Jump to content
Create New...

Pasiūlymai dęl Bachūrų DM


Makaveli The Don

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, siūlau kelis pakeitimus Bachūrų DM serverį. Man jis patinka, vien todėl, kad jis lietuviškas ir galima žaist su lietuviais. Nepradėkit kišti kad yra kitų DM belekiek... žinau tai ir pats, bet ten lietuviškai nepabazarinsi. Kodėl susirūpinau šituo DM? nes jame dažnai būna vos keli žmonės, o tai liūdina. Kiek teko stebėti žaidėjų mažėjimo šuolius tai supratau du dalykus kaip juos sumažinti:

1. Vietoj 15 minučių skirtų mapui, padaryti bent jau 30, nes.. Dažniausiai vangiai prisirinkus žmonių į DM, jau praeina 10 min, už 5 min keičiasi map ir xėbros nebėra stipriai.. Kiek yra rimtų DM servų tai nelabai kur toks trumpas mapo laikas, ten kapojasi po valandą kaip nieko.. Tikrai siūlau ir prašau padidinti laiką.

2. Išimkit De_nuke dėl Dievo meilės medinis šitas mapas žaisti ten jį 6iem žmonėm, sakyčiau nuke'as gali sugryžti kada servas bus puspilnis vėliau ateitį, jis per didelis kolkas.. Ką veikti gigantiniam mapui keliem žmonėm? o gi įkalt dar vieną vinį įservą, nuliūsti ir išeiti.

 

Ar įmanoma kažkaip nubalsuoti mum visiem norintiems šiais dviem pasiūlymais, čia gi community gi ? Būkim aktyvūs.

  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Sutinku su tavim del abieju dalyku, bet zmoniu maziau nei del vienos is tavo isvardintu priezasciu. Zmoniu mazai, nes vasara. Lauke 25+ visi vaikai nuogais pimpiais po laukus laksto. Pirmas servas irgi beveik visada tuscias, vien del sitos priezasties. Ziema visi 3 servai puspilniai buna. Pries motina gamta csgo nepakonkuruos.

  • Haha 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • 4 weeks later...
  • Veteranas
8 valandas prieš , LittleOne said:

isimt deagle 1 bullet moda arba pakeist i normalu mod su 7 kulkom

Siuo pasiulymu nesutinku kolega. 1 bullet yra labai cool, tik turi labai dideli trukuma. Jei tu nuzudai priesa i kuna tai resetina kulkas, nereikia reload, bet jei tu nuzudai 1 tap i galva tai deagle reloadina. Tokie prikolai ir man nelabai patinka. (DELETE DE_NUKE. CIA TIK SIAIP.) @MaSk

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search