Jump to content
Create New...

Keegan

Narys
  • Pranešimų skaičius

    23
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Keegan paskutinį kartą laimėjo Kovo 28 2018

Keegan turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Namai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Keegan's Achievements

Sergeant

Sergeant (5/27)

20

Reputacija

  1. Šįkart ne HumbleBundle, o pats steam. Galbūt ne visi žiūri steam store puslapį. http://store.steampowered.com/app/203770/Crusader_Kings_II/ Tiesiog instaliuojat ir žaidimas jūsų visam laikui. Laikas kaip ir visų free game yra ribotas, 20h šiandien jau nebenus free.
  2. Sveiki, vėl humble bumble svetainė atiduoda game. https://www.humblebundle.com/store/spec-ops-the-line?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 Kaip ir su visais šioje svetainėje, prisijungi, nueini į linką, pasiimi kodą ez.
  3. Sveiki, nemačiau ar yra tokia pamoka, tad pamanaiau sukursiu, gal kam atsibodus sena steam išvaizdą ir norite pasidaryt ją tokią : In game overlay : Failas : http://metroforsteam.com/ Viršuje, dešinėje bus "Download" paspaudžiat ir gaunate ZIP failą. Atidarę failą matysite : Toliau einate į savo steam folderį. Steam > skins. Visą metro 4.2.4 folderį imetat į steam > skins folderį. Galit viską uždaryt. Einat į steam > Setting > Interface Select the skin you wish Steam to use. Vietoje <default skin> pasirinkite Metro for Steam. Restart steam. Enjoy. FAQ: 1.VAC? Viskas yra legit ,vac negausit. 2. Free? Mokėt už nieką nereikės. Jei visiškai nesupratot nieko
  4. https://www.humblebundle.com/store/the-darkness-ii?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 Kaip ir kartas nuo karto Humble Bundle vėl dalina free game. Nueinat, prisiregistruojat, pasiimat kodą ir gg wp ez.
  5. Keegan

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Pirma aiškini, kad nečytini ir palengvinančių programų jokių nenaudoji. Kai prigautas esi, jau sutinki ir sakai, kad taip naudojai, bet žinoma ne vienas, tik su draugeliais paprikolint. Tai ir čia paprikolinai, net rašyba pasikeitė kai prigautas buvai, ar draugelis rašė? Gal vėl prikolinat? Mano nuomone grįžk į rūsyną prikolint ir nedaryk gėdos čia.
  6. Keegan

    DEL SILVERINIU ADMINU

    Aš šįkart vėl ne apie labiau game, bet apie tave patį. "Puse adminų sedėjo pampersuose ,kai tu pradėjai lošt cs" Pagal tave dar adminai pagrinde nuo 16-20m. Bet pagal tavo rašybą, bendravimo įgudžius, ir "nesiparinima" aš spręsčiau ,kad esi 13m kid, kuris gavo baną , ir vėl kaip matau mėto atmazus (legendinius) Brolio acc, nes visi kas lošia turi broli, kiek matau ir visada brolio acc turi visi, pats brolio neturiu, tad nežinau ar čia taip yra ar čia toks daugumos nusižengusiųjų mentalitetas. Ps. labai noriu ištaisyt tavo paskutinio komentaro klaidas, nes akis pjauna belekaip , kaip "suaugusio ir subrendusio" "žmogaus" rašysena. Tai va. Hujot blet. Aim bot. Va jūs ir esat botai, kad akli kaip bbž kas. (Juokas) Aim bot blet. ( Juokas ) Nu matosi, kai vaikai nusišneka, ir dabar va lošiau 21map? 21 map? Lošiai dvidešimt pirmą mapą ar kaip? Aš čia pasimetęs. Su žemu kryžium ir niekam nekliuVo. V , o ne W.... Su scoutu. Taip,kad nemylėkite proto, visažiniai (Keiksmažodis). Patarimas iš manęs. Ar naudosi ar ne, tau spręst. Nedaryk gėdos sau ir neberašyk iš viso čia, kol nebus galutinio verdikto, nes so far tai man cringe toks yra (pasigooglink kas tai), atmazai kaip 13-mečio, rašyba kaip lenko ( prieš juos nieko neturiu, bet panašiai rašai), ir nueik į bendravimo kursus gal kokius, nes nelabai sekasi tau manau su žmonės bendraut.
  7. Keegan

