Jump to content
Create New...

Kweten

Narys
  • Pranešimų skaičius

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Maryempolr
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Kweten's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

-2

Reputacija

  1. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Aš nenaudojau nieko jūsų projekte, o esu naudojas gan seniai. Išmokite skaityti, dėkui.
  2. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Okyte, susitiksim ;)
  3. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Tai greičiau sprędkite, Gerb. Vyr. Administratoriau. Nes užpiso jūsų laukti.
  4. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Bet čia diskusija del mano cheatinimo JŪSŲ serveryje, o ne kažkur kitur. Tai prašau vertinti ne is mano praeities o is yrodymu ka turite serveryje :) žmonės keičiasi, Movie. Su tavim taipogi nekarta esu žaidęs, bet nieko man nesakiai :)
  5. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Is ruseliu acc po 5 eurukus, tai penkiese raginom kelis kartus, o ant maino niekados necheatinu, legit visalaika zaidziu
  6. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Kaip ir sakiau, eik paieskok steame mano vardo, nieko neslepiu, ka padariau ta padariau. Ir kodel jus visi ziurit ka as anksciau dariau? Jus ziurekit ka savo serveryje turit. Jus matau nevertinat to kad zmones gali keistis :)
  7. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    https://imgur.com/gallery/yUOrN, ir nerasi tu to acc, nes čia buvo crackintas css, ir cheatai buvo public nes su draugais ejom paprikolint Jei y steam searcha yvesi mano nickname, rasi ir daugiau, nes taip pat, su draugais prikolinom su public cheatais, ten visi mano altai, kuriuos pats is rusu pirkau for fun. Po kiek laiko pagailo tu 5 euru ir pradejau zaisti normaliai :)
  8. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Tai atbaninkit, ir leiskit žaist. Galit stebėt kiek norit :)
  9. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Net vertikai tu mane į komandą kvietei, nepameni? Čia tas pats Kweten :D
  10. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Tai ar mane atblokuos ar ne? Nes tikrai atsibodo čia sėdėti ir laukti.
  11. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    P.S past esi su manimi ne kartą žaidęs vertikai. Jau nepameni? Vakar gi žaidėm 5x5. Ir tikrai per sienas nežiūrinėjau. Ir jei kyla abejonių, radau savo paskutinį parduotą steam'ą. Jei netikite, kad tai mano buvusi steam paskyra pažiūrekite į buvusius vardus ir ten bus mano slapyvardis, kurį taipogi naudojau ant tos paskyros. Paskyros link: http://steamcommunity.com/id/winter976/. P.P.S tą paskyrą savom rankom pakėliau iki Global Elite. Jei reikia turiu liūdininkų :).
  12. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Bėda ta, kad pardavęs savo steam prisijungimus senokai, bet nuspręndžiau grįžti :) Jei nepateiksit tikslių įrodymų reikalauju būti atblokuotas :)
  13. Kweten

    Banas už nieka :) [BUSTED]

    Jūs man pasakykite, ką matote čia blogo? Kad pro mid duris šaudžiau? Argi aš kurčias ir negirdžiu, kad kažkas mid'e šaudo? Kodėl dar, kad tiesiog prefire'inau longe? Tas pats, ar jūs mane laikote kurčiu? Jei jūs neturite pakankamai patirties žaidime, dėl to neteiskite kitų ;)
  14. Sveiki, šią gražia popietę prisijungiau prie jūsų bendruomenės pažaisti žaidimą Counter Strike: Global Offensive. Kadangi mano "Steam" paskyra yra nauja, joje esu žaidęs tik apie 5 valandas. Bet žaidimo patirties turiu apie tris tūkstančius valandų. Žaisdamas jūsų nuostabiame projekte, pastebėjau, kad buvau užblokuotas pono v1tal1k'o. Buvo parašyta, kad naudoju "wh", bet jokių žaidimą palengvinančių programų ir priedų aš nenaudoju. Todėl manau, kad ponas v1talik'as mane neteisėtai užblokavo. Norėčiau, kad šio projekto nuostabi administracija greitai sureaguotu ir vėl man leistų megautis šiuo puikiu žaidimu. Pagarbiai, Kweten.
  15. Labas Kweten

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search