Jump to content
Create New...

Augintinis

Problemas.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • ★Vip★
Prieš 1 Valandą, Princese said:

Vo, kaip mano Čika užaugo. Dydžiu buvo sulig jos žaislas. Būdama maža labai patikdavo jai įsibėgėt ir čiuožti ant palučių :D :D 

Veislė: Akita Inu

received_10206617206778694.jpeg

IMAG1618.jpg

IMAG1623.jpg

26194711_10210719859339951_709839403_o.jpg

man atrodo su taviske irgi sulosem pora xd

20170912_064831.png

• Like 1
  • Haha 1

• ★Vip★
Prieš 1 Valandą, Movie2k said:

Va Princas, Princesei :Dd

Ko tu man pensininkus bruki.. :D Gal aš ir ne jauniklė jau, bet kast duobę Princui - nenusiteikusi. :grave: Nors mano kašarei irgi panašiai metų. Gal net ir daugiau. Vis dar žvali. Žaisminga. Laipioja ant durų. Vakarais toookį bardaką padaro, kad ojej. Išvarto viską, kas jos kelyje pasitaiko. :D Kartą vakare vos manęs nenutrenkė, kai bėgo pro šalį :DD

• Haha 1

• ★Vip★
4 minutes prieš, Princese said:

Ko tu man pensininkus bruki.. :D Gal aš ir ne jauniklė jau, bet kast duobę Princui - nenusiteikusi. :grave: Nors mano kašarei irgi panašiai metų. Gal net ir daugiau. Vis dar žvali. Žaisminga. Laipioja ant durų. Vakarais toookį bardaką padaro, kad ojej. Išvarto viską, kas jos kelyje pasitaiko. :D Kartą vakare vos manęs nenutrenkė, kai bėgo pro šalį :DD

:Dd plem smagu girdet kad amzius netrukdo vaikiskai padukt. Ne jaunikle sakooo chaaa :D nejuokaukime paciam zydejime dar :D pas mane kaime yra naujas jaciukas. ir jis zaidzia su sunim, pastoviai puola kanda ko tik jaunuolis ne daro. :D butinai supazindinsiu su juo ir jo kovu menais :D

• 2 months later...