    DEL SILVERINIU ADMINU

    Iš tavo nick, tai kažkiek labai jau parinies, nors nick "Nesiparinu". Yra toks dalykas kaip smegenis, ir kai kurie "žmogai" kurie naudoja čytus, dar biški mąsto,kad negaut iškart bano, nerodyt akivaidžiai, tad jei tu esi matęs čytus, iš tavo kalbos sprendžiu, kad jie visi buvo Spin botai, insta aim ir panašiai. O Wh tai nebūtina stebėt priešą per sieną ir dar į jį taikytis, kai galima tiesiog bandyt su taimingu sužaist, arba kartais nusileisti ir būti nušautam. Video nesimato, kad labai jau wh, tad dėl reason bano galima būtų prikibt, arba tiesiog jį pakeist į "Čytinimas". Kalbant apie aim assist, tai tikrai, kaip 2k valandų su tokiu crosshair placment ir pastovių staigių flickų užkėlimą nepasakyčiau ,kad esi labai jau legit, jug smagu taip pažaist casual servuose, įdomu ar ilgai MM datrauktum ,ar kokiam FaceIt su AC įjungtu ar netgi ESEA. That's my opinion. Greitu metu gal gausim galutinį verdiktą iš aukštesnių administratorių, ir viską pamiršim. :)
  8. Sveiki visi, pradėjau žaisti su Adobe photoshop, ir norėčiau jūsų nuomonės apie pirmajį darbelį. Visi pradedam nuo kažko, tad kritikos negailėkite, man tai tik padės tobulėti, galbūt serveryje turime ir tokių kurie moka tikrai neblogus darbelius kurti, būtų malonų ir iš tokių žmonių išgirsti ir pastabų ir patarimų. Ačiū. pagarbiai retneC. aka Keegan.
  9. 1. Nick žaidime: Keegan 2. Amžius: 203. STEAM_ID: STEAM_0:0:104364114. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi? Taip. 5. Kokiame serveryje buvote? Gerbejai.Net CS.1.66. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? 2-3h7. Kokio žaidimo administratoriumi norite tapti?: CS:GO - 2 serveris.8. Ka darytumete,jeigu žaidėjęs keiktųsi per mikrofoną? Vieną kartą perspėčiau, jeigu toliau kartotūsi, būtų baudžiamas pagal taisyklęs.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, čia galite parašyti jo nick. Problemas. 10. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto, bei tvarkos prižiūrejimo? Suteikčiau pagalbą žaidėjams tiek serveryje, tiek forume(nebutinai su CS:GO susijusiais dalykais).
  10. Sveiki. Kas žaidžiat ne vien tik csgo, bet ir kitus game, turiu dar vieną pasiūlymą. Nuo temos sukurimo datos liko apie 1 diena, kol game bus vėl mokamas. Jį gaut yra gan lengva, ir nebijokit, patikima. Reik užsiregistruoti ,jei esat neužsiregistravę tam tinklapyje, o game redeem code jum atsiųst į el.paštą. https://www.humblebundle.com/store/layers-of-fear-and-soundtrack?hmb_source=layersoffear_deluxe_freegame&hmb_medium=banner
  11. Dar keletą valandų ar parą bus nemokamas žaidimas Homefront. Kas norit, link : https://www.humblebundle.com/store/homefront?hmb_source=homefront_freegame&hmb_medium=banner
  12. Labas Keegan

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search