Jump to content
Create New...

happypotatotree

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    76
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Viskas, kas parašyta nario happypotatotree

  1. happypotatotree

    Tattoo

    Turiu dar daugiau, bet visu neturiu fotkiu cia keletas is daugelio mano nesamoniu.
  2. TEAM TSS happypotatotree STEAM_0:1:211994385 open open open open renku super duper ultra mega dyper nub team, rankai nesvarbu, pergalė tai pat, nes ji bet kokiu atvėju mūsų.
  3. Nu aš ir nesu ekspertas photoshopo, bet kai pirmas darbas tikrai pakankamai vykes, pagrindinė šio reikaliuko problema, bent jau kas man užkliuvo, kad tiesiog į vieną vietą sukišta atrodo viskas ką spėjai išmokti, todėl atrodo košė makalošė. Kartais žinai geriau ne kiekybė, o kokybė. Bet čia normalu daugelis pradedančių žmonių iš kart kiša viską ką tik sugeba ir randa photoshope, bet jei neapleisi su laiku akis pati pradės atsirinkinėti. gl and hf bro'
  4. Mano gyvenimo meilė. Kai užaugsiu noriu būti toks kaip jis.
  5. Ajajai, viskas labai aiškiai matyti, jeigu atkreiptumėte dėmėsį į 1:52min. Jūs pamatytumėtė visiškai NIEKO, net jeigu ir atkreipus dėmėsį į 2:56 ten tai pat NIEKO nepamatytumėte, taigi video pabaigoje visiškai aiškų, kad žaidėjas tikrai NAUDOJO visas leistinas programas, už kurias niekas NĖRA baudžiamas. Manau šis žaidėjas tikrai nusipelnė, kažko bet tikrai ne BAN. VISGI dar norėčiau pridurti paskutini savo pastebėjimą, kurį jau visi kiti pastebėjo, kad jeigu būtų taikinukas, manau bent jau smagiau video būtų buve žiūrėti, išvaiščiau savo brangias 8 minutes šiam vaikiškam pokštui. AČIŪ. Gyvenkim visi taikiai ir laimingai. Dievas mus saugo, arba ne.
  6. Aš būsiu supermegaduperultra modernus ir įkelsiu video net Jame pamatysite viena iš mano tryjų tokių pačių šunų. Čia mergaitė. Jos vardas Čipa. Dar turiu tokia pačia tik juoda kurios vardas yra Nika. Ir dar turiu vyruką juodą Nikos tėtį ir Čipos vyra vardu Džeris. video-1516359818.mp4
  7. Nupirkčiau visiems savo varguoliam draugam normalius kompiuterius ir counter strike global offensive. #friendshipgoals
  8. Solution'as šaunuolis visada suranda tinkamą sprendimą. Čia toks juokas, nes tipo tavo nickas išvertus į lietuvių kalbą yra "sprendimas". - pokštai tiesiai iš Olego Šurajevo skrynelės.
  9. Kaip jaunas menulis pasirodė, nei pažystu, nei žinau, tik žiūriu pim pirim, o net penkesdešimtpenkis pranešimus jis turi, forume jis apsireiškė, akies dulkelė, tarpuvartei jis numestas be rankų, tiktais švyst žuvies žvynas, upė teka ar ji tyli tu žmogus? kas yra žmogus, ar tai gyvunas? ar tai medus? Einu aš vėl atsigulias, pasirėmias, aš gyvenu čia? ne neateisi ir žiūū vėl, jo širdis auksas, ne sidabras, medis ne akmuo, oo tu vėėl toli, ne tu arti ir vėl ir vėl aš žiūriu į tave o tu tik išgalvotas pinigas.
  10. Jaučiu simpatija nors neteko normaliai pabendrauti ar sužaisti normaliai, arba man jau link senatvės dinginėja atmintis. Kadangi nieko negaliu šaunaus parašyti apie šį žmogų norėčiau skirti tau daina. Meilės daina. Su preliudija į mūsų susipažinima ateityje (žaidime žinoma, nors kaip sakant, neperšokias griovio nesakyk - "eik tu na...")
  11. happypotatotree

    Heavy armor

    Šiuo atvėju manau kad pranašumas ir taip jau perdem didelis, kai vipais realiai turi daug daugiau apart šarvų visokių +. Tai kažko manau galbūt ir galima atsisakyti kai yra tiek daug nepasitenkinusiu.
  12. Dar kai jaunas buvau ir žaidžiau 1.6 keitinėjau nickus kaip kojines, bet didžiają laiko dalį buvau pasilikes prie trumpo nicko "chaN". Veliau kai atkeliavau į csgo, tiesiog norėjau kažkokio ilgo nicko kuris būtų funny ir kažkoks kitoks nei įprasta, tai va taip sugalvojau kad reikia tapti laimingu bulviu medžiu. Simple, šiaip nei laimingu, nei bulve, nei medžius niekas lyg ir nevadina. Dar manau kad mano nickas yra genialus nes susideda iš tryju random žodžių, todėl kiti žaidėjai mane gali vadinti kaip nori. Tiek happy, tiek potato, tie medžiu (angliškai kažkodėl niekas nevadina tree, keistai skamba manau dėl to), bet visi trys neįžeidžiantis mano žaidėjo orumo. Manau didžiausia inspiracija buvo filmukas ir jo pavadinimas "Happy Tree Friends" Sugalvojus ir apkeitus keleta žodžiu gavosi mano pasakiškasis slapyvardis happypotatotree.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search