★Vip★ ledzitas Parašė Kovo 7, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Kovo 7, 2018 13 minutes prieš, ledzitas said: Nieko kito ir nesitikejau. Arba niekam verto atsakymo arba isvis neatrasymo. O dabar visu pirma as "nebazarinu" nebe tas amzius man kad mesla rasyt ar kazka bandyt uzgauliot ir savo neigiamas manieras rodyt. Antra - Normalus zmones dirba istisus metus,kad turetu pilnavertiska savo gyvenima ir padetu atstumtiems pilieciams. Trecia - Protingi zodziu kisenej neiesko. Skaitytum knygas, bendrautum su ivairiais pilieciais, tai ir sugebetum tu kazka parasyt. Neterstum lietuviu gramatikos savo trumpiniais ir nemaisytum raidziu zodziuose bendraujant su protinga asmenybe. Del mano sekmes. Man jos nereikia . Mano sekme yra isprusimas, darbstumas ir mano smegenu lasteliu efektyvumas. Turbut dabar suprantat kodel mokytojai liepdavo stengtis mokykloj mokytis. Su tokiom galimybej kaip tavo,tai tik pas darbdavi ir dirbt. O apie bendravima visiskai patyliu, laukinukas visiskai. Labai isdrasejai galiu pasakyt is vrs laiku. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
# Edga Parašė Kovo 7, 2018 Share Parašė Kovo 7, 2018 (redaguota) :D ka dar parašysi gero. siuolaikine Bergaite tu. nei baxuras nei merga Redaguota Kovo 7, 2018 # Edga :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Kovo 7, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Kovo 7, 2018 Labai nuobodus tu. Nujauciu jog vaikas kuris i penkta klase eina protingiau raso ir samprotauja uz tave. Todel ir esi samdomas darbuotojas , nes nesugebi nieko savo protu pasiekt ;) 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Kovo 7, 2018 Forumo Modas Share Parašė Kovo 7, 2018 Tema rakinu.... bausme skirta, o jus vaikuciai galesit pyktis serve kai atsimutins anas :) Jei adminai nores kazka parasyti, zinoma, gales :) Geros dienos Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai