normie Parašė Gegužės 21, 2018 Share Parašė Gegužės 21, 2018 1. normie http://steamcommunity.com/id/_veX_/ 2. Ban'a dave šiandien, šitam serveryje 88.222.88.65:27030 ( de_train, apie 18:53 ) 3. Marrihuana 4. Gavau permanent ban'a dėl ' wh ' naudojimo, nors iš vis jo nenaudojau 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 21, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 21, 2018 Pagal mane tai ner wh, bet nepatinka man tokie kurie nerodo pilno acc info. Zaidimus pasislepes... kodel ? demo prisegu 20180521-182922-workshop-125438372-de_train.dem Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
normie Parašė Gegužės 21, 2018 Author Share Parašė Gegužės 21, 2018 Pasidariau, kad rodytų. Nemanau, kad tai daug kažko pasakys. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 22, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 22, 2018 iki vakaro atbaninsiu, jei niekas is adminu nepriestarauja 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 25, 2018 Share Parašė Gegužės 25, 2018 (redaguota) Pazurim ka turim. Redaguota Gegužės 25, 2018 # Edga ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 25, 2018 Share Parašė Gegužės 25, 2018 Idomiai. 3 kill per smoke ir du taginti. Tas kur buvo upper B tai jo nesimate bet gi pirmas sūvis ir pataikė. Antras ir trecias sūvis vėl upper B persmoke pirmas tagintas pirmu sūviu antras antru ar 3. Nekalbu apie mirrage vakare kaip zaide. 1kill padare palace. Ir nebijodamas, kampu neziuredamas nugara atsisukes pradejo stebet tramp. Nu cia ne man sprest. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 25, 2018 Share Parašė Gegužės 25, 2018 Plius kas stebi blet smoke viduri. Siaip tai smoke kraštas stebimas... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 25, 2018 Share Parašė Gegužės 25, 2018 (redaguota) 20180525-194753-workshop-205240106-de_overpass.dem.bz2 neturiu ir negaliu ikelt to mirrage demo nes jis neissiskleidzia kazkoks susiknises, o cia jo zaidimas vel. ypac poto kai rr padare. sekmes ziurint nuo 17min o jei norite ir visa. Redaguota Gegužės 25, 2018 # Edga ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 26, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 26, 2018 Paziurejau, pas ji wh nera, bet imanoma kad pasakineja, tas po 17min buvo vienintelis atvejas. Tai yra variantas, kad galim uzdet ban savaitei ir ziuret ka pats normie sakys :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
strk Parašė Gegužės 26, 2018 Share Parašė Gegužės 26, 2018 (redaguota) Peržiūrėjau visą demo, buvo net nuobodu žiūrėt, bet žiūrėjau vien dėl to, nes užvirė čia kažkokios aistros, kad žmogus cheatina, nemačiau nei vienos vietos kur būtų galima prikibt, kad naudoja WH. Redaguota Gegužės 26, 2018 strk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gegužės 26, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 26, 2018 neiskleidzia man to demo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Gegužės 26, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 26, 2018 (redaguota) Perziurejau full demo. Pasijuokt Edga galesi ir is mano nuosprendzio, nes mes adminai gi nelabai ka suprantam. Del 1 random kill kaltint zmogu wh. Visada trinasi kampais, nestovi atviroj vietoj kad is random puses nenusautu. Crosshair visada laiko kad +- spetu sureaguot. Is viso mapo tik 1 prefire buvo, ir tas kai teras per siena pasokes papeekino ji. Mano, kaip neismanelio, nuomone nera wh. Tu matyt nuoskauda kazkokia ant jo laikai, todel cia toki spektakli keli. Be x ray visa demo ziurejau, ir nebuvo nei vienos vietos kad jis unknown priesa butu nusoves. Ta kur virs kopeciu net per mini map buvo galima mazdaug atsekt. Labiausiai man patiko v1taliko ir b3l3s diskusija. Beveik v1 isspaude tiesa is jo lupu. Better luck next time. Peace. Redaguota Gegužės 26, 2018 s0luti0n 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 26, 2018 Share Parašė Gegužės 26, 2018 (redaguota) cia tik nuomuone mano, ir visu pirma nerasiau apie joki wh. man kaip nemoksai sake traine ziureti smoke kampa o ne smoke viduri, kaip jus profai^^ Redaguota Gegužės 26, 2018 # Edga Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gegužės 26, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gegužės 26, 2018 12 minutes prieš, # Edga said: cia tik nuomuone mano, ir visu pirma nerasiau apie joki wh. man kaip nemoksai sake traine ziureti smoke kampa o ne smoke viduri, kaip jus profai^^ per demo sakei ;D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 26, 2018 Share Parašė Gegužės 26, 2018 neimu labai i galva 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 26, 2018 Share Parašė Gegužės 26, 2018 (redaguota) o ka as zadimo metu kalbu tai pagautas zaidimo momento ir tiek. normie adresu jokiu nuoskaudu neturiu :) tik jis itartinas zaidejas man pasirode ir tiek. o cia pykt manau reiktu ant tu zmoniu kurie nera aktyvus? :)) Redaguota Gegužės 26, 2018 # Edga ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Gegužės 26, 2018 Veteranas Share Parašė Gegužės 26, 2018 Ziureti vidury smoke? Tu pats supranti, kad kiekvienas map yra kitoks, kiekvienas smoke yra kitoks. Overpass jis visada ziurejo smoke sone, train neziurejaiu demo, bet jau iskart galiu pasakyt, kad train mape smoke buna tarp traukiniu arba ivy. Ar net e-box, visada zmogus gali islyst belekur, o crosshair laikai mid vien del to nes arciau flickint. Bet tu gi profas Edga, pats supranti visa zaidimo mechanika. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 27, 2018 Share Parašė Gegužės 27, 2018 Mokinuosi. Nereikia cia stumt Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Gegužės 27, 2018 Share Parašė Gegužės 27, 2018 Dziugu kad paaiskinai. Bet pizdavojimai prie gero neveda :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Gegužės 28, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 28, 2018 ban avoken uz info pasakinejima ir tas zaidejas 0 padaro :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar