Jump to content
Create New...

Unban


normie

Rekomenduojami pranešimai

Idomiai. 3 kill per smoke ir du taginti. Tas kur buvo upper B tai jo nesimate bet gi pirmas sūvis ir pataikė. Antras ir trecias sūvis vėl upper B persmoke pirmas tagintas pirmu sūviu antras antru ar 3. Nekalbu apie mirrage vakare kaip zaide. 1kill padare palace. Ir nebijodamas, kampu neziuredamas nugara atsisukes pradejo stebet tramp. Nu cia ne man sprest.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Peržiūrėjau visą demo, buvo net nuobodu žiūrėt, bet žiūrėjau vien dėl to, nes užvirė čia kažkokios aistros, kad žmogus cheatina, nemačiau nei vienos vietos kur būtų galima prikibt, kad naudoja WH.

Redaguota strk
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Perziurejau full demo. Pasijuokt Edga galesi ir is mano nuosprendzio, nes mes adminai gi nelabai ka suprantam. Del 1 random kill kaltint zmogu wh. Visada trinasi kampais, nestovi atviroj vietoj kad is random puses nenusautu. Crosshair visada laiko kad +- spetu sureaguot. Is viso mapo tik 1 prefire buvo, ir tas kai teras per siena pasokes papeekino ji. Mano, kaip neismanelio, nuomone nera wh. Tu matyt nuoskauda kazkokia ant jo laikai, todel cia toki spektakli keli. Be x ray visa demo ziurejau, ir nebuvo nei vienos vietos kad jis unknown priesa butu nusoves. Ta kur virs kopeciu net per mini map buvo galima mazdaug atsekt.

Labiausiai man patiko v1taliko ir b3l3s diskusija. Beveik v1 isspaude tiesa is jo lupu. Better luck next time. Peace.

Redaguota s0luti0n
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas
12 minutes prieš, # Edga said:

cia tik nuomuone mano, ir visu pirma nerasiau apie joki wh. man kaip nemoksai sake  traine ziureti smoke kampa o ne smoke viduri, kaip jus profai^^

per demo sakei ;D

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

o ka as zadimo metu kalbu tai pagautas zaidimo momento ir tiek. normie adresu jokiu nuoskaudu neturiu :) tik jis itartinas zaidejas man pasirode ir tiek. o cia pykt manau reiktu ant tu zmoniu kurie nera aktyvus? :))

Redaguota # Edga
...
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Ziureti vidury smoke? Tu pats supranti, kad kiekvienas map yra kitoks, kiekvienas smoke yra kitoks. Overpass jis visada ziurejo smoke sone, train neziurejaiu demo, bet jau iskart galiu pasakyt, kad train mape smoke buna tarp traukiniu arba ivy. Ar net e-box, visada zmogus gali islyst belekur, o crosshair laikai mid vien del to nes arciau flickint. Bet tu gi profas Edga, pats supranti visa zaidimo mechanika.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search