip kas turi bendraut. Pagarba reikia uzsitarnauti. Nevertas tu pagarbos, kas reiskia ir bendraujama su tavim atitinkamai.

  • Like 3
  • Ačiū 1
  • Pakeliam 3
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search